نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

موضوع: ای دلار، به کجا چنین شتابان!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : ای دلار، به کجا چنین شتابان!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط mizbanaval نمایش پست ها
    سلام
    منطقی ترین راهش پولی کردن بخش خرید و فروش هست حق اشتراک پرداختن های نسبتا بالا .... تا غیر استاندارد شدن قیمت ها رقابت های واقعی صورت بگیره و ۹۹ درصد مشکل خیلیا حل خواهد شد

اگر‌ این اتفاق نیوفته بهتره بخش فروش جمع شود حداقل شان و شخصیت یک انجمن تخصصی در ایران خراب نشود !
    وب هاستینگ تالک خارج اینطوری داره عمل میکنه تا وقتی که مورد تایید نباشی اکانت باید فعال باشه ! اگه آفر ها میخواد باز بشه باید پرداخت حق اشتراک داشته باشی ولی این رو هم بدانید که از یک طرف بخاطر آماری که جمع میشه تو انجمن درآمدی هم برای انجمن داره که اگر این کار رو انجام بدن فکر کنم این بخش انجمن به نابودی کشیده میشود.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط k-pax نمایش پست ها
    مردی برای مشکلات سختی و فشار زندگی پیش عابد منطقه رفت ! که مشکلات زیاده و جا برای خواب و ... کمه
    عابد بهش گفت که گاو و گوسفندت را با خودت ببر داخل خونه و توی اتاق بخابون
    بعد از مدتی دوباره مرد رفت پیش عابد گفت بیچاره شدم اون موقعه جا نداشتم . الان بد تر شده . چکار کنم !
    عابد بهش گفت گاو گوسفند از خونه ببر توی تویله .
    مدتی بعد که عابد اون مرد دید ازش پرسید چی شد مطکلتون برطرف شد
    مرد گفت . آره خدا خیرت بده خیلی راحت شدیم . آسایش برگشت به خونمون

شما بطور کامل اختیار داری هر جور دوست داری پیشرفت نگاه کنی .
    من یه جور دیگه نگاه میکنم که بنظرم هیچ فرقی نکرده . دقیقه همونه فقط اسمش عوض کردن با لباساش

متاسفنه یا خوشبختانه زندگی قابل تکرار نیست و به هیچ عنوان نمیشه بگیم اگه این می بود بهتر میشد یا بد تر میشد .

من طرفدار هیچ جناح سیاسی نیستم و خوشبختانه 16 ساله توی شناسنامه مهر انتخابات نخورده

(میگن سگ زرد برادر شغاله )
    بابا بخدا الان هم سن و سال های ما تو خارج دارن زندگی میکنن اون ها عشق حالشون رو میکنن وضعیت خوب زندگی آروم ولی ما چی ؟ کلا همش بدبختی داریم این هم یکی از مشکلات ماست خداروشکر تا الان که الان یک بار هم شرکت نکردم تو انتخابات چون اصلا ایمانی به درست شدن این وضعیت تو این مملکت ندارم
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

2. تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)