تنها راهش استفاده از سرورهای داخلی و اینترانت هست...که متاسفانه هنوز به ان سطح کیفیت نرسیدیم
تنها راهش استفاده از سرورهای داخلی و اینترانت هست...که متاسفانه هنوز به ان سطح کیفیت نرسیدیم
شما که این حرف رو میزنید خوب میدونید قیمت پهنای باند و ترافیک در این دیتاسنتر های داخلی بالاست و ارزش نداره که سرمایه گذاری بکنیم وقتی طرف اکانتش مال امسال میاد افر قیمت پایین میزاره مجبور هستیم که ما هم ارزون بدیم چون مشتری هامون رو اینطور از دست میدیم ! از نظر من اگر انجمن بیاد یک کاری کنه اون هم اکانت های تازه وارد رو تایید فعالیت در بخش آفر و پراخت رو تا چندماه نده حداقل طرف بیاد یکم شناسایی بشه و بعد بخدا قسم نمیخوام اسم بیارم ولی سر یکی از مجازی ساز ها طرف حتا بلد نبود ارتباط سرورش رو با پنلش فعال کنه حتا بلد نبودم ایزو مونت کنه روی سرورش حتا بلد نیست تمپلت فعال کنه که بخاطرش رفتم تمپلت گرفتم تاپیک براش زدم که بیا طبق این آموزش کار کن ! اون موقه انتظار دارید بیاد قیمت بالا بفروشه؟ وقتی انقدر سطح علمی پایینی دارن واقعا ادم چه انتضاری میتونه داشته باشه؟ من 10 میلیون تومان این ماه هزینه کردم چه تبلیغ چه هزینه سرور ها ولی وقتی این وضعیت بازار آدم دل سرد میشه خدایی این وضعیت باید جمع بشه به هر شکل شده
- - - Updated - - -
بابا امروز طرف اومده میگه سرور میخوام 50 تومن پول میدم لایسنس هم میخوام باید مشتری هام رو هم انتقال بدی لایسنس سی پنل هم میخواد اون موقه دوستانی که در همین تاپیک هم شرکت دارن رفتن آفر گذاشتن لایسنس سی پنل 20 هزار تومان ! خوب توجه کنید " 20 هزار تومان " اخه من موندم چطوری حساب کرده 15 دلار لایسنس به حسابی اگر 15*4000 تومان هم بکنیم میشه 60 هزار تومان چطوری 20 هزار تومان می فروشین خدا میدونه ! وقتی وضع ما این هست انتظاری نباید داشت من حرف شما رو قبول دارم آقا حق اشتراک داشته باشه بخدا بهتره تا اینطوری به نابودی کشیده بشیم
ویرایش توسط ourweb : December 27th, 2016 در ساعت 09:59
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
سلام
منطقی ترین راهش پولی کردن بخش خرید و فروش هست حق اشتراک پرداختن های نسبتا بالا .... تا غیر استاندارد شدن قیمت ها رقابت های واقعی صورت بگیره و ۹۹ درصد مشکل خیلیا حل خواهد شد
اگر این اتفاق نیوفته بهتره بخش فروش جمع شود حداقل شان و شخصیت یک انجمن تخصصی در ایران خراب نشود !
ما حداکثر همکاری چه مالی چه نیروی کمکی رو برای انجام این کار با مدیران محترم انجمن خواهیم کرد
ویرایش توسط mizbanaval : December 27th, 2016 در ساعت 10:12
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
وب هاستینگ تالک خارج اینطوری داره عمل میکنه تا وقتی که مورد تایید نباشی اکانت باید فعال باشه ! اگه آفر ها میخواد باز بشه باید پرداخت حق اشتراک داشته باشی ولی این رو هم بدانید که از یک طرف بخاطر آماری که جمع میشه تو انجمن درآمدی هم برای انجمن داره که اگر این کار رو انجام بدن فکر کنم این بخش انجمن به نابودی کشیده میشود.
- - - Updated - - -
بابا بخدا الان هم سن و سال های ما تو خارج دارن زندگی میکنن اون ها عشق حالشون رو میکنن وضعیت خوب زندگی آروم ولی ما چی ؟ کلا همش بدبختی داریم این هم یکی از مشکلات ماست خداروشکر تا الان که الان یک بار هم شرکت نکردم تو انتخابات چون اصلا ایمانی به درست شدن این وضعیت تو این مملکت ندارم
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)