نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

موضوع: ای دلار، به کجا چنین شتابان!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : ای دلار، به کجا چنین شتابان!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    تنها راهش استفاده از سرورهای داخلی و اینترانت هست...که متاسفانه هنوز به ان سطح کیفیت نرسیدیم
    شما که این حرف رو میزنید خوب میدونید قیمت پهنای باند و ترافیک در این دیتاسنتر های داخلی بالاست و ارزش نداره که سرمایه گذاری بکنیم وقتی طرف اکانتش مال امسال میاد افر قیمت پایین میزاره مجبور هستیم که ما هم ارزون بدیم چون مشتری هامون رو اینطور از دست میدیم ! از نظر من اگر انجمن بیاد یک کاری کنه اون هم اکانت های تازه وارد رو تایید فعالیت در بخش آفر و پراخت رو تا چندماه نده حداقل طرف بیاد یکم شناسایی بشه و بعد بخدا قسم نمیخوام اسم بیارم ولی سر یکی از مجازی ساز ها طرف حتا بلد نبود ارتباط سرورش رو با پنلش فعال کنه حتا بلد نبودم ایزو مونت کنه روی سرورش حتا بلد نیست تمپلت فعال کنه که بخاطرش رفتم تمپلت گرفتم تاپیک براش زدم که بیا طبق این آموزش کار کن ! اون موقه انتظار دارید بیاد قیمت بالا بفروشه؟ وقتی انقدر سطح علمی پایینی دارن واقعا ادم چه انتضاری میتونه داشته باشه؟ من 10 میلیون تومان این ماه هزینه کردم چه تبلیغ چه هزینه سرور ها ولی وقتی این وضعیت بازار آدم دل سرد میشه خدایی این وضعیت باید جمع بشه به هر شکل شده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mizbanaval نمایش پست ها
    سلام بر همکاران عزیز

ببینید بازار هاستینگ ایران تبدیل به 2 بخش شده

اولی بخش انجمن دومی بخش خارج از انجمن

بخش انجمن با تمام خوبی های علمی که داره دلیل اصلی خراب شدن بازار هستش.
    من حتی پیشنهاد هم دادم که بشخصه مایل هستم تا یک میلیون تومان در ماه حق عضویت برای بخش های خرید و فروش انجمن حق اشتراک بپردازم.
    بزارید فضا حرفه ای تر شود این کار جزو تخصصی ترین کارهای دنیا محسوب میشه . این انجمن از ۳ سال پیش همینشکلی بود و جالبه بدونید ۹۸ درصد فروشندگان انجمن جمع کردن رفتن دلیلشم غیر برشکست شدن نمیتونه باشه.
    ما هرجایی غیر انجمن بخواهیم فروش داشته باشیم باید میلیونی هزینه تبلیغ دهیم. چرا این انجمن که تخصصی ترین انجمن هاستینگ ایران هست فضا رو رقابتی تر و تخصصی تر نمیکند؟
    عزیزان تا زمانی که شما لایسنس سی پنل نال شده یا دایرکت ادمین ۸ هزار تومنی نال شده به مشتریان گرامیتون بدین و هر چی سرور بی کیفیت و دست دوم به ملت بدید به جایی نمیرسید. اندکی تفکر.
    ممنون
    بابا امروز طرف اومده میگه سرور میخوام 50 تومن پول میدم لایسنس هم میخوام باید مشتری هام رو هم انتقال بدی لایسنس سی پنل هم میخواد اون موقه دوستانی که در همین تاپیک هم شرکت دارن رفتن آفر گذاشتن لایسنس سی پنل 20 هزار تومان ! خوب توجه کنید " 20 هزار تومان " اخه من موندم چطوری حساب کرده 15 دلار لایسنس به حسابی اگر 15*4000 تومان هم بکنیم میشه 60 هزار تومان چطوری 20 هزار تومان می فروشین خدا میدونه ! وقتی وضع ما این هست انتظاری نباید داشت من حرف شما رو قبول دارم آقا حق اشتراک داشته باشه بخدا بهتره تا اینطوری به نابودی کشیده بشیم
    ویرایش توسط ourweb : December 27th, 2016 در ساعت 09:59
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

2. تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)