نوشته اصلی توسط novin-web سلام سیستم عامل مورد نظر چیست؟ ویندوز. کاربری من : قراره روی مرورگر کارهای شخصیمو بکنم همین. هک ، کارهای خرابکارانه و... در کار نیست. فقط نیاز به آی پی عربستان برای امور شخصی دارم.
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
offgij
نوشته اصلی توسط mohebali ویندوز. کاربری من : قراره روی مرورگر کارهای شخصیمو بکنم همین. هک ، کارهای خرابکارانه و... در کار نیست. فقط نیاز به آی پی عربستان برای امور شخصی دارم. راستی چرا از ****** استفاده نمی کنید؟
وب سایت : www.irhosting24.com تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
نوشته اصلی توسط ourweb راستی چرا از ****** استفاده نمی کنید؟ منتظر خبرتون هستم . لینکها و... *****شکن با آی پی عربستان هست؟ چطوری پیدا کنم؟
نوشته اصلی توسط mohebali منتظر خبرتون هستم . لینکها و... *****شکن با آی پی عربستان هست؟ چطوری پیدا کنم؟ من برای شما سرور رو پیدا کردم اما ارزش نداره انقدر هزینه بکنید براش .
نوشته اصلی توسط ourweb من برای شما سرور رو پیدا کردم اما ارزش نداره انقدر هزینه بکنید براش . لینک؟ - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط yasserhost با سلام و احترام چقدر منابع مورد نظرتون هست؟ میتونیم براتون تهیه کنیم دو بار توضیح دادم. حداقل منابع ممکن. میخوام ویندوز روش نصب کنم و یک مرورگر همین. قیمت؟ شرایط؟ لطفا پیام بدید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن