نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: خرید هاست ابری از پارس پک

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن alicpk آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    85 پست

پیش فرض پاسخ : خرید هاست ابری از پارس پک

دوست عزیز با توجه به هزینه های بالای میزبانی دو شرکت من پیشنهاد میکنم یک سرور مجازی خریداری کنید
    برای کیفیت بهتر هم میتونید مستقیما از دیتا سنترها سرور مجازی بخرید . برای مثال ovh سرورهای بسیار با کیفیتی با قیمتهای مناسب (شروع از 17 تومن ماهیانه) ارائه میکند
    ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi

2. تعداد تشکر ها از alicpk به دلیل پست مفید

عضو انجمن shatech آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    100
    تشکر شده در
    87 پست

پیش فرض پاسخ : خرید هاست ابری از پارس پک

نقل قول نوشته اصلی توسط alicpk نمایش پست ها
    دوست عزیز با توجه به هزینه های بالای میزبانی دو شرکت من پیشنهاد میکنم یک سرور مجازی خریداری کنید
    برای کیفیت بهتر هم میتونید مستقیما از دیتا سنترها سرور مجازی بخرید . برای مثال ovh سرورهای بسیار با کیفیتی با قیمتهای مناسب (شروع از 17 تومن ماهیانه) ارائه میکند
    یک مسئله ای که هست بحث کلود بودن سرور هست شما توجه کنید سرورمجازی که شما تهیه میکنید باید یک سریع لایسنس ها و یک سریع هزینه های کانفیگ جداگانه هم پرداخت بکنید تا بتونید سرور ایمن داشته باشید و در کنار این قضایا شما باید هزینه cdn هم پرداخت کنید اگر بخواید بحث اتک برطرف بشه باید cloud protacion کنید که هزینه بر هست اما یک سریع شرکت ها میان بر روی سرور همه این هزینه هارو انجام میدهند و به شما هاست اجاره میدن خب باید هم هزینه بیشتری دریافت کنند
    ایرانی ام و به ایرانی بودنم می بالم

آیدی تلگرام: https://telegram.org/cpshatech

4. تعداد تشکر ها از shatech به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)