اره..دامین تازه هست..اعتباری هم نداره اصلا.. اصلا هم قدیمی نیست کاملا جدیده.. وویزها هم اشتباه میکنند اصلا..ان ارشیوم قلابیه کلا وجود خارجی نداره..همچین سایتی وجود نداشته کلا...خوب؟ دیگه؟ کسی دیگه نبود نظر کارشناسی بده ما رو مشعوف کنه؟ بقیه دوستان هم میتونن برن یک یوزر دیگه ثبت نام کنند بیان تاپیک فروش ما رو خرابه کنند...
اگر کسی نظری دیگه نداره ما به فروشمون برسیم؟
بسیار هم عالی
ایشالا خوب بفروشید
بله دامنه اگر اکسپایرد بشه تاریخ جدید میخوره
به بعضی صحبت ها اهمیت ندید
بعضی چیزها حتی ارزش جواب دادن هم ندارند
ایشالا سریعتر بفروش برسه
چرا! من هنوز چیزی نگفتم
این دامنه دارای ۹ سال و ۱۱ سال سابقه هست و با وجود اینکه در ۲۰۱۶ تمدید شده اما چیزی از اعتبار دامنه کم نشده
http://www.webconfs.com/web-tools/domain-age-tool
چون اطلاعات در هویز هست و با یه استارت میتونه اعتبار بالایی در گوگل به دست بیاره
طبق بررسی هایی که کردم، این دامنه بیشتر واسه سایت های دانلود مناسب هست
قیمت دامنه هم بسیار مناسب هست
اگه در برنامه هام سایت دانلود بود، بدون شک این دامنه رو میخریدم...
دوستدار کتاببلیان
به نظر من فقط سایت دانلود نیست الان به نظرم همین فروشگاه نسبتاً معروف lioncomputer.ir هستش دامنه p30king.com ایشون خیلی بهتر و مناسب تر می تونست باشه براش نه به جای دامنه فعلیش که حتی تلفظ کلمه Lion به معنای شیر هم اشتباه فارسی نوشتن "لیون".
در کل دامنه خوبیه و من اگه قصد فعالیتی مهم تو زمینه های کامپیوتری رو داشتم حتماً جزو موارد سطح بالا خصوصاً با این قیمت خوبش میذاشتم.
تو پرشین تولز ببینید طرف بدرد نخور ترین دامنه ها رو با قیمت های میلیونی گذاشته برای فروش ولی خدایی 300 تومن برای این دامنه با این ارزش واقعاً عالیه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)