با نمایندتون صحبت شد و هشدار های لازم داده شد.
با توجه به اینکه دفعه سوم هست که مشکل ایجاد میکنید و در تاپیکی که به شما ارتباطی نداره شرکت میکنید، از این پس هرگونه صحبت بدون مدرک، پوچ، توهین آمیز و از روی عصبانیت، منجر به پیگیری قضایی و قانونی از سمت پرداخت الکترونیک سامان خواهد بود.
این مورد جهت اطلاع به تمامی سیستم های پرداختی که در این انجمن فعالیت میکنن، منجمله شما درج شده. فین تک ایران جایی برای بازی های بچگانه نداره.
موفق باشید.
ویرایش توسط Neo2 : December 17th, 2016 در ساعت 23:39
باسلام
داخل تاپیک هم شرکت کنه ایشون تخلفی انجام نداده و هیچ کس نمی تونه اخطار بده!
چون این تاپیک رسمی نیست و توسط یکی از کاربران همین انجمن ایجاد شده و همه حق ارائه نظرات و مستندات خودشون و دارند
اگر تاپیک به صورت اختصاصی توسط مدیر اون مجموعه بود و هدف فقط معرفی سیستم بود صحیح!
ولی این تاپیک به این صورت نیست
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
آخه نه کلا این نوع پست زدن برای من آشناست ، یادمه پی لاین پلاگین یکی از مدیران وی بی ایران را د/ز/دیده بود بعد که اون مدیر اکانت ایشان را بن کرده بود و اسم پی لاین را هم ف/یلتر ایشان درست با همین لحن که فردا شکایت میکنیم و واحد حقوقی فلان میکنه برخورد کرده بود ولی دو سه هفته دیگه سایت خودشان را ف/یلتر کردند
یک سوال هم برای من وجود داره که خواهش میکنم جواب بدید
تا سایتی نماد نداشته باشه بانک بهش درگاه نمیده و کلا این فکر کنم قانون بانک مرکزی هست و تمامی بانک ها و psp ها موظف به رعایت اون هستند و از طرفی استفاده از درگاه یک سایت برای سایت دیگه هم ممنوع هست حالا همین سایت های درگاه واسط از جمله همین pay.ir و یا خود شما چطور درگاه گرفتید ؟ یعنی اصلا درگاههای سایت های درگاه واسط خودشان بر اساس کدام مجوز در حال فعالیت هستند ؟
من که تو سایت هیچکدام نه نمادی میبینم ، نه مجوزی ...
ویرایش توسط iraniam2000 : December 17th, 2016 در ساعت 23:59
در ارتباط با مجوز عرض کنم که روش دریافت درگاه از طریق نماد نیست
می تونید با یکی از psp ها طرف قرارداد بشید که البته ساده نیست
ساده عرض کنم خدمت شما که اگر مجوز درگاه واسط و نداشته باشید به این صورت و این سرویس و ارائه کنید
اگر کاربر با درگاه شما . دز.دی کنه به پای شما نوشته میشه! و این میشه دردسر بیشتر درگاه های واسطی که جمع شدن
ولی خلاصه عرض کنم بله راهکار وجود داره و اون هم نیاز به دریافت اون مجوز هست و البته بعد از اون دیگه نمیشه شما از 6 تا بانک درگاه بدید!
فقط باید از اون psp طرف قرارداد خودتون درگاه ارائه کنید
یکی ممکنه سامان کیش و انتخاب کنه و بنده همکاری و با ایرانکیش نهایی کردم
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
تا جایی که میدانم و البته مطمئن هستم psp ها تا سایتی نماد نداشته باشه حق ندارند به اون درگاه بدن و اگر این کار را بکنند خلاف هست هر چند طبق گفته شما هم اگه بود الان نود درصد اونها در حال تخلف هستند
در مورد فی/لتر شدن هم درگاه دادن به سایت های شرط بندی و قمار اعلام کردن و گفتن چون زرین پال به اون سایت ها درگاه نداده ف/یلتر نشده ، تو این انجمن و صد البته تو سایت های همان درگاههای بسته شده هم نوشته بودن که زرین پال مقصر هست
با سلام و احترام
لطفا شبیه کاربران مبتدی رفتار نکنید، خدمت کاربر دیگر هم که چنین سوالی پرسیدن عرض کردم:
1- مدیران 2 تاپیک را ادغام کردند
2- کاربر گفتند پی لاین با pay.ir برگشته خدمتشون عرض شد فقط pay.ir نیست با 2 برند برگشته، واگرنه من وقت اضافی ندارم که در تاپیک دیگران بخوام تلف کنم
بنده نه توهین کردم و نه عصبانی شدم، خوشبختانه طوری بزرگ شدم که این خصایص در بنده نیست
مستندات ارائه کردم و کاربران میتونند چک کنند که حق با چه شخصیست
هیچ کار مجرمانه ای هم انجام نداده و انشاا.. نخواهم داد که بنده را از قانون میترسونید
با تجدید احترام
ویرایش توسط mohsensoltani : December 18th, 2016 در ساعت 00:06
از مدیران محترم وب هاستینگ تالک درخواست شد پست های اضافه رو حذف کنند تا بحث های بیهوده ادامه پیدا نکنه.به دلیل اینکه بعضی از عزیزان سوالاتی واسشون پیش اومده بود و همچنین پست های اضافه هم حذف نشد این مطالب رو عرض میکنم و بیشتر از این حرفی نمیزنیم.
1- از دید بنده پی لاین با دو برند برنگشته، در واقع پی لاین دیگه وجود نداره.
این عزیزی هم که تاپیک رو ایجاد کردن، نظر شخصی شون رو نوشتن و بنده مسئول نظر شخصی کسی نیستم.
2- یادم نمیاد توافق کرده باشیم که از ایمیل کاری جهت تایید و تصدیق مطلبی استفاده کنیم و در فروم های عمومی چیزی رو اعلام کنیم چون کار حرفه ای نبوده و نیست.
اینجا رو عرض میکنم :
تاجایی که خاطرم هست 90% پلاگین ها رو خریداری یا تبدیل کردیم. شما هم اگر میفرمایید که نوشتم احتمالا منظورتون عوض کردن url و هماهنگ سازی بوده.
اون کدها هم متعلق به شرکت فناوری اطلاعات برگ سبز غرب بوده نه شما و به همون اندازه که شما حق خودت دونستی ازشون عینا استفاده کنی، بنده استفاده نکردم و هسته سیستم Pay.ir رو از اول و خط به خط نوشتم. هر زمان خواستید قدم روی چشم ما بذارید و تشریف بیارید شرکت از نزدیک ببینید.
دوستانه عرض میکنم،
سیستم bitpay.ir که الان معرفی کردید، از نظر کد، 90% کپی سیستم قبلی پی لاین هست ( که بنده رضایت نداشتم استفاده کنید، ولی استفاده کردی و من به خودم اجازه ندادم استفاده کنم ).
این رو هم مستند عرض میکنم، چون سیستم تون باگ داره و میشه به سایت تون دسترسی گرفت که این برای یک سیستم مالی خیلی بده.
اگر بخوایید میدم clone سایت بیت پی رو به همراه دیتابیس واستون ایمیل کنن یا یه جا دیگه آپ کنن ببینید و حتما هم میدونید کسی که نیت بدی داشته باشه، بعدا که کاربران تون یکم زیاد شدن چه مصیبت هایی میتونه واستون بسازه.
تمام مراحل رجیستر، تجاری سازی، وریفای کاربر و اخذ درگاه در سایت بیت پی ، مو به مو و مرحله به مرحله ایده بنده هست و اگر خاطر تون باشه همه رو تو چند صفحه A4 مستند کردم و برای اجرا خدمت تون دادم و قرار بود تو نسخه جدید پی لاین پیاده سازی کینم که بین مون اختلاف به وجود اومد و بنده از پی لاین خارج شدم.
خب شما همین الان شما بدون رضایت من اینکار رو توی وب سایت تون دارید انجام میدید و از ایده بنده دارید استفاده میکنید.
ولی تابحال هیچ جا نسبت به این موضوع اعتراضی نکردم، جنجال به پا نکردم و مطلبی ننوشتم. گفتم مشکلی نیست شما هم دوست چند ساله هستید. شما استفاده کنید در جهت پیشرفت اهداف مشترکی هست که قبلا باهم داشتیم.
ولی میبینید که ما بازم ایده های جدیدی در Pay.ir اجرا کردیم و از این به بعد هم انشاا.. میبینید که چه اتفاق هایی می افته.
و اگر قرار بود از کدهای پی لاین تو پروژه Pay.ir استفاده بشه،خیلی پیش تر از این کارمون رو شروع کرده بودیم. با اون مدل کد هیچ وقت تاییدیه های امنیتی برای اجرا در سطح PSP رو نمیگرفتیم.
و همچنین در اینجا :
پی لاین در مالکیت شرکت فناوری اطلاعات برگ سبز غرب بود و تا لحظه ای که شرکت رو منحل کردیم اونجا شما هیچ وقت هیچ سمت رسمی نداشتید.
فقط به عنوان شریک کاری، هسته سیستم رو نوشتید و خودتون هم بهتر میدونید که یک کار زمانی موفق میشه که ایده، فکر و برنامه ریزی پشتش باشه نه صرفا برنامه نویسی. برنامه نویس به راحتی پیدا میشه ولی هرکسی صاحب ایده نمیتونه باشه.
با وجود اختلافات شدید فکری و کاری که پیش اومداز اینکه باهم سالم کار کردیم و مسیر درستی رو رفتیم شکرگذارم و اعتمادی که بین ما بوده بی نظیر بود و بنده شمارو هنوز دوست خودم میدونم.
اما نسبت به برندی که الان دارم می سازم ( Pay.ir ) کاملا متعهد و جدی هستم و هر رفتار غیرحرفه ای از شما یا سایر همکاران این حوزه که قبلا هم مشکلاتی ایجاد کردن ببینم، بلافاصله و بصورت قانونی شدیدا برخورد میکنم و میدونید که تو این مورد هم کاملا جدی هستم.
پیروز باشید.
ویرایش توسط Neo2 : December 19th, 2016 در ساعت 01:45
خواستن نميخواد که. مگه اون زمان که همه سايت ها رو ديداس ميکرديد اونا ميخواستن ؟
این رو هم مستند عرض میکنم، چون سیستم تون باگ داره و میشه به سایت تون دسترسی گرفت که این برای یک سیستم مالی خیلی بده.
اگر بخوایید میدم clone سایت بیت پی رو به همراه دیتابیس واستون ایمیل کنن یا یه جا دیگه آپ کنن ببینید و حتما هم میدونید کسی که نیت بدی داشته باشه، بعدا که کاربران تون یکم زیاد شدن چه مصیبت هایی میتونه واستون بسازه.
يا اون زمان که رفتيد يوزر های جهان پی رو زديد و موجودی هاشون رو جابجا کرديد و خرجش کرديد اونا ميخواستن ؟
آقای چاری پور شما سابقه مشخصی در استفاده از يوزر پسورد های ثبت شده روی سايتتون در ساير سايت ها داريدنقش آدمای خوب رو بازی نکنيد که اصلا بهتون نمياد
کافی هست يوزر رو سايتتون ثبت نام کنه شما يوزر پسوردش رو برداری ببری bitpay تست کنی و وارد بشی و بگی bitpay مشکل امنيتی داره. در حالی که مشکل امنيتی از خودت هست برادر.
- - - Updated - - -
ايشون قبلش جهان پی و زرين پال و پی پال رو نديده بودنآقای چاری پور به نظر بنده فشار کاری روی شما خیلی زیاده، این کار را که بنده انجام دادم و اصلا هم ایده نیست! اصلا فرض محال که ایده شما باشه! لابد فیسبوک و سایت های دیگری که قدم به قدم مراحل گرفتن اطلاعات را طی می کنند از ایده شما استفاده کردند؟ اگر شما این کارها را ایده میدونید که فاتحه فین تک ایران خونده استخودشون خلاقانه اينکار رو کرده بودن.
- - - Updated - - -
الانم بهتره رفاقت چند ساله خودتون رو فدای رقابت يک شبه نکنيد و به اطلاعيه ای که خودتون فرستاديد احترام بذاريد:
1- از دید بنده پی لاین با دو برند برنگشته، در واقع پی لاین دیگه وجود نداره.
payline.jpg
ویرایش توسط iamnewuser : December 19th, 2016 در ساعت 10:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)