با سلام و احترام
در کانال تلگرام هم منتشر کرده بودیم که بزودی با برندهای جدید بر میگردیم
بزودی از طریق وبسایت رسمی پی لاین هم در این رابطه اطلاع رسانی خواهیم کرد
با سلام و احترام
در کانال تلگرام هم منتشر کرده بودیم که بزودی با برندهای جدید بر میگردیم
بزودی از طریق وبسایت رسمی پی لاین هم در این رابطه اطلاع رسانی خواهیم کرد
سلام با تشکر از اینکه به کاربران بها میدین و طبق قوانین جدید سرویس پرداختی راه اندازی کردین
سوال برای بنده بوجود اومده
کاربران قدیم که در سرویس قبلی مدارک هویتی دادن و تایید شده بود و درگاه پرداخت گرفته بودن بخواهند برروی سرویس جدید که راه اندازی کرده این درخواست دریافت درگاه پرداخت نمایند چه مراحلی را باید دوباره یا از نو انجام بدهند؟
با سلام و احترام
خواهش می کنم، انشاا... بتونیم در سرویس جدید خدمات بهتر و بیشتری ارائه کنیم
در هیچکدام از سایت ها امکان استفاده از مدارک یا دیتاهای قبلی میسر نیست، چون همه موارد رمزنگاری یکطرفه شده است
در bitpay.ir شما با ارسال تصویر کارت ملی ، شناسنامه و تکمیل فیلدهای مربوطه میتونید سطح حسابتون رو ارتقا بدین و درگاه اخذ کنید ضمن اینکه ما در بیت پی یک توافق نامه به آدرس ثبتی ارسال می کنیم که طبق اون هر دو طرف متعهد به رعایت یکسری الزامات خواهیم شد(بصورت خلاصه از سمت شما رعایت قوانین جاری و از سمت ما پشتیبانی ، واریز وجوه در زمان مقرر)
البته باید عرض کنم، مانند پی لاین تمامی موارد سیستم حتی در روزهای تعطیل بررسی و انجام خواهد شد
لطف می کنین بگین 2 سایت زیر مربوط به شما می باشد از لحاظ سرویس دهی و از لحاظ شرکتی چه تفاوت هایی دارد؟
http://bitpay.ir/
و
https://pay.ir/
مراحل اینبار سخت تر شده حتی برای تایید حساب باید برید درگاه انلاین پول واریز کنید تا حساب شما تایید بشه، البته اگر خدمات شما طبق قوانین کشور باشه درگاه کمتر از یک ساعت فعال میشه.
- - - Updated - - -
الان شما مدیر payline هستین یا مدیر pay.ir یا مدیر bitpay.ir ؟
بنده محسن سلطانی، عضو هیئت مدیره، برنامه نویس هسته و ماژول های پی لاین هستم
مدیریت بخش پشتیبانی فنی نیز به عهده بنده بوده است و به همراه آقای مجتبی سلطانی(دیگر عضو هیئت مدیره پی لاین) سایت bitpay.ir را راه اندازی کردیم
- - - Updated - - -
لطفا متن کانال تلگرام پی لاین را مطالعه کنید
ایشون فرمودن که پی لاین با pay.ir برگشته ، عرض کردم فقط pay.ir نیست ، با 2 برند جدید است
به soltani@payline.ir ایمیل ارسال کنید بنده تایید کنم
تمامی کدهای پی لاین و بیش از 80 درصد پلاگین های پی لاین را بنده کدنویسی کردم
حتی شما کدهای گیت وی pay.ir را مشاهده کنید کپی برداری (عیناً) کدهای بنده است، البته بنده جز تیمشون نیستم و هسته pay.ir را فکر کنم آقای وزیری کدنویسی کردند
- - - Updated - - -
بنده نمیدونم چقدر در جریان مشکل درگاه های واسطه بودید و چقدر پیگیری کردین
اما به نظر بنده اصلا درست نیست در رابطه با چیزی که اطلاع دقیقی ازش نداریم اظهار نظر کنیم
ویرایش توسط mohsensoltani : December 16th, 2016 در ساعت 22:11
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)