در حالت store هیچگونه فشرده سازی صورت نمیگیره برای همین در موقع extraxt هم هیچگونه رمزگشایی صورت نمیگیره که بخاد بر روی cpu فشاری وارد کنه و صرفا یک کپی هست.
extraxt فایل 19 گیگ iso که به دو پارت تبدیل شده. time left 5 minutes
فایل پیوست 34516
در حالت store هیچگونه فشرده سازی صورت نمیگیره برای همین در موقع extraxt هم هیچگونه رمزگشایی صورت نمیگیره که بخاد بر روی cpu فشاری وارد کنه و صرفا یک کپی هست.
extraxt فایل 19 گیگ iso که به دو پارت تبدیل شده. time left 5 minutes
فایل پیوست 34516
اینو می دونم ولی برای من صورت میگیره.
نکته دیگه اینجاست که اولش می نویسه مثلاً 2 min left اما این 2 min همینطوری زیاد میشه و 3 و 4 و 5 تا 15 - 20 دقیقه.
درسته حالا 20 دقیقه چیزی نیست ولی فایل های من یه نوع فایل های حساسی هستن که مثلاً طرف 10 گیگ دانلود کنه خب اعصابش خورد میشه مثلاً بعد 20 دقیقه تو 99 درصد اخطار بده
حتی برای تمامی پارت های Winrar هنگام ایجاد آرشیو 5 درصد Recovery Record هم ایجاد میکتم اما این اکثر اوقات با Repair هم جوابگو نیست و به دلایلی هم امکان دانلود با IDM ندارم و با یه دانلود منیجر عجیب و غریب دیگه که البته امکانات ساده Pause و Resume رو داره باید دانلود کنم.
برای همین دنبال راهی هستم که همین 5 دقیقه تا 20 دقیقه هم برای یه چسبوندن بدون هیچ فشرده سازی نباشه چون رسما این 10 گیگ فشرده هم بشه میشه 9.99 گیگ که تاثیر خاصی نداره پس دنبال راهی بدون فشرده سازی اما فوق العاده سریع حتی روی HDD های معمولی هستم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)