نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: کمک درباره پیدا کردن راهی برای تقسیم کردن و سپس چسبندان سریع فایل های حجیم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    530
    تشکر تشکر شده 
    672
    تشکر شده در
    446 پست

پیش فرض پاسخ : کمک درباره پیدا کردن راهی برای تقسیم کردن و سپس چسبندان سریع فایل های حجیم

نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
    عزیزان این دو مورد هر دو در پست اصلی من حتی بدون ویرایش تاپیک نوشته شده بوده از قبل.
    یعنی این دو مورد تست شده و مورد قبول نبوده.

تمامی نرم افزار های فشرده ساز حتی در حالت Store هم سرعت Extract خیلی خیلی پایینی برای تک فایل دقت کنید بازم میگم تک فایل حجیم دارن.
    یعنی منظورم 1000 تا فایل فوقش 50 - 100 مگابایتی نیست بلکه منظورم یک فایل 10 گیگابایتی هستش که باید یکجا Extract بشه و سر همین موضوع این نرم افزار ها برای Extract چنین فایلی نیاز به CPU خیلی بالایی دارن و معمولاً تو سیستم های معمولی و لپ تاپ ها گزینه خوبی برای این مورد خاص نیستن.

در حالت store هیچگونه فشرده سازی صورت نمیگیره برای همین در موقع extraxt هم هیچگونه رمزگشایی صورت نمیگیره که بخاد بر روی cpu فشاری وارد کنه و صرفا یک کپی هست.

extraxt فایل 19 گیگ iso که به دو پارت تبدیل شده. time left 5 minutes

فایل پیوست 34516
    وب سایت شخصی: www.hassansh.ir

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض پاسخ : کمک درباره پیدا کردن راهی برای تقسیم کردن و سپس چسبندان سریع فایل های حجیم

نقل قول نوشته اصلی توسط hassanshaikhi نمایش پست ها
    در حالت store هیچگونه فشرده سازی صورت نمیگیره برای همین در موقع extraxt هم هیچگونه رمزگشایی صورت نمیگیره که بخاد بر روی cpu فشاری وارد کنه و صرفا یک کپی هست.

extraxt فایل 19 گیگ iso که به دو پارت تبدیل شده. time left 5 minutes

فایل پیوست 34516

اینو می دونم ولی برای من صورت میگیره.
    نکته دیگه اینجاست که اولش می نویسه مثلاً 2 min left اما این 2 min همینطوری زیاد میشه و 3 و 4 و 5 تا 15 - 20 دقیقه.
    درسته حالا 20 دقیقه چیزی نیست ولی فایل های من یه نوع فایل های حساسی هستن که مثلاً طرف 10 گیگ دانلود کنه خب اعصابش خورد میشه مثلاً بعد 20 دقیقه تو 99 درصد اخطار بده
    حتی برای تمامی پارت های Winrar هنگام ایجاد آرشیو 5 درصد Recovery Record هم ایجاد میکتم اما این اکثر اوقات با Repair هم جوابگو نیست و به دلایلی هم امکان دانلود با IDM ندارم و با یه دانلود منیجر عجیب و غریب دیگه که البته امکانات ساده Pause و Resume رو داره باید دانلود کنم.

برای همین دنبال راهی هستم که همین 5 دقیقه تا 20 دقیقه هم برای یه چسبوندن بدون هیچ فشرده سازی نباشه چون رسما این 10 گیگ فشرده هم بشه میشه 9.99 گیگ که تاثیر خاصی نداره پس دنبال راهی بدون فشرده سازی اما فوق العاده سریع حتی روی HDD های معمولی هستم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)