سلام
ببخشید انجمن دیگه ای سراغ ندارم اینجا می پرسم.
ببینید من همیشه این مشکل رو تو کل عمر کامپیوتری خودم داشتم و الان هم بعد این همه سال دارم!

مشکلم اینه که می خوام یه سری فایل حجیم که به صورت تک فایل هستن (مثلاً با حجم 10 گیگ به بالا) رو برای اشتراک گذاری راحت تر تقسیم (Split) و بعد Share کنم.
می دونم با نرم افزار های فشرده ساز مثل WinRAR و 7Zip و... میشه براحتی این کار رو انجام داد اما مشکل اصلی من وقتیه که این نرم افزار ها (همه شون) حتی وقتی روی حالت بدون فشرده سازی و Store هم آرشیو رو میسازن برای مرحله Extract فایلی حجیم که به صورت تک فایل باشه زمان خیلی خیلی زیادی نیاز دارن و در اکثر مواقع درصد خطا هم خیلی بالاست که حتی Recovery Record هم کمکی نمیکنه.
دوستانی که تا حالا فایل های حجیم تک فایلی مثل ISO های حجیم رو در قالب آرشیو های RAR و ZIP و... دانلود کرده باشن می دونن منظورم از مرحله Extract خیلی طولانی چیه.

خب حالا سوالم اینه به نظر شما روشی نیست که فایل های حجیم اصلاً فشرده نشن ولی فقط تقسیم بشن و بعد کاربر بتونه خودکار و بدون نیاز به نرم افزار خاصی بهم بچسبوندشون؟ چون یه سری نرم افزار ها مثل HSpilt هم هستن اما متاسفانه نیاز به نرم افزار جهت چسبوندن فایل توسط کاربر هست.

این سوال خیلی ذهنمو درگیر کرده و مجبور به مطرح کردنش بین شما اساتید شدم.

البته مسلماً اگه روشی بود سایت های دانلود ازش استفاده میکردن ولی گفتم اینجا بگم شاید تو ذهن یکی جرقه ای زد و یه ایده خوب به ذهنش رسید

پیشاپیش ممنون.