ولی امکان این وجود نداره یا خیلی احتمالش کمه که رجیستراری مثل آنلاین نیک ایمیلی ارسال کنه و به اسپم بره

اگر هم این اتفاق رخ بده ، ایمیلش در اسپم قرار میگیره و در هر صورت قابل دسترسی هست

نه اینکه کلا هیچ ایمیلی ارسال نشده باشه

که الان هیچ ایمیلی به دست من نرسیده چه اینباکس چه اسپم ! آیا واقعا ممکنه که شما دامنه ای ثبت کنید و رجیسترار ایمیلی برای شما ارسال نکنه ؟ این دیگه غیر ممکنه مگر اینکه اطلاعات شما به اشتباه بهش اعلام شده باشه و به کس دیگه ای ارسال کنه
حالا گزینه ای که باقی میمونه این هست که واسط ایرانی یا اطلاعات رو اشتباه وارد کرده که فکر نمیکنم اصلا این امکان در سیستم های نمایندگی ثبت وجود داشته باشه که دامنه به صورت دستی در سایت ثبت کننده اطلاعات رو وارد بشه .
یا اینکه ایمیلی که وریفای توسط اون قرار هست انجام بشه ایمیل دیگه ای به غیر از ایمیل من بوده .
و در مجموع بحث کلی در مورد نحوه پاسخگویی این شرکت که هست که تقصیر رو میندازه گردن سرویس جیمیل یا آنلاین نیک که ایمیلشون به اسپم رفته ! ولی اصلا ایمیلی به من ارسال نشده و ایمیل به جای دیگه ای ارسال شده و اینکه مشتری رو احمق فرض میکنن که به خودشون اجازه این رو میدن که همچین حرف بی پایه ای رو در جواب بهش بدن .
در هر صورت سرویس هاستینگ این شرکت که مشکل داشت ، الان هم سیستم ثبت دامنه این سرویس دهنده این مشکل رو به وجود آورد