از دوستمون آقای پوریا به خاطر مواردی که فرمودند متشکرم !
ببینید ما با بقیه همکاران و دوستان کاری نداریم ، قبلا هم گفتم و الان هم می گم :
ما موظفیم که با توجه به پولی که از کسی گرفتیم ، خدمات بهشون ارائه بدیم ، حالا چه هزار تومان و چه ۱۰۰ هزار تومان ! بنابراین بحث پرداخت مبلغ کم و گرفتن سرور با کیفیت پایین نیست ! ما اون چیزی رو که ارائه می کنیم کاملا اختصاصی هست !
در مورد گارانتی کیفیت : دوست من ، ما منابع رو گارانتی کردیم تا بقیه مشکل کندی و یا به قول شما مشکل افت کیفیت رو نداشته باشند ولی از اون طرف یه عده هستند که همیشه تلاش دارند مشکلات رو به گردن ما بیاندازند ، مثال واضحی که امروز برامون اتفاق افتاد رو بازگو می کنم
یه اقایی یه سرور مجازی با رم ۴ گیگ برای مقاصد کرک از ما خریداری کرده بود ! ولی اون نرم افزاری که برای کرک استفاده می کرد دارای ویروس بود که باعث قطع شدن ریموت می شد ، در حالی که مصرف منابع سرور ایشون کاملا مناسب بود + دسترسی از طریق کنسول وی ام ویر کاملا مهیا بود .
ولی ایشون به اصرار می گفتند مشکل از سمت ما هست و سرور ها کیفیتش افت کرده !
ما به این جهت تضمین افت کیفیت نمی دیم که :
۱- همیشه افت کیفیت از سمت ما نیست
۲- تعریف کیفیت از بستگی به نظر اشخاص داره (که کیفیت رو چه چیزی تعریف کنند)
ولی تا جایی که ما فکر می کنیم ، همین گارانتی منابع به نوعی گارانتی حفظ کیفیت نیز محسوب می شود ، چون افت کیفیت زمانی اتفاق می افتد که منابع افت کنند
اما در مورد پلان ها با هزینه کم :
ما قبلا با دیتاسنتر هایی مانند ovh و یا هتزنر کار کردیم و از قطعی های و یا ساسپند شدن های گاه و بیگاه ش کاملا مطلع هستیم ، بنابراین سعی کردیم با دیتاسنتر های رده بالاتری مانند مای لاک ، اف دی سی ، انزو و یا کاگنت در اروپا و آمریکا همکاری کنیم
ما در حال حاضر حدود ۲۰ سرور با حداقل رم ۹۶ گیگ در کشور های اروپایی و یا امریکایی کلو داریم . و به دلیل تعداد بالا و پرداخت های بلند مدت (۶ ماهه و یا ۹ ماهه) تخفیفی بالغ بر ۴۰ الی ۵۰ درصد در هزینه کولو ها می گیریم (شایان ذکر هست که خود هزینه کلو از اجاره سرور ارزان تر هست ) بنابراین طبیعی هست تا حدودی رم ۱ گیگ رو نسبت به سایر فروشندگان ارزونتر بدیم .
برای تمام موارد بالا می تونیم مدارک رو خدمت دوستان ارائه بدیم
ولی هنوز جای شکر داره که برای خرید شارژ موبایل خودمون رم ۸ گیگ رو ۸ هزار تومان نمی دیم
امیدوارم که همه چیز رو کامل گفته باشم
با تشکر از شما دوستان بابت همکاری در حل مشکلات در این تاپیک