دوست عزیز خود شما حساب کنید وقتی یک سرور اختصاصی با 32 گیگ رم و یه سی پی یو معمولی e3 -1220 با قدرت پردازش کلی نزدیک به 32 هزار مگاهرتز و هارد 6 ترابایت اینتر پرایز با سرعت خواندن حدکثر 60 مگ در ثانیه از مارکت که کیفیت جالبی هم نداره ( آلمان) + دو پک 16 ای پی حدود 210 هزار تومان ( بدونه حساب پورسانت شخصی که یورو فروخته بهتون ) تموم میشه هیچ سرویس دهنده ای بدون اورسل نمیتونه هزینه سرور + کارکنان + هزینه های جاری محل کسب + سود ماهانه خودش رو به دست بیاره مگه اینکه مانند سایرین به قیمت های منطقی ( هر گیگ رم 30 هزار تومان ) ارائه بده ...
چرا یه زمانی سرویس دهنده میاد یه سرور میگیره اوایلش خلوت هست سرور آفر میده رم 1 گیگ 8 هزار تومان یا اصلا 12 هزار تومان ( داریم افر هایی که 3 هزار تومان هستن ! ) چطوری توقع دارید کیفیت حفظ بشه ؟!
شما الان پاشو برو سایت های معروف اگه تونستین سرور رم 1 گیگ زیر 20 هزار تومان بگیرید ...
درضمن ایشون در آفری که در این بخش قرار داده و همچنین سایتشون که من نگاه کردم هیچ کجا عدم عفت کیفیت رو تضمین نکردن پس ممکنه به صورت موقت یا اصلا دائم کیفیت سرویس کم بشه ( چون فروشنده جزعیات دقیق نداده دلش بخواد میتونه مقدار پردازش cpu رو هم لیمیت کنه ، به صورت قانونی چون این مورد در قرار داد تایید شده شما نبوده پس مشکلی از این بابت وجود نداره )
پ.ن : اگه خیلی دنبال کیفیت هستین پیشنهاد میکنم کمی سر کیسه را شل کنید تا بتونید کیفیت رو تجربه بکنید ....
پ.ن 2 : برخی افراد دارای کلو در دیتاسنتر های خارجی هستن که هزینه کمتری بابت سروراشون میدن و در نتیجه میتونن قمیت را کاهش بدن