نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: از کدوم سایت دامنه خارجی بگیرم بهتره ؟ (name.com , namecheap.com , godaddy.com)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن penfulmega آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    275
    تشکر تشکر شده 
    162
    تشکر شده در
    122 پست

پیش فرض پاسخ : از کدوم سایت دامنه خارجی بگیرم بهتره ؟ (name.com , namecheap.com , godaddy.com)

نقل قول نوشته اصلی توسط S.T.A.R.S نمایش پست ها
    راستش خیلیا می گفتن که برای تایید مشخصات نیاز به دریافت کد از طریق موبایل داره اما دیدم تایید از طریق ایمیل هم داره. به همین خاطر من یه شماره رو همینطوری واسه مالزی ثبت کردم. یعنی واسه شارژ حساب هم تاییدیه می خواد ؟ هنوز بهشون ایمیل نزدم. الان به نظر شما باید چی بهشون بگم ؟ بهتر نیست اول بهشون ایمیل بزنم و بعدش اگه مشکل از شماره تماس بود بخوام یه فکری واسش بکنم ؟ اونوقت اگه مشکل از شماره تماس بود باید چیکار کنم ؟ اما بازم می گم خیلی تاکید کردن بابت تاخیر در شارژ شدن حساب:

دادم payment24 برام شارژ کنه اما اگه مشکل از شماره تماس باشه که خب من شماره تماسی واسه این کار نداشتم و از طریق ایمیل اطلاعات اکانتمو تایید کردم. والا از طریق hotspot وارد اکانتم میشم که آی پی ش مال آمریکاست. به سایت payment24 هم گفتم که با آی پی ایرانی وارد نشه. شاید بهتر باشه که یه تیکتی بهشون بدم و موضوع رو جویا شم ؟

ببینید کدی که به شماره موبایل ارسال میکنه برای زمانی هست که دارید وجه و پرداخت میکنید شما برید تو قسمت Add Funds یک مبلغ دلخواه را وارد کنید که به صفحه پرداخت هدایت بشید قبلش ازتون مجدد شماره موبایلی که وارد کردین و میپرسه و دریافت کد و میزنید بعد به اون شماره تماس گرفته میشه و ربات یک عدد 4 رقمی و میگه که باید وارد کنید بعد از این مرحله به صفحه پرداخت هدایت میشید و پرداخت و کنسل میکنید به این صورت اکانت تایید شده .... درکل بهتره با وی پی اس همه این کارا انجام بشه چون احتمال قطع شدن هات اسپات و دیگر چیلترشکن ها هست و ریسک بزرگیه !! برای پرداختتون هم اگر با پی پال پرداخت می شد بهتر بود اما گویا با کارت مستر یا ویزا پرداخت شده که باید تایید بشه و زمان میبره ... در کل جایی هم که برای پرداخت مراجعه کردید معتبر هست و آشنا به امور هستن باز اگر مشکلی بود درخدمت هستم
    ویرایش توسط penfulmega : December 11th, 2016 در ساعت 23:42
    گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
    بتینا هاست

2. تعداد تشکر ها از penfulmega به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)