راستش خیلیا می گفتن که برای تایید مشخصات نیاز به دریافت کد از طریق موبایل داره اما دیدم تایید از طریق ایمیل هم داره. به همین خاطر من یه شماره رو همینطوری واسه مالزی ثبت کردم. یعنی واسه شارژ حساب هم تاییدیه می خواد ؟ هنوز بهشون ایمیل نزدم. الان به نظر شما باید چی بهشون بگم ؟ بهتر نیست اول بهشون ایمیل بزنم و بعدش اگه مشکل از شماره تماس بود بخوام یه فکری واسش بکنم ؟ اونوقت اگه مشکل از شماره تماس بود باید چیکار کنم ؟ اما بازم می گم خیلی تاکید کردن بابت تاخیر در شارژ شدن حساب:
Account credit delay
Last Updated: Nov 07, 2016For security, account credit orders must be manually reviewed, in order to make sure the purchase is not fraudulent. Because of this, it can occasionally take two to three business days for the funds to clear, so it may be a little while before you see your funds in your account.
If you would like a status update, feel free to e-mail us at support@name.com. Be sure to send the email from the administrative address on your account and include your order number to make it easier for us to find your order for you.
دادم payment24 برام شارژ کنه اما اگه مشکل از شماره تماس باشه که خب من شماره تماسی واسه این کار نداشتم و از طریق ایمیل اطلاعات اکانتمو تایید کردم. والا از طریق hotspot وارد اکانتم میشم که آی پی ش مال آمریکاست. به سایت payment24 هم گفتم که با آی پی ایرانی وارد نشه. شاید بهتر باشه که یه تیکتی بهشون بدم و موضوع رو جویا شم ؟