نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: تجربه بسیار تلخ از بد قولی رایان بوک - چگونه شکایت کنیم؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه بسیار تلخ از بد قولی رایا بوک - چگونه شکایت کنیم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط irhost.net نمایش پست ها
    درورد بر شما ...

والا اگر بنده جای شما بودم به دلیل حساس بودم مسئله / حضوری کتابارو می خریدم . چون تو فضای مجازی به همچین سایت هایی نمیشه اعتماد کرد حرفی که قبل زدم رو اصلاح می کنم .

با مشاهده چنین مشکلاتی سایت های دارای نماد هم دیگر قابل اعتماد نیستن

بنظر شخصی بنده دریافت نماد خیلی راحت شده / و هرکسی بخواد می تونه نماد تهیه کنه .

در مورد شکایت هم باید بگم . لینک را مشاهده کنید فکر می کنم به صورت حضوری هم میشه شکایت تنظیم کرد .
    متاسفانه ما در شهرستان هستیم و کتاب در هیچ جای استان فارس پیدا نمیشد
    بخش آموزش دانشگاه پیشنهاد کرد که از رایا بوک بخریم
    منم دیدم که نماد اعتماد داره خریدم
    بار اول ۷ کتاب رو به قیمت هر کتاب ۱۸ هزار تومان خریدم. چند روز بعد تماس گرفت و گفت قیمت ها ۲۴ تومن بوده و اشتباهی درج شده. منم بقیه پول رو واریز کردم و کتاب رو ارسال کردند
    وقتی کتاب رسید دیدم که اشتباهی ارسال کردند. کتاب ها رو با هزینه خودم عودت دادم به ادرس ارسال شده (خودشون گفتن این کار رو کنم) بعد کتاب ها بازگشت داده شد چون ادرس دفترشون رو تغییر داده بودن و دوباره با هزینه خودم ارسال کردم به ادرس جدید
    در همان زمان تماس گرفتند و گفتند قیمت هر کتاب ۳۰ تومن میشه و باز هم اشتباه کردند. گفتم بچه ها کتاب رو با این قیمت نمیخوان. یه دونه ارسال کنید تا بدم به استاد و جزوه بگه بنویسیم
    همون یه دونه هم قرار بود هفته قبل ارسال بشه و شنبه به دست ما برسه که باز هم ارسال نشده

حالا هم بدون هیچگونه عذرخواهی با پر رویی میگن: کتابی برای شما ارسال نمیکنیم و هزینه بازگشت دادند

استاد هم تماس گرفته و میگه درس رو حذف کنید یا مشروط بشید! منم فقط ۱۴ واحد برداشتم و اگه حذف کنم خیلی عقب می افتم. بعضی ها هم ترم اخری هستند و دیگه دارن تموم میکنن و این کار بهشون لطمه میزنه!

بخدا اینقدر ناراحت هستم که حاضرم هر چقدر پول رو پرداخت کنم و یکی یه کتاب (حتی دست دوم) رو به دست من برسونه تا فقط آبروی من جلوی مسئولین دانشگاه و دانشجو ها حفظ بشه

- - - Updated - - -

اگه کسی هست که میتونه یه دونه کتاب رو تا پایان امروز به دست من برسونه حاضرم هر چقدر پول که میخواد بهش بدم!

- - - Updated - - -

در مورد شکایت هم باید بگم . لینک را مشاهده کنید فکر می کنم به صورت حضوری هم میشه شکایت تنظیم کرد .
    لینک باز نمیشه و ارور میده
    ویرایش توسط سیدرضا بازیار : December 6th, 2016 در ساعت 10:41
    دوستدار کتاب بلیان

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)