-
December 6th, 2016, 09:52
عضو انجمن
تجربه بسیار تلخ از بد قولی رایا بوک - چگونه شکایت کنیم؟
با سلام
دوستان من یه خرید رو مدتی پیش از رایا بوک داشتم (بانک کتاب رایا)
از طرف من واسه تمام بچه های دانشگاه کتاب خریدم
بار اول کتاب رو اشتباه ارسال کرد و بسیار ما رو اذیت کردند
اینقدر طول کشید که امتحان میانترم و کلی لغو شد و فردا هم اخرین جلسه هست
هفته پیش هم قرار بود حتما کتاب رو ارسال کنند
حالا نه کتاب ارسال شد و نه پول بازگشت داده شد
امتحانات لغو شد و هیچ جلسه ای تشکیل نشد و همه باید درس رو لغو کنند
بخاطر این بعضی دانشجو های ترم اخری هم باید یک ترم عقب بمونن واسه کتاب
و از همه مهم تر با ابروی من بازی کردند و همه دانشجو ها و مسئولین دانشگاه فکر میکنند عمدا این کار رو کردم
فروشگاه رایا بوک: https://rayabook.net
اصلا این فروشگاه معتبر هست؟ چطوری میتونیم این رو گزارش بدیم؟ کجا باید شکایت کنیم؟
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : December 6th, 2016 در ساعت 09:56
-
تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2016 09:52
# ADS
-
December 6th, 2016, 10:12
پاسخ : تجربه بسیار تلخ از بد قولی رایا بوک - چگونه شکایت کنیم؟

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
با سلام
دوستان من یه خرید رو مدتی پیش از رایا بوک داشتم (
بانک کتاب رایا)
از طرف من واسه تمام بچه های دانشگاه کتاب خریدم
بار اول کتاب رو اشتباه ارسال کرد و بسیار ما رو اذیت کردند
اینقدر طول کشید که امتحان میانترم و کلی لغو شد و فردا هم اخرین جلسه هست
هفته پیش هم قرار بود حتما کتاب رو ارسال کنند
حالا نه کتاب ارسال شد و نه پول بازگشت داده شد
امتحانات لغو شد و هیچ جلسه ای تشکیل نشد و همه باید درس رو لغو کنند
بخاطر این بعضی دانشجو های ترم اخری هم باید یک ترم عقب بمونن واسه کتاب
و از همه مهم تر با ابروی من بازی کردند و همه دانشجو ها و مسئولین دانشگاه فکر میکنند عمدا این کار رو کردم
فروشگاه رایا بوک:
https://rayabook.net
اصلا این فروشگاه معتبر هست؟ چطوری میتونیم این رو گزارش بدیم؟ کجا باید شکایت کنیم؟
سلام بزرگوار وقت بخیر
به نظر بنده شما اشتباهی نکردین چون سایت موردنظر دارای نماده .
شما در مرحله اول سعی کنید با مسئولین سایت ارتباط برقرار کنید.
اگر موفق نشدین . می تونید با سند و مدرک به وزارت صنعت معدن تجارت مراجعه کنید قطعا برخورد میشه .
سایتی که نماد داره نباید همچین تخلفاتی را انجام بده حتی شما می توانید ادعای خصارت کنید ..
امیدوارم مشکل رفع بشه . موفق باشید .
-
تعداد تشکر ها از irhost.net به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2016, 10:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irhost.net
سلام بزرگوار وقت بخیر
به نظر بنده شما اشتباهی نکردین چون سایت موردنظر دارای نماده .
شما در مرحله اول سعی کنید با مسئولین سایت ارتباط برقرار کنید.
اگر موفق نشدین . می تونید با سند و مدرک به وزارت صنعت معدن تجارت مراجعه کنید قطعا برخورد میشه .
سایتی که نماد داره نباید همچین تخلفاتی را انجام بده حتی شما می توانید ادعای خصارت کنید ..
امیدوارم مشکل رفع بشه . موفق باشید .
اخه چه خسارتی میتونه این رو جبران کنه؟
ابروی من رفته - درس رو همه باید لغو کنیم! اخر سال هست و نمیشه درسی جایگزین کرد - همه به شدت ناراحت هستند و لطمه بزرگی به همه وارد شده
دست اخر هم بهم میگن:
هیچ کتابی براتون ارسال نمیکنیم! هزینه بازگشت داده شد
این جواب اعتماد ما به این فروشگاه بود؟؟؟
واسه ارسال شکایت و مدارک به وزارت صنعت و معدن باید چیکار کنیم؟ میخوایم به صورت گروهی با همه دانشجو ها بریم گزارش بدیم
- - - Updated - - -
ای کاش بحث پول کتاب بود!
حاضرم همین الان یک میلیون پرداخت کنم ولی این کتاب تا پایان امروز به دستم برسه و ابری من جلوی استاد حفظ بشه 
حاضرم هر کاری کنم که فقط یه دونه از این کتاب تا پایان امروز به دستم برسه
-
-
December 6th, 2016, 10:27

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
اخه چه خسارتی میتونه این رو جبران کنه؟
ابروی من رفته - درس رو همه باید لغو کنیم! اخر سال هست و نمیشه درسی جایگزین کرد - همه به شدت ناراحت هستند و لطمه بزرگی به همه وارد شده
دست اخر هم بهم میگن:
هیچ کتابی براتون ارسال نمیکنیم! هزینه بازگشت داده شد
این جواب اعتماد ما به این فروشگاه بود؟؟؟
واسه ارسال شکایت و مدارک به وزارت صنعت و معدن باید چیکار کنیم؟ میخوایم به صورت گروهی با همه دانشجو ها بریم گزارش بدیم
درورد بر شما ...
والا اگر بنده جای شما بودم به دلیل حساس بودم مسئله / حضوری کتابارو می خریدم . چون تو فضای مجازی به همچین سایت هایی نمیشه اعتماد کرد حرفی که قبل زدم رو اصلاح می کنم .
با مشاهده چنین مشکلاتی سایت های دارای نماد هم دیگر قابل اعتماد نیستن
بنظر شخصی بنده دریافت نماد خیلی راحت شده / و هرکسی بخواد می تونه نماد تهیه کنه .
در مورد شکایت هم باید بگم . لینک را مشاهده کنید فکر می کنم به صورت حضوری هم میشه شکایت تنظیم کرد .
-
-
December 6th, 2016, 10:28
عضو انجمن
پاسخ : تجربه بسیار تلخ از بد قولی رایان بوک - چگونه شکایت کنیم؟
سلام...
شکایت کنید..تمام ضرر و زیان رو هم ازش بگیرید...
دربندِ کسی باش که دربندِ حسین است..
-
تعداد تشکر ها از mha1368 به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2016, 10:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irhost.net
درورد بر شما ...
والا اگر بنده جای شما بودم به دلیل حساس بودم مسئله / حضوری کتابارو می خریدم . چون تو فضای مجازی به همچین سایت هایی نمیشه اعتماد کرد حرفی که قبل زدم رو اصلاح می کنم .
با مشاهده چنین مشکلاتی سایت های دارای نماد هم دیگر قابل اعتماد نیستن
بنظر شخصی بنده دریافت نماد خیلی راحت شده / و هرکسی بخواد می تونه نماد تهیه کنه .
در مورد شکایت هم باید بگم .
لینک را مشاهده کنید فکر می کنم به صورت حضوری هم میشه شکایت تنظیم کرد .
متاسفانه ما در شهرستان هستیم و کتاب در هیچ جای استان فارس پیدا نمیشد
بخش آموزش دانشگاه پیشنهاد کرد که از رایا بوک بخریم
منم دیدم که نماد اعتماد داره خریدم
بار اول ۷ کتاب رو به قیمت هر کتاب ۱۸ هزار تومان خریدم. چند روز بعد تماس گرفت و گفت قیمت ها ۲۴ تومن بوده و اشتباهی درج شده. منم بقیه پول رو واریز کردم و کتاب رو ارسال کردند
وقتی کتاب رسید دیدم که اشتباهی ارسال کردند. کتاب ها رو با هزینه خودم عودت دادم به ادرس ارسال شده (خودشون گفتن این کار رو کنم) بعد کتاب ها بازگشت داده شد چون ادرس دفترشون رو تغییر داده بودن و دوباره با هزینه خودم ارسال کردم به ادرس جدید
در همان زمان تماس گرفتند و گفتند قیمت هر کتاب ۳۰ تومن میشه و باز هم اشتباه کردند. گفتم بچه ها کتاب رو با این قیمت نمیخوان. یه دونه ارسال کنید تا بدم به استاد و جزوه بگه بنویسیم
همون یه دونه هم قرار بود هفته قبل ارسال بشه و شنبه به دست ما برسه که باز هم ارسال نشده
حالا هم بدون هیچگونه عذرخواهی با پر رویی میگن: کتابی برای شما ارسال نمیکنیم و هزینه بازگشت دادند
استاد هم تماس گرفته و میگه درس رو حذف کنید یا مشروط بشید! منم فقط ۱۴ واحد برداشتم و اگه حذف کنم خیلی عقب می افتم. بعضی ها هم ترم اخری هستند و دیگه دارن تموم میکنن و این کار بهشون لطمه میزنه!
بخدا اینقدر ناراحت هستم که حاضرم هر چقدر پول رو پرداخت کنم و یکی یه کتاب (حتی دست دوم) رو به دست من برسونه تا فقط آبروی من جلوی مسئولین دانشگاه و دانشجو ها حفظ بشه
- - - Updated - - -
اگه کسی هست که میتونه یه دونه کتاب رو تا پایان امروز به دست من برسونه حاضرم هر چقدر پول که میخواد بهش بدم!
- - - Updated - - -
در مورد شکایت هم باید بگم .
لینک را مشاهده کنید فکر می کنم به صورت حضوری هم میشه شکایت تنظیم کرد .
لینک باز نمیشه و ارور میده
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : December 6th, 2016 در ساعت 10:41
-
-
December 6th, 2016, 10:49

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
متاسفانه ما در شهرستان هستیم و کتاب در هیچ جای استان فارس پیدا نمیشد
بخش آموزش دانشگاه پیشنهاد کرد که از رایا بوک بخریم
منم دیدم که نماد اعتماد داره خریدم
بار اول ۷ کتاب رو به قیمت هر کتاب ۱۸ هزار تومان خریدم. چند روز بعد تماس گرفت و گفت قیمت ها ۲۴ تومن بوده و اشتباهی درج شده. منم بقیه پول رو واریز کردم و کتاب رو ارسال کردند
وقتی کتاب رسید دیدم که اشتباهی ارسال کردند. کتاب ها رو با هزینه خودم عودت دادم به ادرس ارسال شده (خودشون گفتن این کار رو کنم) بعد کتاب ها بازگشت داده شد چون ادرس دفترشون رو تغییر داده بودن و دوباره با هزینه خودم ارسال کردم به ادرس جدید
در همان زمان تماس گرفتند و گفتند قیمت هر کتاب ۳۰ تومن میشه و باز هم اشتباه کردند. گفتم بچه ها کتاب رو با این قیمت نمیخوان. یه دونه ارسال کنید تا بدم به استاد و جزوه بگه بنویسیم
همون یه دونه هم قرار بود هفته قبل ارسال بشه و شنبه به دست ما برسه که باز هم ارسال نشده
حالا هم بدون هیچگونه عذرخواهی با پر رویی میگن: کتابی برای شما ارسال نمیکنیم و هزینه بازگشت دادند
استاد هم تماس گرفته و میگه درس رو حذف کنید یا مشروط بشید! منم فقط ۱۴ واحد برداشتم و اگه حذف کنم خیلی عقب می افتم. بعضی ها هم ترم اخری هستند و دیگه دارن تموم میکنن و این کار بهشون لطمه میزنه!
بخدا اینقدر ناراحت هستم که حاضرم هر چقدر پول رو پرداخت کنم و یکی یه کتاب (حتی دست دوم) رو به دست من برسونه تا فقط آبروی من جلوی مسئولین دانشگاه و دانشجو ها حفظ بشه
- - - Updated - - -
اگه کسی هست که میتونه یه دونه کتاب رو تا پایان امروز به دست من برسونه حاضرم هر چقدر پول که میخواد بهش بدم!
- - - Updated - - -
لینک باز نمیشه و ارور میده
درورد بر شما /
بالاخره مشکلیه که پیش امده / اما واقعا با توضیحات شما سایت فروشنده خیلی کوتاهی کرده . واقعا پیگیر بشید هم خسارت بگیرین هم درس عبرتی بشه دیگه از این کارا نکنن /
عزیزم شما استان فارس هستین / برای تهیه کتاب راه های زیادی هست | سفارش به یکی از لوازم تحریری های شهرتون | و یا یک روز میومدین تهران از انقلاب کتابو تهیه می کردین .
اما در هر صورت پیگیر باشید / کمکی هم خواستین در تلگرام در تماس باشید . موفق پیروز باشید
-
-
December 6th, 2016, 11:52
عضو جدید
اگر اینقدر عجله ای هستش با خود سایت تماس بگیرید و بگید.
اگر طبق چیزی که گفتید هست که چند بار قیمت رو افزایش دادن کتاب رو اشتباه فرستادن و و آخر سر هم وقتی گفتید یک دونه میخام اون جمله رو گفتن... که واقعا در این سایت رو باید تخته کرد!
بهشون پیام بدید با ملایمت بگید که وضعیتم به این شکل در اومده و لطفا برام بفرستید حالا یک عدد یا چند عدد
اگر نفرستادن بگید پولم رو برگشت بدید و پول رو بگیرید و از جای دیگه خرید کنید
بعدا سر فرصت به حسابشون برسید!
-
تعداد تشکر ها از WAREZZ به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2016, 12:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
WAREZZ
اگر اینقدر عجله ای هستش با خود سایت تماس بگیرید و بگید.
اگر طبق چیزی که گفتید هست که چند بار قیمت رو افزایش دادن کتاب رو اشتباه فرستادن و و آخر سر هم وقتی گفتید یک دونه میخام اون جمله رو گفتن... که واقعا در این سایت رو باید تخته کرد!
بهشون پیام بدید با ملایمت بگید که وضعیتم به این شکل در اومده و لطفا برام بفرستید حالا یک عدد یا چند عدد
اگر نفرستادن بگید پولم رو برگشت بدید و پول رو بگیرید و از جای دیگه خرید کنید
بعدا سر فرصت به حسابشون برسید!
مشکل اینه که فردا صبح اخرین مهلت هست باید ساعت ۶ به دست استاد برسه
فروشگاه هم میگه ۲-۳ روز طول میکشه به دستم برسه
توی شیراز هم دوستم رفته و گیرش نیومد
واقعا این سایت همه ما رو بدبخت کرد
-
-
December 6th, 2016, 13:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
مشکل اینه که فردا صبح اخرین مهلت هست باید ساعت ۶ به دست استاد برسه
فروشگاه هم میگه ۲-۳ روز طول میکشه به دستم برسه
توی شیراز هم دوستم رفته و گیرش نیومد
واقعا این سایت همه ما رو بدبخت کرد
خوب با استاد صحبت کنید بگید چند روز دیگه هم صبر کنه
بهش توضیح بدید قشنگ
همین استاد بهتون این سایت رو معرفی کرد یا کسی دیگه بود؟
-