صفحه 5 از 12 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 117

موضوع: نت مخابرات شما هم خرابه؟

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

پیش فرض پاسخ : نت مخابرات شما هم خرابه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    سلام

پیشنهاد دارم در سامانه 195 شکایت خود را به همراه متن مناسب و اسکرین شات از SNR و سایر موارد مانند سرعت و آپتایم و ........... ثبت نمائید

https://195.ict.gov.ir/

وضعیت SNR من چطوره؟ اگه خوب نیست، باید چیکار کنم؟
    دوستدار کتاب بلیان

2. # ADS

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها

وضعیت snr من چطوره؟ اگه خوب نیست، باید چیکار کنم؟
    snrشما که عالیه مال من 6 بود شکایت کردم الان شده تازه 20 ! از کدوم شرکت اینترنت دارید؟
    ویرایش توسط dertgtr : December 5th, 2016 در ساعت 23:49
    سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.com
    قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost

تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dertgtr نمایش پست ها
    snrشما که عالیه مال من 6 بود شکایت کردم الان شده تازه 20 ! از کدوم شرکت اینترنت دارید؟
    مال من چند هست؟
    از شرکت مخابرات
    دوستدار کتاب بلیان

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

وضعیت SNR من چطوره؟ اگه خوب نیست، باید چیکار کنم؟

سلام

SNR مودم ایشان بر اساس 0.1 دسی بل می باشد . به اسکرین شات دقت فرمائید در پرانتز ذکر شده است .این مقدار SNR (124 , 222 ) بر حسب دسی بل وجود ندارد . همچنین مقدار SNR به عوامل زیادی بستگی دارد که تنها یکی از این عوامل شرکت ارائه دهنده می باشد ( نوع و کیفیت دستگاه DSLAM و کانفیگ انجام شده توسط شرکت ). عوامل مهم تر دیگری برای میزان SNR وجود دارد . به همین دلیل اگر شما حتی مشاهده فرمائید میزان SNR یک فرد خوب به سمت عالی است صحیح نیست این مورد را تنها به دلیل شرکت ارائه دهنده بدانید . SNR مخفف عبارت Signal to Noise Ratio می باشد . و همانطور که از عبارت بر می آید نسبت سیگنال به نویز بر حسب دسی بل می باشد که در صنعت مخابرات مورد مهمی است . در واقع این عدد نشان می دهد بر روی لاین تلفن شما میزان سیگنال های مفید و میزان نویز ( نسبت به یکدیگر ) چقدر است به همین دلیل کم و زیاد شدن نویز تحت تاثیر شرایط محیطی زیادی دارد . در کشور ایران و با توجه به وضعیت شبکه مخابراتی و نیز نوع ارائه سرویس های دیتا بر اساس استاندارد ADSL معمولاً اگر این میزان 15 الی 20 باشد کیفیت سرویس متوسط به سمت بالا . 20 نرمال . بیش از 20 نرمال به سمت عالی می باشد.
    ویرایش توسط Ramin : December 6th, 2016 در ساعت 00:15

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

6. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    531
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    170 پست

دوستان برای من که مودم 4g ایرانسل دارم هم دقیقا همین مشکل رو دارم ! دقیقا راس ساعت 00:00 نتم قطع میشه ! بعد که وصل میشه با سرعته لاکپشتی هست و راس ساعت 8 صبح مجدد سرعتش عادی میشه !

الانم مجبور شدم با اینترنت وایفای پارس انلاین وارد سایت بشم چون ایرانسل بطور کل قطع شده !

این نوع قطعی ایرانسل در 6 ماه اخیر بی سابقه بوده
    ویرایش توسط OMIDTU5 : December 6th, 2016 در ساعت 00:27

تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

سلام

SNR مودم ایشان بر اساس 0.1 دسی بل می باشد . به اسکرین شات دقت فرمائید در پرانتز ذکر شده است .این مقدار SNR (124 , 222 ) بر حسب دسی بل وجود ندارد . همچنین مقدار SNR به عوامل زیادی بستگی دارد که تنها یکی از این عوامل شرکت ارائه دهنده می باشد ( نوع و کیفیت دستگاه DSLAM و کانفیگ انجام شده توسط شرکت ). عوامل مهم تر دیگری برای میزان SNR وجود دارد . به همین دلیل اگر شما حتی مشاهده فرمائید میزان SNR یک فرد خوب به سمت عالی است صحیح نیست این مورد را تنها به دلیل شرکت ارائه دهنده بدانید . SNR مخفف عبارت Signal to Noise Ratio می باشد . و همانطور که از عبارت بر می آید نسبت سیگنال به نویز بر حسب دسی بل می باشد که در صنعت مخابرات مورد مهمی است . در واقع این عدد نشان می دهد بر روی لاین تلفن شما میزان سیگنال های مفید و میزان نویز ( نسبت به یکدیگر ) چقدر است به همین دلیل کم و زیاد شدن نویز تحت تاثیر شرایط محیطی زیادی دارد . در کشور ایران و با توجه به وضعیت شبکه مخابراتی و نیز نوع ارائه سرویس های دیتا بر اساس استاندارد ADSL معمولاً اگر این میزان 15 الی 20 باشد کیفیت سرویس متوسط به سمت بالا . 20 نرمال . بیش از 20 نرمال به سمت عالی می باشد.
    الان مال ایشون برای .1 دسی بل 124 هست نرمال هست یا کمه ؟ مال من الان 20 هست و نرمال هست پس . البته این رو بعد شکایت بدست آوردم مسئول مخابرات طی تماس تلفنی گفت که تغییراتی دادن که این بدست اومده حالا چه تغییراتی نمی دونم ! ولی خط تلفنم رو حتی قطع کرده بودن من حدس می زنم پورتم رو تغییر دادن . مسئول مخابرات می گفت فاصله من از مرکز مخابراتی خیلی دوره برای همین کیفیت خطم پایین هست و می گفت که من از سرعت 512 به بالاتر اصلا نمی تونم استفاده کنم به دلیل همین دوری !

9. تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

الان مال ایشون برای .1 دسی بل 124 هست نرمال هست یا کمه ؟ مال من الان 20 هست و نرمال هست پس . البته این رو بعد شکایت بدست آوردم مسئول مخابرات طی تماس تلفنی گفت که تغییراتی دادن که این بدست اومده حالا چه تغییراتی نمی دونم ! ولی خط تلفنم رو حتی قطع کرده بودن من حدس می زنم پورتم رو تغییر دادن . مسئول مخابرات می گفت فاصله من از مرکز مخابراتی خیلی دوره برای همین کیفیت خطم پایین هست و می گفت که من از سرعت 512 به بالاتر اصلا نمی تونم استفاده کنم به دلیل همین دوری !
    اینقدر سرعت من کمه که الان یک هفته میشه نمیتونم یه فایل ۵۰ مگابایتی رو دانلود کنم
    سرعت بسیار افتضاح هست و هر ۱ ساعت حدود ۴۵ دقیقه قطع هست و اون ۱۵ دقیقه هم هر ۵ ثانیه یه قطع و وصلی در دانلود مشاهده میکنم
    دوستدار کتاب بلیان

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

در اکثر مودم های موجود در بازار ایران این مورد(snr ) بر اساس دسی بل ذکر می شود . اما در موردم ایشان اگر مقادیر را تبدیل نمائید برای دانلود 12.4 دسی بل و برای آپلود 22.2 می باشد که مقادیر خوبی نمی باشد . حداقل برای دانلود !

بله در پست قبل ذکر کردم. شرکت ارائه دهنده تنها یک عامل موثر بر میزان snr می باشند . که می توانند با اعمال تنظیماتی در دستگاه dslam موجود در مرکز مخابراتی میزان snr را تغییر دهند . اما با اعمال این تنظمیات شاید مقدار snr در مودم محل مصرف کاربر بالا رود اما سرعت محدود می شود ( همان کاری که ناچارا برای جلب رضایت شما انجام شده است )که توضیحات تخصصی آن از حوصله این بحث خارج است. عوامل دیگری مانند : فاصله شما تا مرکز ، کیفیت شبکه هوایی منطقه شما ، کیفیت سیم کشی ساختمان شما ، مجاورت سیم ها با کابل های برق ، کیفیت و استاندارد اتصالات و ....... بر میزان نویز خط شما تاثیرگذار هستند

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

12. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

در اکثر مودم های موجود در بازار ایران این مورد(snr ) بر اساس دسی بل ذکر می شود . اما در موردم ایشان اگر مقادیر را تبدیل نمائید برای دانلود 12.4 دسی بل و برای آپلود 22.2 می باشد که مقادیر خوبی نمی باشد . حداقل برای دانلود !

بله در پست قبل ذکر کردم. شرکت ارائه دهنده تنها یک عامل موثر بر میزان snr می باشند . که می توانند با اعمال تنظیماتی در دستگاه dslam موجود در مرکز مخابراتی میزان snr را تغییر دهند . اما با اعمال این تنظمیات شاید مقدار snr در مودم محل مصرف کاربر بالا رود اما سرعت محدود می شود ( همان کاری که ناچارا برای جلب رضایت شما انجام شده است )که توضیحات تخصصی آن از حوصله این بحث خارج است. عوامل دیگری مانند : فاصله شما تا مرکز ، کیفیت شبکه هوایی منطقه شما ، کیفیت سیم کشی ساختمان شما ، مجاورت سیم ها با کابل های برق ، کیفیت و استاندارد اتصالات و ....... بر میزان نویز خط شما تاثیرگذار هستند
    حالا راه حل چیه؟
    چیکار کنم که مشکل برطرف بشه؟
    دوستدار کتاب بلیان

تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

حالا راه حل چیه؟
    چیکار کنم که مشکل برطرف بشه؟
    به نظر من شکایت کن به 195 کاری که من کردم . لااقل کیفیت خطتت از این بهتر میشه

صفحه 5 از 12 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)