سلام خدمت تمامی دوستان و عزیزان
در ابتدا بگم میدونم روزانه 10 بار تاپیک با موضوع مشابه باز میشه و من هم همه رو خوندم ولی سوالم بی جواب مانده ، در ضمن اینکه این سوالات برای کنجکاوی نیست ، واقعا قصد خرید دارم
حقیقتا کم بدبختی از دست هاست های اشتراکی نکشیدم ، حتی از شرکت های به نام هم میرم هاست میخرم کلی پول میدم باز آپ تایم پایینه ، میخواد بازدید سایت بره بالا بهونه میارن ، دیگه این آخری هم یکی از اینا ما رو به خاک سیاه نشوند اسم نمی برم چون ایشون در حد ترامپ در این انجمن مشهور اند ، اگرچه خودمم کوتاهی کردم. یا مثلا وقتی حساب می کنم می بینم هزینه ی هاست با کیفیت با هاست دانلود بیشتر از هزینه ی یه سرور در میاد. بگذریم ، به پیشنهاد چند نفر از هم دانشگاهی ها میخواییم یه سایت ، یا وبلاگ خبری بزاریم مطالبی که توشون تخصصش رو داریم پست بزاریم و همچنین میخواییم یه بخش مستند هم راه بندازیم و اونجا مستند هایی رو هم برای دانلود و هم برای خرید بزاریم.من هم به دلیل اینکه تجربه دارم دیگه کارای طراحی و مدیریت سایت و ... رو به عهده گرفتم. البته انگیزه ی مالی هم نداریم و نمی خواییم از سایت پول در بیاریم و از جیبمون خرج می کنیم و میخواییم مثل همه! هزینه ها رو تا میشه بیاریم پایین. در این فکر بودیم که روی آپلود بوی حساب کنیم به عنوان هاست دانلود ، مثلا بیست هزار تومن بدیم یه ترابایت فضا بگیریم! تا ما بخواییم این همه فضا رو پر کنیم چند سال طول میکشه! ولی یاد اونهمه آپلود سنتر گنده تر از آپلود بوی افتادم که اثری جز فحش و نفرین توی انجمن ها ازشون نیست.
مشکل از اینجا شروع میشه که من تا به حال سمت توضیع های لینوکس نرفتم و هیچ تجربه ی مدیریت سرور هم ندارم. یه نگاه کردم دیدم بین 50 تا 150 هزار تومن ماهانه واسه کانفیگ اولیه و مدیریت سرور میخوان! به علاوه ی هزینه ی خود سرور و خرید لایسنس دایرکت ادمین سالی سه تومن ، حداقل باید خرج کنیم شایدم بیشتر. اگه بخوام سایت کسب و کار راه بندازم این همه خرج می کنم شایدم بیشتر ، ولی همون طور که گفتم ما انگیزه ی مالی نداریم ، حتی از الان توافق کردیم دور بنر تبلیغاتی و پاپ آپ تا زمانی که زورمون برسه خط بکشیم ، در ضمن در ابتدا هنوز فایلی نداریم که بخواییم از ماه اول اینهمه خرج کنیم.
در کل سرتونو درد نیارم ، چه توصیه ای به من میکنید؟ واسه خرید سرور خوب می تونیم هزینه کنیم ولی واسه مدیریت سرور به خاطر هزینه های زیاد نه ، هر چقدر گشتم نتونستم چیز درست و حسابی در مورد مدیریت سرور پیدا کنم ، یعنی هست مقاله هایی در این سایت و در سایر جاها ولی چون نوشتاره یا متوجه نمی شم یا اینکه واقعا درست توضیح داده نشده. همین سه ماه قبل بود با یکی از دوستان حرف میزدم توی یه انجمن دیگه ، میگفت که سرور سایتش رو که البته سرور ویندوزی بود یه بار داده بود واسه کانفیگ و به امان خدا سپرده بود ، هک کردند و کلی ضرر بهش زدن چون بک آپ سایتش مربوط میشد به 1 ماه قبل.
سپاس از تمامی عزیزان![]()