مسئله میزان منابعی هست که شما به یک سرویس اختصاص میدین ، شما میتونی 10 مگ رم و یک درصد سی پی یو اختصاص بدی و یک صفحه اچ تی ام ال رو بیاری بالا بدون مشکلدیگه عرف این هست که شما یک سرویس که ارائه میدین بتونه سیستم های مدیریت محتوای معمول مثل وردپرس و جوملا رو ساپورت کنه
بعد هم اینطور که فکر میکنم باید بگن که چه فایلی مصرف منابع بالایی داره .
حالا اصلا جالب اینجا هست که من تازه متوجه شدم که اگر یه مشکلی هم برام پیش بیاد با این سرعت پاسخگویی این سرویس دهنده باید قید حل اون مشکل رو بزنم .
- - - Updated - - -
هاست دی ال خیلی خوب بود و هنوز هم هست ، من قبل از اینکه برم از این سرویس دهنده سرویس بگیرم ، رفتم هاست دی ال دیدم سفارش قبول نمیکنن که با این پاسخ حرفه ای رو به رو شدم :
و گفتم یک بار از این شرکت بگیرم تست کنم ببینم چیه ، دیگه فکر نمیکردم اینطوری بشه داستان .سلام
با توجه به پر بودن سرورهای میزبانی، از پذیرش سفارش جدید معذوریم ( مقداری از منابع سرور برای حفظ شرایط کیفی سرویسها رزرو شده که از آن فروش نخواهیم داشت )
لازم به توضیح است که سرور جدید حداقل تا 1-2 ماه آینده اضافه نخواهد شد، و وضعیت لغو سفارش و آزاد شدن منابع نیز ابتدای ماه میلادی مشخص خواهد شد که البته تضمینی در پذیرش سفارش برای دوره بعد نیز وجود ندارد، ولی در صورت تمایل میتوانید هفته ابتدای ماه میلادی بعد تماس گیرید.
خدا پدر حامد اعتصامی فر رو با پشتیبانی خوب و سرویس های مطلوبش بیامرزه ، حلالش باشه پولی که میگیره .
- - - Updated - - -
طبق پاسخی که الان به تیکت بنده دادن ، گفتن که وجه رو استرداد میدن ، امیدوارم که این کار رو در پایان انجام بدن .