نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: نحوه پشتیبانی و پاسخگویی ضعیف هاست ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

پیش فرض پاسخ : نحوه پشتیبانی و پاسخگویی ضعیف هاست ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط SOI نمایش پست ها
    سلام .
    دو روز پیش سرویسی خریدم از شرکت مثلا برتر ارائه سرویس هاست اشتراکی "هاست ایران" 190 هزار تومان هزینه کردم و ...
    روی این سرویس یک سیستم وردپرس نصب کردم و مشغول کانفیگ وردپرس شدم .
    متاسفانه سرعت لود سایت بسیار پایین بود که تیکت زدم و با چنین پاسخی رو به رو شدم :

جالب اینجاست که این شرکت با این پشتیبانی ضعیف و با استفاده جمله معروف " استفاده بیش از حد از منابع سرور" که برای دوشیدن کاربر استفاده میشه ، چطور هر سال جزو ده بیست سرویس دهنده برتر هاستینگ ایران انتخاب میشه .
    وردپرسی که تازه دو روزه نصب شده ، نه دیتابیس سنگینی داره نه بازدید کننده ای داره ( تنها بازدید کننده اش خودم هستم که مشغول انجام تنظیمات وردپرس هستم ) چطور میتونه مصرف منابع بیش از اندازه داشته باشه ؟
    حالا بعد از این داستان درخواست کردم که سرویس لغو بشه و وجه بازگردونده بشه میگن که نمیشه ! و در پاسخ به تماس تلفنی بنده میگن که تنها در مواردی که ما نتونیم مشکل رو حل کنیم پول رو پس میدیم ! ( الان هم اگر من پول بیشتر بدم میتونن مشکل رو حل کنن دیگه )

اگر کسی راهی میتونه پیشنهاد بده که من بتونم پولم رو از این شرکت پس بگیرم ممنون میشم ، در غیر این صورت امیدوارم این تاپیک بمونه تا بقیه افرادی که از این شرکت میخوان سرویس بگیرن با روند کاریشون و نحوه پاسخدهی و پشتیبانی شرکت هاست ایران بیشتر آشنا بشن .
    درود
    تو این مملکت هزار تا هاست با اسم هاست ایران مشغول فعالیت هستند برای اینکه این پست برای مشتریان اونها سوتفاهمی ایجاد نکنه بهتر بود آدرس اونها را هم قرار میدادید
    اما در مورد هاست ایرانی که شما میفرمایید اگر اشتباه نکنم (hostiran.net) منظورتان هست باید بگم قیمت هاش فضایی هست و اکثر مشتریان اون شرکت های دولتی هستند که پول براشون مهم نیست و اگر دقت کنید هزینه ثبت دامنه تو اون چندین برابر بقیه جاهاست حالا به نظر شما ثبت دامنه هم کیفیت داره ؟ ولی خوب پارتی پارتی هست
    این هاست قابل اعتماد هم نیست و ماجرای ***یده شدن پی سی دانلود را تو گوگل جستجو کنید تا متوجه بشید که اگر روزگاری سایت شما با این همه هزینه موفقیتی هم به دست بیاره توسط اونها بلعیده میشهخ و با اون همه پارتی که اینها دارند دست شما به هیچ جایی هم تو این مملکت نخواهد رسید

https://www.google.com/search?q=%D8%...ient=firefox-b
    ویرایش توسط iraniam2000 : November 27th, 2016 در ساعت 16:36

2. تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید

SOI

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع