سلام .
دو روز پیش سرویسی خریدم از شرکت مثلا برتر ارائه سرویس هاست اشتراکی "هاست ایران" 190 هزار تومان هزینه کردم و ...
روی این سرویس یک سیستم وردپرس نصب کردم و مشغول کانفیگ وردپرس شدم .
متاسفانه سرعت لود سایت بسیار پایین بود که تیکت زدم و با چنین پاسخی رو به رو شدم :
hostiran.jpg
جالب اینجاست که این شرکت با این پشتیبانی ضعیف و با استفاده جمله معروف " استفاده بیش از حد از منابع سرور" که برای دوشیدن کاربر استفاده میشه ، چطور هر سال جزو ده بیست سرویس دهنده برتر هاستینگ ایران انتخاب میشه .
وردپرسی که تازه دو روزه نصب شده ، نه دیتابیس سنگینی داره نه بازدید کننده ای داره ( تنها بازدید کننده اش خودم هستم که مشغول انجام تنظیمات وردپرس هستم ) چطور میتونه مصرف منابع بیش از اندازه داشته باشه ؟
حالا بعد از این داستان درخواست کردم که سرویس لغو بشه و وجه بازگردونده بشه میگن که نمیشه ! و در پاسخ به تماس تلفنی بنده میگن که تنها در مواردی که ما نتونیم مشکل رو حل کنیم پول رو پس میدیم ! ( الان هم اگر من پول بیشتر بدم میتونن مشکل رو حل کنن دیگه )
اگر کسی راهی میتونه پیشنهاد بده که من بتونم پولم رو از این شرکت پس بگیرم ممنون میشم ، در غیر این صورت امیدوارم این تاپیک بمونه تا بقیه افرادی که از این شرکت میخوان سرویس بگیرن با روند کاریشون و نحوه پاسخدهی و پشتیبانی شرکت هاست ایران بیشتر آشنا بشن .