پاسخ : فراخوان برای ترجمه بخش مدیریت و راهنمای اسکریپت whmcs به زبان فارسی
نوشته اصلی توسط Am!r
یه تیم میاد فارسی میکنه بعد پخش میشه!
پس فردا هزار نفر استفاده میکنن بعد میگن فارسی سازی از خودمون بوده مثال هم اسکریپت کلیجا هزار نفر ادعا کردن فارسیش کردن! این وسط حق مولف هم کشک!
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
حالا تیمتون رو جمع کنید بعد برید سراغ کارای دیگه من خودم به سورس جدید نگاهی نکردم دوستانی که استفاده میکنن میتونن راهنماییتون کنن
دروود
در اين ميان كه شما هزينه اي را براي فارسي سازي از مشتري دريافت نمي كنيد!حال بگزاريد تا چند نفر هم دلشان به اين خوش باشد كه بگويند فلان كد را ما فارسي سازي كرده ايم!!!
نوشته اصلی توسط saeed25
دروود
در اين ميان كه شما هزينه اي را براي فارسي سازي از مشتري دريافت نمي كنيد!حال بگزاريد تا چند نفر هم دلشان به اين خوش باشد كه بگويند فلان كد را ما فارسي سازي كرده ايم!!!
باشه اگه دوستان اصرار دارن خوب فارسیش را می فروشیم ولی با قیمت مناسب
نوشته اصلی توسط poolhast
باشه اگه دوستان اصرار دارن خوب فارسیش را می فروشیم ولی با قیمت مناسب
آره موافقم ، این کار خوبه ، اگر قیمت مناسب باشه ، همه توانایی خریدنش رو دارن ، ولی میشه مجانی هم داد ، اما با کپی رایت خودتون ، داخل پنل مدیریت رو یک جایی اسم خودتون رو بندازید که کسی نتونه پاکش کنه .
نوشته اصلی توسط saeed25
دروود
از نگر من بهتر است كار آغاز شود و نسبت به كاري كه انجام شده است بها گذاري شود.
موافقم ، این کار درست هست .
کاری که شما عزیزان قصد انجام آن را داری به نظر من 60-80 ارزش داره ، ولی خوده بنده به شخصه اگر بخوام بخرم ، بالای 20 هزینه نمی کنم .
ولی اگر رایگان باشه خیلی خیلی خیلی خیلی بهتره ! البته با کپی رایت 100%
نوشته اصلی توسط alisc
موافقم ، این کار درست هست .
کاری که شما عزیزان قصد انجام آن را داری به نظر من 60-80 ارزش داره ، ولی خوده بنده به شخصه اگر بخوام بخرم ، بالای 20 هزینه نمی کنم .
ولی اگر رایگان باشه خیلی خیلی خیلی خیلی بهتره ! البته با کپی رایت 100%
خوب اگه دوستان کمک تو ترجمه کردن کمک بکنن هم راهنمای ویکی اش را فارسی می کنیم و هم مدیریتش چون دیگه اینجوری کار باهاش میشه آب خوردن و من ممکنه رایگان بزارمش ولی اگه تو ترجمه همکاری نکن کارمن مشکل میشه و باید کلی وقت صرف کنم و پولی میشه قیمتش حدود 50 تومن