نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: سرور مجازی از ایران , آلمان , فرانسه , تحویل خودکار , منابع اختصاصی , هارد ssd , تضمین کیفیت ,فایروال سخت افزاری , قرارداد رسمی با شرکت ها

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی از ایران , آلمان , فرانسه , تحویل خودکار , منابع اختصاصی , هارد ssd , تضمین کیفیت ,فایروال سخت افزاری , قرارداد رسمی با شرکت ها

سرور اعلام شده برای جشنواره که 4 گیگ رم دارد ظاهرا به قیمت 35 هزار تومان هست این سرور.
    امکان پرداخت یک ساله برای سرور مربوطه بعد از خرید و 1 ساعت تست امکان پذیر هست؟ ( به واقع خرید کنم و پرداخت ارزی و یک ساعت تست کنم بعدش کنسل می کنم و یا تبدیل به یک ساله ممکن هست؟)

عضو انجمن websazha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    313
    تشکر تشکر شده 
    1,994
    تشکر شده در
    1,407 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی از ایران , آلمان , فرانسه , تحویل خودکار , منابع اختصاصی , هارد ssd , تضمین کیفیت ,فایروال سخت افزاری , قرارداد رسمی با شرکت ها

نقل قول نوشته اصلی توسط layer7 نمایش پست ها
    سرور اعلام شده برای جشنواره که 4 گیگ رم دارد ظاهرا به قیمت 35 هزار تومان هست این سرور.
    امکان پرداخت یک ساله برای سرور مربوطه بعد از خرید و 1 ساعت تست امکان پذیر هست؟ ( به واقع خرید کنم و پرداخت ارزی و یک ساعت تست کنم بعدش کنسل می کنم و یا تبدیل به یک ساله ممکن هست؟)
    با سلام و عرض ادب
    درسته قیمت اعلام نشده بود داخل انجمن که بنر آپدیت کردم قیمت ماهیانه 35 هزار تومان هست.
    امکان خرید ماهیانه و سالانه برای این سرور مقدور هست.
    در صورت خرید ماهیانه سرور و تصمیم به افزایش به سالانه مانعی نیست فاکتور 11 ماهه برای شما ایجاد می شود.
    در مورد بازگشت وجه نیز تضمین می کنیم که در صورت عدم رضایت کیفیتی طبق اطلاعات سرور خریداری شده نباشد 100% هزینه برگشت داده می شود.
    به این دلیل با اطمینان خاطر تضمین برگشت وجه می دهیم چون یک سرور با کیفیت و سخت افزار به روز و مجازی ساز kvm با منابع اختصاصی در حال استفاده هستیم پس بی کیفیت سرویس بی معنی هست که بخواهیم ترس از کیفیت خودمان داشته باشیم.
    شما 1 هفته تست کنید اگر جایی مشکل داشت بفرمایید اینجا مشکل داره یا رفع می کنیم و یا برگشت خواهیم داد.
    سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
    تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)