سلام دوست عزیز
شما وقتی که با FTP به سرور متصل میشید ، فایل های اون سرور رو explore میکنید ، اگر اطلاعات و فایل هایی که میخواید به سرور منتقل کنید ، اسم فایل ها همنام با فایل هایی باشه که در سرور موجود هست ، از شما میپرسه که این فایل ها از قبل موجود هست آیا replace کنم یا نه ، اگر هم اسم فایل ها همنام نباشه که نمیپرسه ، دقیقا مثل همین ویندوز.
ممنون از پاسخ شما ایا این که جاگزین بشه و replace کنه باید حتما دستی انجام داد یا که خود کار این کار ها رو انجام میده ؟و فقط ما ftp رو متصل می کنیم و بقیه کار ها بدون وجود ما انجام می شود ؟
ویرایش توسط saeed_70kiani : November 14th, 2016 در ساعت 13:20
ممنون از پاسخ شما ایا این که جاگزین بشه و replace کنه باید حتما دستی انجام داد یا که خود کار این کار ها رو انجام میده ؟و فقط ما ftp رو متصل می کنیم و بقیه کار ها بدون وجود ما انجام می شود ؟
سلام،
برای اینکه مجدد از شما بابت replace شدن سوال نپرسه؛ بسته به برنامه ftp می تونید دستور ثابت بدید که همیشه حالت yes to all باشه
موفق باشید
█ بهترین نیستیم ، ولی بهترین ها ویرا هاست را انتخاب می کنند
█ https://virahost.com
بسته به ftp هاست دانلود داره یا ftp برنامه ای که من بهش متصل میکنم ؟
اگر بسته به برنامه ای که من بهش متصل میکنم داره نیاز به کد نویسی هست ؟
به برنامه ای که متصل میشید مربوطه و نیاز به کد نویسی نداره ، دقیقا مثل ویندوز در نظر بگیرید ، که اگر یک فایلی رو دوباره میخواین در پوشه ای که از قبل موجود هست بریزین ، ازتون میپرسه که این فایل از قبل موجود ، آیا دوباره بریزم ، و شما هم میتونید yes بزنید که بله بریز.