نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
سلام و درود.
هدف من از نقل قول،ایجاد دلخوری نیست و مربوط به یک نفر هم نیست.بحث کلیه
واقعا کیف کردم وقتی منطقی صحبت میکنید.امیدوارم از سمت هاستینگی نباشید.
ولی حرف شما کاملا تایید میشه
یکی دو نفرو میشناسن که قبلا با خودم کار میکردن.حتی بحث درست کردن یک پروتکشن واسه جلوگیری از دیداس رو داشتن.حتی ا من کمک گرفتن و درست کردن
اما واسه جواب دادن به یک سوالم هی جاده خاکی میرفتن
ما میگیم آنتی دیداس.آنتی دیداس ته تهش برای خیلی از ماها استفاده از دیتاسنتر ovh و دیتاسنتری که بنویسه ddos protection که اسمن تا 10 گیگ رو میگیره
و یا میگیم بیا از کلودفلیر یا .... از اینجا استفاده کن.این خدایی ته آنتی دیداسه؟وقتی سرور کانفیگ نیست،کانفیگ به معنای واقعی تا الان چه سایت خارجی چه ایرانی ندیدم
اپا کانفیگ معمولی،یک csf یک ddos deflate یک keep alive یک انتی دیداس سرور که معمولیه و اشتراکی،یک پروتکشن،این ته امنیت برابر دیداسه؟
تا جایی که تونستم،تیم معتبر hackforum که خیلیا میشناسن با کلی آیپی که داره و سرور بسیار قدرتمند،یا سایت های مشابه،یا همین چند مدت پیش یک سایت بزرگ با 10 ترا در ثانیه داون شد
ما هنوز نمیدونیم سرویس هارو چطور محافظت کنیم.نمیدونیم که هیچ سروری تا الان نتونسته بگه 100% آنتی دیداس.واسه حملاتی که اصلا جلوگیری کامل نداره
چطور میایم به یک انتی دیداس سرور میگیم سرورهامون فول امن هستش.میایم دیداس شدنمونو میندازیم گردن کانفیگ،یا شبکه یا ....
خوب شبکه چرا قطع میشه؟پورت رو میبندن.چرا میبندن؟حتی همین هلند و امریکا و ovh و ....
یک نگاهی به ابیوزهای سرور بکنیم.میفهمیم چرا میبندن
من نمیدونم،این پروتکشن ها،میان میگن آنتی دیداس تضمینی،من میام پول دو سال استفاده رو میدم.جلو به جلو
اما اگه یک ثانیه قطعی داشتم چی؟
ماهیت دیداس چیه؟پروتکشن ها،چه ایرانیش چه کلودفلیر و چه جاهای دیگه،این فقط dns مجازیه.
چطور میاد آیپی اصلی سرور رو محافظت کنه؟دسترسی به سرور داره؟کانفیگ رو سرور اصلی میکنه؟
یکم خدایی فکر کنیم.هممونو میگم.
تنها حمله ای که جلوگیری کامل نمیشه دیداسه.حالا بگید پروتکشن ایرانی و خارجی و دی ان اس مجازی و ....
تنها چیزی که میشه گفت جلوگیری خوبی میکنه،آنتی دیداس خود دیتاسنتر هستش که پول زیاد خرج کن،نوع بهترشو تحویل بگیر
امدوارم سوتفاهم نشه.واقعا حرفای layer7 خوشم اومد و میدونم چطور میزنه
حرفشونم منطقیه.از حق نمیشه گذشت
اما امیدوارم از پشتیبانی هاستینگی نباشه و حرفاش بی طرف باشه.
با تشکر از همگی.
فقط یکم فکر کنیم و واقعیت رو بگیم.بخدا مشتری واقعیت رو اول بفهمه خیلی بهتره تا اینکه بعدا بیاد یک تاپیک بزنه و .....
- - - Updated - - -

کدوم سرور داداش؟
هوش برتر؟
سهیل جان خوبی؟منو شناختی؟
سلام
نه من رو نمیگه
قربانت متشکرم
من الآن سرور های OVH Game Server رو دارم و ارایه میدم