-
November 8th, 2016, 14:51
عضو انجمن
خطای whmc
موغع پرداخت ایت خطارو میده؟ عکس رو مشاهده کنید راه حل چیه؟
kk.jpg
-
-
November 8th, 2016 14:51
# ADS
-
November 8th, 2016, 14:56
عضو انجمن
پاسخ : خطای whmc

نوشته اصلی توسط
n4ser
موغع پرداخت ایت خطارو میده؟ عکس رو مشاهده کنید راه حل چیه؟
kk.jpg
درود
بررسی کنید ببینید فایل viewinvoice.php وجود دارد ؟
میزبانی وب مطمئن را با سامی هاست تجربه کنید.
Info [at] samihost [ dot ] com - TG : @samihost - Skype : samihost - 044-35676715
-
-
November 8th, 2016, 16:23
عضو انجمن
فایلهای whmcs را جایگرین کنید.
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
-
November 8th, 2016, 16:39
عضو انجمن
والا فایل مذکور موجود هست اما همونطور که تو عکس میبینین خطای ۴۰۴ میده یک مشکل دیگه ام هست وقتی کاربر میره biling و قسمت my invoice بعدش پرداخت نشده ها میان و رو یکیشون کلیک میکنه اما صفحه عوض نمیشه که باید وارد درگاه پرداخت بشه اما روش کلیک نمیخوره
ویرایش توسط n4ser : November 8th, 2016 در ساعت 16:41
-
-
November 8th, 2016, 16:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n4ser
والا فایل مذکور موجود هست اما همونطور که تو عکس میبینین خطای ۴۰۴ میده یک مشکل دیگه ام هست وقتی کاربر میره biling و قسمت my invoice بعدش پرداخت نشده ها میان و رو یکیشون کلیک میکنه اما صفحه عوض نمیشه که باید وارد درگاه پرداخت بشه اما روش کلیک نمیخوره
نیاز به ارسال دسترسی میباشد.
در صورت تمایل ارسال کنید.
Info [at] samihost [ dot ] com - TG : @samihost - Skype : samihost - 044-35676715
-
-
November 8th, 2016, 16:50
عضو انجمن
خب همینجا بگید که دیگران هم استفاده کنند من قالب پیش فرض ۶ رو فعال کرده بودم و استفاده میکردم که این مشکل رو داشتم الان قالب کاربری ۵ هست و این مشکلات نیست قالب های دیگه روامتحان کردم حتی کل فایل ها رو هم جایگزین کردم بازم همینجوریه
-
-
November 8th, 2016, 16:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n4ser
خب همینجا بگید که دیگران هم استفاده کنند من قالب پیش فرض ۶ رو فعال کرده بودم و استفاده میکردم که این مشکل رو داشتم الان قالب کاربری ۵ هست و این مشکلات نیست قالب های دیگه روامتحان کردم حتی کل فایل ها رو هم جایگزین کردم بازم همینجوریه
دوست عزیز برای این مشکل احتمالات زیادی وجود دارد !
نسخه php و whmcs خود را لطف کنید.
با حدس و گمان نمیتونم هیچ کمکی بهتون بکنم !
-
-
November 8th, 2016, 19:11
[QUOTE=n4ser;1599910]موغع پرداخت ایت خطارو میده؟ عکس رو مشاهده کنید راه حل چیه؟
می شه بفرمایید وب سرور سرور شما چ هست اگر فایل ها موجود هست موارد دیگر رو چک کنیم
پیام هاست ارائه دهنده خدمات نوین میزبانی وب payamhost.com ، blog.payamhost.com ، t.me/payamhost
-
-
November 8th, 2016, 19:23
عضو انجمن
ما قصد خرید لایسنس whmcs را داریم اما فعلا برای راه اندازی درگاه و اخذ نماد فقط نسخه نال شده نصب میباشد ایا ایراد از نال بودن میتونه باشه؟ اگر ایراد از نال بودن هست که بنده لایسنس میخرم مشکل حل میشه اگر نه نسخه php 5.6 هست , وب سرور nginx
-
-
November 8th, 2016, 19:30

نوشته اصلی توسط
n4ser
ما قصد خرید لایسنس whmcs را داریم اما فعلا برای راه اندازی درگاه و اخذ نماد فقط نسخه نال شده نصب میباشد ایا ایراد از نال بودن میتونه باشه؟ اگر ایراد از نال بودن هست که بنده لایسنس میخرم مشکل حل میشه اگر نه نسخه php 5.6 هست , وب سرور nginx
فعلا نیازی به این کارها نیست وب سرور nginx خودتون کانفیگ کردید ؟ یا از افزونه nginx استفاده کردید؟ اگر هر کدام بود وب سرور را یکبار ریستارت کنید یا غیر فعال کنید بعد فعال تست کنید
پیام هاست ارائه دهنده خدمات نوین میزبانی وب payamhost.com ، blog.payamhost.com ، t.me/payamhost
-