ماله ssl هست نگرانش نباشید
ماله ssl هست نگرانش نباشید
من از سی پنل استفاده میکنم.
متاسفانه بیشتر از یک هفتس این مشکل بوجود اومده و فایلهای تکست هرروز نزیرک 10 ای 15 تا اضافه میشه!
با پشتیبان هاست تماس گرفتم, و جواب بالا را بمن دادن " ماله ssl هست, نگران نباشید"
اما مشکل ساز شده و ظاهرا پشتیبان هاست میگه بعداز آپدیت سی پنل به 60.0.19 اینجوری شده داریم پیگیری میکنیم.
مشکل اینجاست که در فایل htaccess تغییر ایجاد میشه و چون من از فروشگاه اپنکارت نسخه 2.3.0.2 (آخر) استفاده میکنم و بعضی اسکریپتها این تغییرات را ناشناخته میسناسن و متاسفانه سایت لود نمیشه!
باید هرروز به کنترل پنل سی پنل سر بزنم و فایلهای اضافه شده را پاک کنم و htaccess را ویرایش کنم تا درست بشه!
این دوخط به فایل htaccess اضافه میشه که هرروز باید حذف کنم:
کسی راه حلی نداره که خودم پیگیری کنم تا سریعتر این مشک رفع بشه؟؟کد:RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/[0-9]+\..+\.cpaneldcv$ RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/[A-F0-9]{32}\.txt(?:\ Comodo\ DCV)?$
آیا اصلا این مشکل را همه کاربرای سی پنل نسحه جدید دارن؟
متاسفانه پشتیبان هاست من کار خاصی انجام نداده
ممنون میشم راهنمایی کنید
ویرایش توسط 3hdvd : November 16th, 2016 در ساعت 02:11
درود.
این مشکل بله در نسخه ی جدید سی پنل به وجود آمده هست !
البته این را مشکل نمیشه نام برد ، ولی با وجود اختلال هایی که ایجاد کرده برای کاربران که هر روز تاپیک ایجاد میکنند باید آنرا یک باگ طلقی کنیم !
متاسفانه در انجمن cPanel هم هنوز چیزی در این باره گفته نشده است ، در پایگاه خود Comodo جستجو کردم و به نتیجه هایی رسیدم که اصلا جالب نبودن.
بنده این مشکل را حتما در انجمن سی پنل بیان خواهم کرد و با پشتیبانان در تماس خواهم بود ، به محض رسیدن خبری جدید تاپیک ایجاد میکنم !
ولی تعجب میکنم برای شما مشکل ساز شده است ، برای بنده و هیچ کدام از مشتریان تا کنون مشکلی ایجاد نکرده است.
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز.
من روی اپنکارتم اسکریپت PayPal Pro iFrame که برای پرداخت پی پال استفاده میکنم و اسکریپت Nitro Pack pro 2.5.2 (امنیت و ضدهک و سئو) نصب هست که هر دو اسکریپت با این فایلها و مخصوصا تغییرات در htaccess مشکل دارن و جلوی بارگذاری فروشگاه را میگیرن.
و حتما باید فایلهای تکست را حذف کنم و htaccess را ویرایش کنم تا مجددا به حالت عادی برگرده.
حتی دسترسی htaccess را به غیر قابل نوشتن تغییر دادم , بازم اون دو خط بالا اضافه میشه!
بله درسته !
مورد را با پشتیبانان در میان گذاشتم و منتظر پاسخ هستم !
- - - Updated - - -
مورد پیگیری شد.
تاپیک زیر را دنبال کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=177113
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)