-
February 27th, 2015, 19:21
پاسخ : آموزش تصویری تبدیل سرور مجازی ویندوز سرور 2008 به هاست دانلود (آموزش بسیار کامل)
اینقدر این مشکل لینک های دانلود طولانی شد تا آخر خودم نصبش کردم.. الان فقط مشکلم در مورد ftp هست... ftp را نصب کردم... ولی از طریق نرم افزار نمی تونم به ftp که ساختم وصل بشم... می گه یوزر نیم و پسور اشتباه هست مگر یوزر و پسورد نباید همون یوزر و پسورد خود وی پی اس باشه؟
دوستان وسروران گرامی لطفا" راهنمایی کنید
-
-
February 27th, 2015 19:21
# ADS
-
March 5th, 2015, 16:04
پاسخ : آموزش تصویری تبدیل سرور مجازی ویندوز سرور 2008 به هاست دانلود (آموزش بسیار کامل)

نوشته اصلی توسط
sabok
اینقدر این مشکل لینک های دانلود طولانی شد تا آخر خودم نصبش کردم.. الان فقط مشکلم در مورد ftp هست... ftp را نصب کردم... ولی از طریق نرم افزار نمی تونم به ftp که ساختم وصل بشم... می گه یوزر نیم و پسور اشتباه هست مگر یوزر و پسورد نباید همون یوزر و پسورد خود وی پی اس باشه؟
دوستان وسروران گرامی لطفا" راهنمایی کنید
سلام
متاسفانه فایل آموزش رو داخل هارد کامپیوتر شخصیم دارم اما پیداش نمیکنم تا دوباره آپلود کنم
http://blog.irwebco.com/1997/install...p-server.html/
-
-
March 11th, 2015, 21:28
اگه امکانش هست لینک دانلود را اصلاح بفرمائید.
باتشکر.
-
-
March 16th, 2016, 14:25
با سلام خدمت تمامی دوستان
می دونم تاپیک قدیمی هست اما اگه دوستان لطف کنن در صورت امکان آموزش ها رو در تاپیک قرار بدن ممنون میشم.
یا اگر آموزش کامل و جامع این چنینی در سطح اینترنت هست معرفی کنن.
با سپاس فراوان
-
-
March 16th, 2016, 14:26
سلام
در خصوص پرمژن ها
دسترسی ها با پسورد
بروز کردن پرمژن ها بعد از اپلود
***** آی پی های غیر ایرانی
هرکدام را میتوانید توضیح دهید متشکرم.
[COLOR=inherit !important]
[/COLOR]
-
-
March 16th, 2016, 15:54
عضو جدید
سلام ، مثل اینکه این فیلم پاک شده از روی هاست که خود سازنده فیلم آپلود کرده . من روی هارد خودم دارم و اینم لینک دانلودش : http://trainbit.com/files/7767597884/Instal_IIS6_And_Configure_Learning.rar
-
تعداد تشکر ها از WISEDOM به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2016, 01:42
لینک کمکی :
کد:
http://go4up.com/dl/fe84e4bf308e
-
تعداد تشکر ها از 007007 به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2016, 20:14
دوستان عزیز کسی مجموعه کامل این اموزش هاییکه دوست عزیزمون قرار داره رو داره که قبلا دانلود کرده باشه؟ دو لینک اخری هم که خیلی کم حجم هستند و انگار خرابه. اگر کسی هست که این مجموعه رو کامل داشته باشه با صرف هزینه هم ممنون میشم بهم لینک بده
-
November 5th, 2016, 20:59
سلام دوستان ببخشید شرمنده تاپیک قدیمیه.
یه سوال داشتم
چطوری میشه اسم سایت رو بجای ایپی سرور قرار داد.
مثلا موقع گذاشتن لینک دانلود یه فایل
مثال بجای ip/filename.pasvand
mysite/filename.pasvand
بزاریم..ممنون میشم راهنمایی کنید
ویرایش توسط Paresa : November 5th, 2016 در ساعت 21:01
-
-
November 5th, 2016, 22:32
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Paresa
سلام دوستان ببخشید شرمنده تاپیک قدیمیه.
یه سوال داشتم
چطوری میشه اسم سایت رو بجای ایپی سرور قرار داد.
مثلا موقع گذاشتن لینک دانلود یه فایل
مثال بجای ip/filename.pasvand
mysite/filename.pasvand
بزاریم..ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
باید اون آدرس سایتت رو به آی پی سرور متصل کنی ( A Record بدی )
-