نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

موضوع: ███ ۷ روز تست رایگان!‌| تخفیف باورنکردنی بر روی سرور‌های هلند نیرا کلاود به مناسبت انتشار نسخه نهایی ویندوز سرور ۲۰۱۶ ███

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : ███ ۷ روز تست رایگان!‌| تخفیف باورنکردنی بر روی سرور‌های هلند نیرا کلاود به مناسبت انتشار نسخه نهایی ویندوز سرور ۲۰۱۶ ███

با سلام خدمت شما
    ببخشید که در اول شما رو نشناختم آقای عابدی !
    قربان ظاهرا شما جزو اون تیپ آدمایی هستید که وقتی مشکلی برای خوشون پیش می اد به جای اینکه دنبال راه حلش بیافتند بقیه رو عامل این مشکل می دونند
    دلیل حرف بالایی آینه که الان که داشتم مصرف منابع شما رو چک می کردم ، دیدم که ۱۰۰ درصد سی پی یو شما در حال استفاده هست (حالا دلیلش رو نمی دونم ممکنه اتک باشه ، یا کانفیگ اشتباه یا ...) بنابراین وقتی شما به زور می تونید به ssh دلیلش اینه نه سرویس دهی ما !
    مورد جالب دوم اینکه شما حتی به خودتون زحمت ندادید که در طی این مدت که مشکل پیش اومده یه تیکت بدید تا بررسی بکنیم . آخرین تیکت شما مرتبط به ۳۷ دقیقه پیش هست ، و قبل اون دقیقا ۷ روز پیش تیکت دادید !
    دفعه پیش هم تیکتتون مرتبط با کندی بود ، ولی دفعه پیش هم بنده خدمتتون عرض کرده بودم که کلا روی اون هارد مشکل وجود داشت و شما و همه یوزر ها رو هم منتقل کردیم به هارد جدید و در حال حاضر هیچ مشکلی من جمله کندی در هارد وجود ندارد (برای اثبات حرف خودم اسکرین شات مصرف هارد رو هم گذاشتم)
    مورد سوم اینکه دوست عزیز شما ظاهرا با کسایی که نمی توانند با ما رقابت سالم داشته باشند همکاری می فرمایید ! این رو هم از اینجا متوجه شدم که شما که ناراضی بودید ، چرا به ما اعلام نکردید که ناراضی هستید و ما مبلغ شما رو تمام و کمال بر گردونیم ؟!
    ظاهرا شما فکر کردید ما جزو همون فروشنده های تابستانی هستیم و لنگ ۲۰ هزار تومن پول ناقابل شما ! شما علاوه بر اینکه چیزی در طی این مدت در مورد مشکلات به ما نفرموده اید بلکه حتی درخواست کنسل هم نزدید
    میزان مصرف هارد و سی پی یو شما نیز ضمیمه شد

میزان مصرف هارد

photo_2016-11-04_16-00-16.jpg

میزان مصرف سی پی یو

photo_2016-11-04_16-00-00.jpg

نقل قول نوشته اصلی توسط mibfa نمایش پست ها
    امروز دیگه تیکت کردم . بله بنده اهل شکایت نیستم ولی دیگه این سرور شما اجازه نداد که جلوی خودم را بگیرم و تو تایپک خودتان عنوان نکنم

خیلی سرور از همکاران گرفتم و بیشتر هم شمکل دار بودند ولی نمیدونم چرا باز از این انجمن سرور میگیرم . انصافا همزمان با شما یک سرور با مشخصات رم 1 و پردازنده 2 گرفتم این قدر اذیت نشدم

اما در مورد حرف بالا کمی جای تامل داره ! شما حتی یک تیکت نزدید و بعد یک دفعه توی انجمن اظهار کردید "سرویس های ما افتضاح هست" و بعد خیلی ساده می ایید می گید که اهل شکایت نیستید
    راستش خود این مساله خنده دار هست ! کسی هم که اهل شکایت باشه باید اول مشکل رو بدونه و بعد بیاد شکایت بکنه
    شما که اهل شکایت نیستید , مشکل رو ندونسته و نپرسیده اومدید شکایت کردید (برای همین تناقض خنده دار هست)

2. تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)