دوست عزیز شما دنبالش نرفتی و تجربه کسب نکردی دلیل نمیشه ، که کلا هاستینگ کار پر خطری هست.
دوست عزیز شما دنبالش نرفتی و تجربه کسب نکردی دلیل نمیشه ، که کلا هاستینگ کار پر خطری هست.
ارائه سرور مجازی ارزان + هاست لینوکس ، دامنه های بین المللی با قیمت پایین
جم هاستینگ - ارتباط در تلگرام
به اندازه موهای سرت تو این رشته تجربه دارم و همین الان بخوام تنهایی هاستینگ هم راه میندازم و با رتبه ای هم که تو wht دارم و هم تو سایتهای رفقا یک تاپیک بزنم روز اول چندین و چند سرور میفروشم.همین الانش کلی پیشنهاد همکاری هاستینگ ها رو دارم..دلیل داره که میگم واردش نمیشم..به قدر کافی دیدم مشکلات هاستینگ رو و کسانی که بزرگ هاستینگ بودند سقوطشون رو و تهدیدها و دشنام ها و د ز د ی ها و بدبختی ها...یکی رو میشناسم برای جریمه خونشو فروخت..شما فکر میکنید اسونه؟ خداای نکرده یکی رو میزبانی کنی اطلاعاتش براش قدر طلا باشه...سرور خدا نیست همیشگی باشه..بک اپ بپره سرور هم بپره طرف زندگی شما رو میپرونه..
به شخصه کارهام طوری هست که خدایی نکرد مشکلی پیش بیاد مدیون کسی نباشم.یا اگر ضرری باشه خانمان سوز نباشه..هاستینگ بد نیست.اما وقت بسیار و تیم درست و حسابی میخواد برای یادگیری و تجربه..و صد البته سرمایه زیاد..طرف میاد هاستینگ تنهایی میزنه انتظار داره بشه میهن هاستینگ!چند روز کار میکنه پول در نمیاره خسته میشه سایت مردم رو به فنا میده میزنه به چاک...
میخوای هاستینگ بزنی؟ اول ببین شرایطش رو داری بعد برو اموزش ببین و با تیمهای دیگر کار کن که زمان زیادی رو میطلبه...شاید بعد چندین سال با سرمایه و.. بتونید یک شرکت بزنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)