صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 43

موضوع: فاجعه ای بنام وردپرس

عضو جدید Lordeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    640
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    22 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای بنام وردپرس

نقل قول نوشته اصلی توسط SaeedFazlollahzadeh نمایش پست ها
    شما بفرمایید که دانلود ها و میهن دانلود، کاربر-محور هستند یا محتوا-محور؟ کاربر در این سایت ها نقش بازی میکنه یا محتوا؟
    یه مثال: پراید بسیار پر فروش هست. پس با این تعریف باید گفت ==> پراید سلطان ماشین ها؟
    وبلاگ= چیزی که محتوا در آن اهمیت دارد و کاربر نقشی در آن ندارد، اطلاعات مهمی ندارد که نگران از دست رفتن آن باشد!
    ویبولتین یک cms کاربر-محور هست و این کاربران هستند که سایت رو می گردانند، نه مدیریت! الان شما نقش مدیریت و جناب رامین رو از این انجمن حذف کنید، باز هم انجمن به کار خودش ادامه میده چون کاربران تولید کننده ی محتوا (به نوعی) هستند
    اما در میهن دانلود، شما ادمین و نویسندگان رو حذف کنید، دیگه هیچ مطلب جدیدی نخواهید دید!
    آیا دامنه های اصلی دانلود ها و میهن دانلود، چیزی جز یک بلاگ ساده هستند؟
    دوست عزیز هر سایتی که توش نتونه کاربر چیزی ارسال کنه وبلاگ نیست ! شما برو مای بی بی یا وی بی نصب کن بجای وردپرس ! کاربرات هم پست بدن ! ببینم میتونی با کلمه موزیک اصلا تو گوگل پیدا بشی ؟ چه برسه بیای صفحه اول !
    ما صحبتمون راجب قوی بودن و امنیت وردپرس هست نه کاربر ! سایت دانلود ها نیازی نداره کاربر چیزی ارسال کنه !

ارادت

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    10 پست

وردپرس انتخاب خوبی هست دوستانی که حرف از اختصاصی می زنن از وضع این روز های بازار طراحی خبر دارن ؟

یک اسکریپت معمولی فروشگاهی حداقل 1-2 میلیون قیمت میدن حداقلش

عضو جدید CaeZer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    101
    تشکر تشکر شده 
    148
    تشکر شده در
    110 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Black Carboh نمایش پست ها
    وردپرس انتخاب خوبی هست دوستانی که حرف از اختصاصی می زنن از وضع این روز های بازار طراحی خبر دارن ؟

یک اسکریپت معمولی فروشگاهی حداقل 1-2 میلیون قیمت میدن حداقلش
    سلام دوست عزیز

انگار شما هستید که از بازار طراحی و برنامه نویسی خبر ندارید 1 2 میلیون قالب برای یک اسکریپت آماده مثل وردپرس براتون طراحی نمیکنند چه بررسه به سیستم اختصاصی . هاست ایران یک قالب فروشگاهی برای اپن کارت طراحی میکنه 10 تومن میگیره بابتش ، بعد چی اینجا خوبه که ارائه میده ؟ هاست یک ساله رایگان بهت میده همراه با یک دامنه ir رایگان .
    ویرایش توسط CaeZer : October 28th, 2016 در ساعت 23:25

5. تعداد تشکر ها از CaeZer به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط CaeZer نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

انگار شما هستید که از بازار طراحی و برنامه نویسی خبر ندارید 1 2 میلیون قالب برای یک اسکریپت آماده مثل وردپرس براتون طراحی نمیکنند چه بررسه به سیستم اختصاصی . هاست ایران یک قالب فروشگاهی برای اپن کارت طراحی میکنه 2.5 الی 3 تومن میگیره بابتش ، بعد چی اینجا خوبه که ارائه میده ؟ هاست یک ساله رایگان بهت میده همراه با یک دامنه ir رایگان .
    بنده منظورم کف قیمت یک اسکریپت دستکاری شده بود در ضمن بنده بخوام ظراحی کنم نمی دم دست همچین شرکت هایی خیلی طراح های با انصاف هستن وردپرس مشکلی نداره به شرطی بهینه باشه مثلا ایران فیلم با چندین هزار بازدید کننده جند صد هزار پست و... نه هک شده نه مشکل لود داره همیشه با بهترین کیفیت در دسترس هست

عضو انجمن lizard.tiny آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kiava نمایش پست ها
    اگر شما مشکلی از این نظر با وردپرس دارید میتونید استفاده نکنید در صورتی که امروزه کاربران وردپرس رو ترجیح میدن . همچین چیزی ممکن نیست که برنامه نویسان اراده کنند میتونن شل وارد کنند
    بیشتر هاست ها دارای cxs میباشند و فکر نکنم برنامه نویسان این اسکریپت بیکار باشند تا بخوان سایت هارو اینکار کنند 4 سال هست که این اسکریپت روزانه اپدیت میشه پس نمیان اینکارو کنند
    و دلیلی نمیدونم وردپرس از ما اجازه بگیره برای اپدیت شما میتونی استفاده کنی میتونی نکنی پس استفاده کردنش بعنی قبول کردن قوانین وردپرس و طبق اپدیت هاشون عمل کنید .

ممکنه حتی بنده با وردپرس خصومت شخصی داشته باشم و بخوام این اسکریپت رو خراب کنم ولی شما نمیتونید اسمشو بزارید فاجعه
    بیشترین سایت های دولتی حتی با وردپرس هست سایت های دولتی خارجی نه ایرانی

- - - Updated - - -

درست هم هست بیشتر برای وبلاگی میشه استفاده کرد نمیشه برای مثلا سایت های اختصاصی استفادع کرد ولی این اسکریپت تا حدودی امکانات رو داره ولی خوب بعضی از دوستان هزینه ندارند برای برنامه نویسی معمولا قالب میخوان کسی که سایت دولتی یا هرچیزی که بخواد قدرتش بالا باشه قاعدتا میاد اختصاصی میسازه نه وردپرس ممکنه مشتریان شما وردپرسی باشند و مابقی اختصاصی

در هر صورت هرکس عقیده ای داره
    توجیه شما اینه ؟ برنام نویسان وردپرس بیکار نیستن - فلان سایت از این سیستم استفاده میکنه ؟

شما متاسفانه فقط دارید خودتونو گول میزنید و صورت مسئله رو پاک میکنید

اگه طبق امضاتون واقعاً برنامه نویس هستید پیشنهاد میکنم حتماً این سیستم رو آنالیز کنید اگه به عنوان یک برنامه نویس استانداردهای این سیستم شما رو قانع کرد ازش دفاع کنید

کور کورانه دفاع کردن فقط اعتبار شما رو پیش کسانی بصورت حرفه ای از مشکلات این سیستم آگاه هستند کم میکنه

امید وارم روزی برسه که همه فعالان برنامه نویسی واقعاً برنامه نویس باشن نه برنامه نویس اسمی

یک ارتباط ساده در اسکریپت رو به چندین حالت میشه پیاده سازی کرد اما حالاتی مهم هست که اصولی باشه نه صرفاً کار راه بنداز
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

8. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    311
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    292 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lizard.tiny نمایش پست ها
    توجیه شما اینه ؟ برنام نویسان وردپرس بیکار نیستن - فلان سایت از این سیستم استفاده میکنه ؟

شما متاسفانه فقط دارید خودتونو گول میزنید و صورت مسئله رو پاک میکنید

اگه طبق امضاتون واقعاً برنامه نویس هستید پیشنهاد میکنم حتماً این سیستم رو آنالیز کنید اگه به عنوان یک برنامه نویس استانداردهای این سیستم شما رو قانع کرد ازش دفاع کنید

کور کورانه دفاع کردن فقط اعتبار شما رو پیش کسانی بصورت حرفه ای از مشکلات این سیستم آگاه هستند کم میکنه

امید وارم روزی برسه که همه فعالان برنامه نویسی واقعاً برنامه نویس باشن نه برنامه نویس اسمی

یک ارتباط ساده در اسکریپت رو به چندین حالت میشه پیاده سازی کرد اما حالاتی مهم هست که اصولی باشه نه صرفاً کار راه بنداز

عزیز شما چرا جوش میاری بنده برنامه نویسم اموزش های بنده تو انجمن هست ولی بنده کاربری که وردپرس دوس داره رو میگم دوس داره وقت خودمم تلف نمیکنم تاپیک بزنم و فقط اعصاب خودم رو خورد کنم .
    من میتونم جلوشو بگیرم؟ شما با تاپیکی که فقط عقیده های دیگران میگید خوب نیست میتونید جلوشو بگیرید؟
    عزیز این اسکریپت جقدر میخواد پیشرفت کنه؟ نهایتش عمرش تموم میشه ارزششو داره بنده من شما و دوستان برنامه نویس اعصاب خورد کنیم؟ کاربری که اختصاصی بخواد میزنید نخواد وردپرس میخواد یا اسکریپت دیگه.
    حالا چرا وردپرس؟ چرا نمیرید سراغ whmcs?
    چرا نمیرید سراغ دروپال؟ فقط این بد شد؟

10. تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

عزیز شما چرا جوش میاری بنده برنامه نویسم اموزش های بنده تو انجمن هست ولی بنده کاربری که وردپرس دوس داره رو میگم دوس داره وقت خودمم تلف نمیکنم تاپیک بزنم و فقط اعصاب خودم رو خورد کنم .
    من میتونم جلوشو بگیرم؟ شما با تاپیکی که فقط عقیده های دیگران میگید خوب نیست میتونید جلوشو بگیرید؟
    عزیز این اسکریپت جقدر میخواد پیشرفت کنه؟ نهایتش عمرش تموم میشه ارزششو داره بنده من شما و دوستان برنامه نویس اعصاب خورد کنیم؟ کاربری که اختصاصی بخواد میزنید نخواد وردپرس میخواد یا اسکریپت دیگه.
    حالا چرا وردپرس؟ چرا نمیرید سراغ whmcs?
    چرا نمیرید سراغ دروپال؟ فقط این بد شد؟
    بنده جوش نمیارم

بنده خیلی صریح و واضح با دلیل نقاط ضعف این سیستم رو عنوان کردم

متاسفانه پست شما صراحتاً با توجیح های غیر منطقی پاک کردن کور کورانه صورت مسئله هست!

واقعاً این چه توجیه هست که شما به عنوان یک برنامه نویس دارید : فلان سایت دولتی از این سیستم استفاده میکنه - برنامه نویس های وردپرس بیکار نیستند!

استدلال شما ایناست ؟ شگفتا!

حداقل به عنوان برنامه نویس یک دلیل منطقی و تخصصی حداقل در حوضه تخصص خودتون ( PHP ) بیارید بعد از این سیستم دفاع کنید

تا حالا پلاگینی واسه این سیستم نوشتید که یک query رو بخواد توی دیتایس وردپرس ذخیره کنه ؟ اگه نوشتید تاحالاً این وسال واستون پیش نیومده که چرا نمیتونید با Data Type استاندارد داده رو ذخیره کنید ؟

بنده توقع دارم وقتی یک برنامه نویس در تاپیک شرکت میکنه با بقیه شرکت کننده ها که عموماً مصرف کننده هستند تفاوت داشته باشه! یک برنامه نویس هیچ وقت نباید ملاک توجیحاتش رو دیگران قرار بده, ملاک شما باید تخصص شما باشه

تخصص شما واقعاً میگه این نوع توجیحات درسته ؟

اگه اره, که کلاً هیچ بحثی ندارم و شما بگید روزه منم میگم روزه بگید شبه منم میگم شبه چون تجربه ثابت کرده کسایی که ظاهر بین هستند همیشه مرغشون یک پا داره
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

12. تعداد تشکر ها ازlizard.tiny به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    311
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    292 پست

بنده جوش نمیارم

بنده خیلی صریح و واضح با دلیل نقاط ضعف این سیستم رو عنوان کردم

متاسفانه پست شما صراحتاً با توجیح های غیر منطقی پاک کردن کور کورانه صورت مسئله هست!

واقعاً این چه توجیه هست که شما به عنوان یک برنامه نویس دارید : فلان سایت دولتی از این سیستم استفاده میکنه - برنامه نویس های وردپرس بیکار نیستند!

استدلال شما ایناست ؟ شگفتا!

حداقل به عنوان برنامه نویس یک دلیل منطقی و تخصصی حداقل در حوضه تخصص خودتون ( PHP ) بیارید بعد از این سیستم دفاع کنید

تا حالا پلاگینی واسه این سیستم نوشتید که یک query رو بخواد توی دیتایس وردپرس ذخیره کنه ؟ اگه نوشتید تاحالاً این وسال واستون پیش نیومده که چرا نمیتونید با Data Type استاندارد داده رو ذخیره کنید ؟

بنده توقع دارم وقتی یک برنامه نویس در تاپیک شرکت میکنه با بقیه شرکت کننده ها که عموماً مصرف کننده هستند تفاوت داشته باشه! یک برنامه نویس هیچ وقت نباید ملاک توجیحاتش رو دیگران قرار بده, ملاک شما باید تخصص شما باشه

تخصص شما واقعاً میگه این نوع توجیحات درسته ؟

اگه اره, که کلاً هیچ بحثی ندارم و شما بگید روزه منم میگم روزه بگید شبه منم میگم شبه چون تجربه ثابت کرده کسایی که ظاهر بین هستند همیشه مرغشون یک پا داره

عزیز شما دارید تخصص بنده رو زیر سوال میبری؟ خیر عزیز بنده نگفتم همچین چیزی نوشتم ؟ گفتم؟

من میگم وردپرس یه cms هست استفاده کسی که بخواد میکنه نمیخواد نمیکنه دیگه دلیل اینکه بگیم فاجعه چیه؟ اگر میخواید تخصص بنده رو زیر سوال ببرید بنده هم میتونم همین روش رو عملی کنم و تخصص شمارو زیر سوال ببرم

اون مشتری که شما دارید میخواید سایت بزنه باید بپرسید سایت اختصاصی میخواد یا نه یه چیز معمولی چیز معمولی میخواد خوب اگر شما زورتون میاد وردپرس کار کنید بگید بنده کار نمیکنم دیگه بیاید پست بزنید فاجعه و فقط وقت افراد ببرید

اقای رضا جان (رضا ورک شاپ ) ایشون قبلا هم تو این مبحث گفتن شما دارید همین حالت رو دارید اجرا میکنید؟ کسی که برنامه نویسه که نمیاد وردپرس رو تغییر بده

وردپرس کارش نهایت پست نهایت قالب سادشه که زیاد استفاده میکنند و نصب راحت قالبشه
    انعطاف پذیریشه .

هرچیزی نقاط ضعفی داره شما اسکریپت اختصاصی هم بزنی باز هم نقطه ضعف داره

- - - Updated - - -

و اینکه شما میاید زود عصبی میشید از این موضوع و استدلال هر فرد رو با تجربه کاریش و تخصصش زیر سوال میبرید خوب نیست سعی کنید اینطور نباشید . بنده یه عقیده دارم فرد دیگه یه عقیده من از نظرم وردپرس برای افراد ساده کار و افرادی که وقت کاری قالب زدن یا ساخت اسکریپت برای سایت خودشونو ندارند حتی برنامه نویس پر مهارت باشه بهتره تا چیزای دیگه

عقیده شما اینه نه خوب نیست خوب دیگه سعی کنید تخصص کاربر زیر سوال نبرید با استدلال هر فرد انجمن محلیه برای دریافت اطلاعات و اشتراک گذاری نه بردن زیر سوال تخصص هر فرد

14. تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

حرف شما عملا مشکل داره بنده مشکل امنیتی از وردپرس ندیدم مگر از افزونش

حتی دیجی کالا از وبلاگش برای وردپرس استفاده میکنه اگر شما میگی امنیتش کمه بسم الله یه سایت مثل دیجی کالا که وبلاگش به این صورت هست خراب کنید
    اگر شما مشکلی از این نظر با وردپرس دارید میتونید استفاده نکنید در صورتی که امروزه کاربران وردپرس رو ترجیح میدن . همچین چیزی ممکن نیست که برنامه نویسان اراده کنند میتونن شل وارد کنند
    بیشتر هاست ها دارای cxs میباشند و فکر نکنم برنامه نویسان این اسکریپت بیکار باشند تا بخوان سایت هارو اینکار کنند 4 سال هست که این اسکریپت روزانه اپدیت میشه پس نمیان اینکارو کنند
    و دلیلی نمیدونم وردپرس از ما اجازه بگیره برای اپدیت شما میتونی استفاده کنی میتونی نکنی پس استفاده کردنش بعنی قبول کردن قوانین وردپرس و طبق اپدیت هاشون عمل کنید .

ممکنه حتی بنده با وردپرس خصومت شخصی داشته باشم و بخوام این اسکریپت رو خراب کنم ولی شما نمیتونید اسمشو بزارید فاجعه
    بیشترین سایت های دولتی حتی با وردپرس هست سایت های دولتی خارجی نه ایرانی

- - - Updated - - -

درست هم هست بیشتر برای وبلاگی میشه استفاده کرد نمیشه برای مثلا سایت های اختصاصی استفادع کرد ولی این اسکریپت تا حدودی امکانات رو داره ولی خوب بعضی از دوستان هزینه ندارند برای برنامه نویسی معمولا قالب میخوان کسی که سایت دولتی یا هرچیزی که بخواد قدرتش بالا باشه قاعدتا میاد اختصاصی میسازه نه وردپرس ممکنه مشتریان شما وردپرسی باشند و مابقی اختصاصی

در هر صورت هرکس عقیده ای داره
    عزیز شما دارید تخصص بنده رو زیر سوال میبری؟ خیر عزیز بنده نگفتم همچین چیزی نوشتم ؟ گفتم؟

من میگم وردپرس یه cms هست استفاده کسی که بخواد میکنه نمیخواد نمیکنه دیگه دلیل اینکه بگیم فاجعه چیه؟ اگر میخواید تخصص بنده رو زیر سوال ببرید بنده هم میتونم همین روش رو عملی کنم و تخصص شمارو زیر سوال ببرم

اون مشتری که شما دارید میخواید سایت بزنه باید بپرسید سایت اختصاصی میخواد یا نه یه چیز معمولی چیز معمولی میخواد خوب اگر شما زورتون میاد وردپرس کار کنید بگید بنده کار نمیکنم دیگه بیاید پست بزنید فاجعه و فقط وقت افراد ببرید

اقای رضا جان (رضا ورک شاپ ) ایشون قبلا هم تو این مبحث گفتن شما دارید همین حالت رو دارید اجرا میکنید؟ کسی که برنامه نویسه که نمیاد وردپرس رو تغییر بده

وردپرس کارش نهایت پست نهایت قالب سادشه که زیاد استفاده میکنند و نصب راحت قالبشه
    انعطاف پذیریشه .

هرچیزی نقاط ضعفی داره شما اسکریپت اختصاصی هم بزنی باز هم نقطه ضعف داره

- - - Updated - - -

و اینکه شما میاید زود عصبی میشید از این موضوع و استدلال هر فرد رو با تجربه کاریش و تخصصش زیر سوال میبرید خوب نیست سعی کنید اینطور نباشید . بنده یه عقیده دارم فرد دیگه یه عقیده من از نظرم وردپرس برای افراد ساده کار و افرادی که وقت کاری قالب زدن یا ساخت اسکریپت برای سایت خودشونو ندارند حتی برنامه نویس پر مهارت باشه بهتره تا چیزای دیگه

عقیده شما اینه نه خوب نیست خوب دیگه سعی کنید تخصص کاربر زیر سوال نبرید با استدلال هر فرد انجمن محلیه برای دریافت اطلاعات و اشتراک گذاری نه بردن زیر سوال تخصص هر فرد
    خیر بنده تخصص شما رو زیر سوال نمیبرم

فقط خدمتتون به عنوان یک دوست عرض میکنم که توجه داشته باشید برنامه نویسی یک علم و تخصص هست نه عقیده و اعتقاد

--- شما الان دستور بفرمایید روزه بنده میگم چشم روزه بگو شبه بنده میگم چشم شبه

16. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    311
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    292 پست

خیر بنده تخصص شما رو زیر سوال نمیبرم

فقط خدمتتون به عنوان یک دوست عرض میکنم که توجه داشته باشید برنامه نویسی یک علم و تخصص هست نه عقیده و اعتقاد

--- شما الان دستور بفرمایید روزه بنده میگم چشم روزه بگو شبه بنده میگم چشم شبه
    شما همه چیز رو متاسفانه باهم قاطی میکنید .

بنده نگفتم برنامه نویسی اعتقاده مگه دین هست؟ بنده میگم هرکس تو روش کاریش یه روشی یا اعتقادی داره . کسی که طراحی سایت نمیدونه یا کسی که وقت نمیکنه اسکریپت بزنه میاد از وردپرس استفاده میکنه
    اگر بخواد نه سایت خودش واقعا امکانات بیشتر داشته باشه میاد اختصاصی میزنه نمیاد اسکریپت بزنه خود بنده سایت وبلاگیم سایت خبری سایت موزیک بنده وردپرس هست ولی سایت که حالا من نمیتونم مطرح کنم .
    سایت اختصاصی بنده به صورت فریم ورک zend نوشته البته وقت کاریشو داشتم . حق با شماست برنامه نویسی علمه
    که بعضیا ندارن و در نظرشون اینه وردپرس یک چیزیس برای سایت که بتونن هر سایتی راهندازی کنند . امکاناتشم در حد کمه بر اساس اون میتونه کار کنه

متاسفانه کلا از وقتی که cms اومد برنامه نویسان خود بنده و شما مشکل ساز شده . نه وردپرس از وقتی هم whmcs , drupal , joomla

6 سال پیش اینا نبودن که حالا شاید تاریخشو اشتباه بگم ولی خوب همه سایت ها بیشتر اختصاصی بود یا وبلاگی بود . امروزه اینطوری شده و نهایت عمر این ها 10 ساله بیشتر نیست چقدر میخوان چیزی اضافه کنند . ؟؟؟

برای چی رایگان هست چون چیز خاصی نداره مثل وبلاگ هست دیگه .

اگر مشتری برای سایتش ارزش قائل بود یه اختصاصی میزد بهتر از این باشه
    در هر صورت هم ایشالله این اسکریپت ها عمرشون به پایان برسه
    هم چیز جدیدی نیاد ولی بهتره اگرم چیزی قراره بیاد بهتر از این بسازید و با یه هزینه متناسب به فروش بزارید که کاربر جذب اون شه تا وردپرس

18. تعداد تشکر ها ازkiava به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)