نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: فاجعه ای بنام وردپرس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن lizard.tiny آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای بنام وردپرس

نقل قول نوشته اصلی توسط kiava نمایش پست ها
    عزیز شما چرا جوش میاری بنده برنامه نویسم اموزش های بنده تو انجمن هست ولی بنده کاربری که وردپرس دوس داره رو میگم دوس داره وقت خودمم تلف نمیکنم تاپیک بزنم و فقط اعصاب خودم رو خورد کنم .
    من میتونم جلوشو بگیرم؟ شما با تاپیکی که فقط عقیده های دیگران میگید خوب نیست میتونید جلوشو بگیرید؟
    عزیز این اسکریپت جقدر میخواد پیشرفت کنه؟ نهایتش عمرش تموم میشه ارزششو داره بنده من شما و دوستان برنامه نویس اعصاب خورد کنیم؟ کاربری که اختصاصی بخواد میزنید نخواد وردپرس میخواد یا اسکریپت دیگه.
    حالا چرا وردپرس؟ چرا نمیرید سراغ whmcs?
    چرا نمیرید سراغ دروپال؟ فقط این بد شد؟
    بنده جوش نمیارم

بنده خیلی صریح و واضح با دلیل نقاط ضعف این سیستم رو عنوان کردم

متاسفانه پست شما صراحتاً با توجیح های غیر منطقی پاک کردن کور کورانه صورت مسئله هست!

واقعاً این چه توجیه هست که شما به عنوان یک برنامه نویس دارید : فلان سایت دولتی از این سیستم استفاده میکنه - برنامه نویس های وردپرس بیکار نیستند!

استدلال شما ایناست ؟ شگفتا!

حداقل به عنوان برنامه نویس یک دلیل منطقی و تخصصی حداقل در حوضه تخصص خودتون ( PHP ) بیارید بعد از این سیستم دفاع کنید

تا حالا پلاگینی واسه این سیستم نوشتید که یک query رو بخواد توی دیتایس وردپرس ذخیره کنه ؟ اگه نوشتید تاحالاً این وسال واستون پیش نیومده که چرا نمیتونید با Data Type استاندارد داده رو ذخیره کنید ؟

بنده توقع دارم وقتی یک برنامه نویس در تاپیک شرکت میکنه با بقیه شرکت کننده ها که عموماً مصرف کننده هستند تفاوت داشته باشه! یک برنامه نویس هیچ وقت نباید ملاک توجیحاتش رو دیگران قرار بده, ملاک شما باید تخصص شما باشه

تخصص شما واقعاً میگه این نوع توجیحات درسته ؟

اگه اره, که کلاً هیچ بحثی ندارم و شما بگید روزه منم میگم روزه بگید شبه منم میگم شبه چون تجربه ثابت کرده کسایی که ظاهر بین هستند همیشه مرغشون یک پا داره
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

2. تعداد تشکر ها ازlizard.tiny به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)