نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 43

موضوع: فاجعه ای بنام وردپرس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    311
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    292 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای بنام وردپرس

نقل قول نوشته اصلی توسط lizard.tiny نمایش پست ها
    خیر بنده تخصص شما رو زیر سوال نمیبرم

فقط خدمتتون به عنوان یک دوست عرض میکنم که توجه داشته باشید برنامه نویسی یک علم و تخصص هست نه عقیده و اعتقاد

--- شما الان دستور بفرمایید روزه بنده میگم چشم روزه بگو شبه بنده میگم چشم شبه
    شما همه چیز رو متاسفانه باهم قاطی میکنید .

بنده نگفتم برنامه نویسی اعتقاده مگه دین هست؟ بنده میگم هرکس تو روش کاریش یه روشی یا اعتقادی داره . کسی که طراحی سایت نمیدونه یا کسی که وقت نمیکنه اسکریپت بزنه میاد از وردپرس استفاده میکنه
    اگر بخواد نه سایت خودش واقعا امکانات بیشتر داشته باشه میاد اختصاصی میزنه نمیاد اسکریپت بزنه خود بنده سایت وبلاگیم سایت خبری سایت موزیک بنده وردپرس هست ولی سایت که حالا من نمیتونم مطرح کنم .
    سایت اختصاصی بنده به صورت فریم ورک zend نوشته البته وقت کاریشو داشتم . حق با شماست برنامه نویسی علمه
    که بعضیا ندارن و در نظرشون اینه وردپرس یک چیزیس برای سایت که بتونن هر سایتی راهندازی کنند . امکاناتشم در حد کمه بر اساس اون میتونه کار کنه

متاسفانه کلا از وقتی که cms اومد برنامه نویسان خود بنده و شما مشکل ساز شده . نه وردپرس از وقتی هم whmcs , drupal , joomla

6 سال پیش اینا نبودن که حالا شاید تاریخشو اشتباه بگم ولی خوب همه سایت ها بیشتر اختصاصی بود یا وبلاگی بود . امروزه اینطوری شده و نهایت عمر این ها 10 ساله بیشتر نیست چقدر میخوان چیزی اضافه کنند . ؟؟؟

برای چی رایگان هست چون چیز خاصی نداره مثل وبلاگ هست دیگه .

اگر مشتری برای سایتش ارزش قائل بود یه اختصاصی میزد بهتر از این باشه
    در هر صورت هم ایشالله این اسکریپت ها عمرشون به پایان برسه
    هم چیز جدیدی نیاد ولی بهتره اگرم چیزی قراره بیاد بهتر از این بسازید و با یه هزینه متناسب به فروش بزارید که کاربر جذب اون شه تا وردپرس

2. تعداد تشکر ها ازkiava به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)