نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: فاجعه ای بنام وردپرس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن lizard.tiny آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای بنام وردپرس

نقل قول نوشته اصلی توسط kiava نمایش پست ها
    حرف شما عملا مشکل داره بنده مشکل امنیتی از وردپرس ندیدم مگر از افزونش

حتی دیجی کالا از وبلاگش برای وردپرس استفاده میکنه اگر شما میگی امنیتش کمه بسم الله یه سایت مثل دیجی کالا که وبلاگش به این صورت هست خراب کنید
    اگر شما مشکلی از این نظر با وردپرس دارید میتونید استفاده نکنید در صورتی که امروزه کاربران وردپرس رو ترجیح میدن . همچین چیزی ممکن نیست که برنامه نویسان اراده کنند میتونن شل وارد کنند
    بیشتر هاست ها دارای cxs میباشند و فکر نکنم برنامه نویسان این اسکریپت بیکار باشند تا بخوان سایت هارو اینکار کنند 4 سال هست که این اسکریپت روزانه اپدیت میشه پس نمیان اینکارو کنند
    و دلیلی نمیدونم وردپرس از ما اجازه بگیره برای اپدیت شما میتونی استفاده کنی میتونی نکنی پس استفاده کردنش بعنی قبول کردن قوانین وردپرس و طبق اپدیت هاشون عمل کنید .

ممکنه حتی بنده با وردپرس خصومت شخصی داشته باشم و بخوام این اسکریپت رو خراب کنم ولی شما نمیتونید اسمشو بزارید فاجعه
    بیشترین سایت های دولتی حتی با وردپرس هست سایت های دولتی خارجی نه ایرانی

- - - Updated - - -

درست هم هست بیشتر برای وبلاگی میشه استفاده کرد نمیشه برای مثلا سایت های اختصاصی استفادع کرد ولی این اسکریپت تا حدودی امکانات رو داره ولی خوب بعضی از دوستان هزینه ندارند برای برنامه نویسی معمولا قالب میخوان کسی که سایت دولتی یا هرچیزی که بخواد قدرتش بالا باشه قاعدتا میاد اختصاصی میسازه نه وردپرس ممکنه مشتریان شما وردپرسی باشند و مابقی اختصاصی

در هر صورت هرکس عقیده ای داره
    عزیز شما دارید تخصص بنده رو زیر سوال میبری؟ خیر عزیز بنده نگفتم همچین چیزی نوشتم ؟ گفتم؟

من میگم وردپرس یه cms هست استفاده کسی که بخواد میکنه نمیخواد نمیکنه دیگه دلیل اینکه بگیم فاجعه چیه؟ اگر میخواید تخصص بنده رو زیر سوال ببرید بنده هم میتونم همین روش رو عملی کنم و تخصص شمارو زیر سوال ببرم

اون مشتری که شما دارید میخواید سایت بزنه باید بپرسید سایت اختصاصی میخواد یا نه یه چیز معمولی چیز معمولی میخواد خوب اگر شما زورتون میاد وردپرس کار کنید بگید بنده کار نمیکنم دیگه بیاید پست بزنید فاجعه و فقط وقت افراد ببرید

اقای رضا جان (رضا ورک شاپ ) ایشون قبلا هم تو این مبحث گفتن شما دارید همین حالت رو دارید اجرا میکنید؟ کسی که برنامه نویسه که نمیاد وردپرس رو تغییر بده

وردپرس کارش نهایت پست نهایت قالب سادشه که زیاد استفاده میکنند و نصب راحت قالبشه
    انعطاف پذیریشه .

هرچیزی نقاط ضعفی داره شما اسکریپت اختصاصی هم بزنی باز هم نقطه ضعف داره

- - - Updated - - -

و اینکه شما میاید زود عصبی میشید از این موضوع و استدلال هر فرد رو با تجربه کاریش و تخصصش زیر سوال میبرید خوب نیست سعی کنید اینطور نباشید . بنده یه عقیده دارم فرد دیگه یه عقیده من از نظرم وردپرس برای افراد ساده کار و افرادی که وقت کاری قالب زدن یا ساخت اسکریپت برای سایت خودشونو ندارند حتی برنامه نویس پر مهارت باشه بهتره تا چیزای دیگه

عقیده شما اینه نه خوب نیست خوب دیگه سعی کنید تخصص کاربر زیر سوال نبرید با استدلال هر فرد انجمن محلیه برای دریافت اطلاعات و اشتراک گذاری نه بردن زیر سوال تخصص هر فرد
    خیر بنده تخصص شما رو زیر سوال نمیبرم

فقط خدمتتون به عنوان یک دوست عرض میکنم که توجه داشته باشید برنامه نویسی یک علم و تخصص هست نه عقیده و اعتقاد

--- شما الان دستور بفرمایید روزه بنده میگم چشم روزه بگو شبه بنده میگم چشم شبه
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

2. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)