نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: فاجعه ای بنام وردپرس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    311
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    292 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای بنام وردپرس

نقل قول نوشته اصلی توسط lizard.tiny نمایش پست ها
    بنده جوش نمیارم

بنده خیلی صریح و واضح با دلیل نقاط ضعف این سیستم رو عنوان کردم

متاسفانه پست شما صراحتاً با توجیح های غیر منطقی پاک کردن کور کورانه صورت مسئله هست!

واقعاً این چه توجیه هست که شما به عنوان یک برنامه نویس دارید : فلان سایت دولتی از این سیستم استفاده میکنه - برنامه نویس های وردپرس بیکار نیستند!

استدلال شما ایناست ؟ شگفتا!

حداقل به عنوان برنامه نویس یک دلیل منطقی و تخصصی حداقل در حوضه تخصص خودتون ( PHP ) بیارید بعد از این سیستم دفاع کنید

تا حالا پلاگینی واسه این سیستم نوشتید که یک query رو بخواد توی دیتایس وردپرس ذخیره کنه ؟ اگه نوشتید تاحالاً این وسال واستون پیش نیومده که چرا نمیتونید با Data Type استاندارد داده رو ذخیره کنید ؟

بنده توقع دارم وقتی یک برنامه نویس در تاپیک شرکت میکنه با بقیه شرکت کننده ها که عموماً مصرف کننده هستند تفاوت داشته باشه! یک برنامه نویس هیچ وقت نباید ملاک توجیحاتش رو دیگران قرار بده, ملاک شما باید تخصص شما باشه

تخصص شما واقعاً میگه این نوع توجیحات درسته ؟

اگه اره, که کلاً هیچ بحثی ندارم و شما بگید روزه منم میگم روزه بگید شبه منم میگم شبه چون تجربه ثابت کرده کسایی که ظاهر بین هستند همیشه مرغشون یک پا داره

عزیز شما دارید تخصص بنده رو زیر سوال میبری؟ خیر عزیز بنده نگفتم همچین چیزی نوشتم ؟ گفتم؟

من میگم وردپرس یه cms هست استفاده کسی که بخواد میکنه نمیخواد نمیکنه دیگه دلیل اینکه بگیم فاجعه چیه؟ اگر میخواید تخصص بنده رو زیر سوال ببرید بنده هم میتونم همین روش رو عملی کنم و تخصص شمارو زیر سوال ببرم

اون مشتری که شما دارید میخواید سایت بزنه باید بپرسید سایت اختصاصی میخواد یا نه یه چیز معمولی چیز معمولی میخواد خوب اگر شما زورتون میاد وردپرس کار کنید بگید بنده کار نمیکنم دیگه بیاید پست بزنید فاجعه و فقط وقت افراد ببرید

اقای رضا جان (رضا ورک شاپ ) ایشون قبلا هم تو این مبحث گفتن شما دارید همین حالت رو دارید اجرا میکنید؟ کسی که برنامه نویسه که نمیاد وردپرس رو تغییر بده

وردپرس کارش نهایت پست نهایت قالب سادشه که زیاد استفاده میکنند و نصب راحت قالبشه
    انعطاف پذیریشه .

هرچیزی نقاط ضعفی داره شما اسکریپت اختصاصی هم بزنی باز هم نقطه ضعف داره

- - - Updated - - -

و اینکه شما میاید زود عصبی میشید از این موضوع و استدلال هر فرد رو با تجربه کاریش و تخصصش زیر سوال میبرید خوب نیست سعی کنید اینطور نباشید . بنده یه عقیده دارم فرد دیگه یه عقیده من از نظرم وردپرس برای افراد ساده کار و افرادی که وقت کاری قالب زدن یا ساخت اسکریپت برای سایت خودشونو ندارند حتی برنامه نویس پر مهارت باشه بهتره تا چیزای دیگه

عقیده شما اینه نه خوب نیست خوب دیگه سعی کنید تخصص کاربر زیر سوال نبرید با استدلال هر فرد انجمن محلیه برای دریافت اطلاعات و اشتراک گذاری نه بردن زیر سوال تخصص هر فرد

2. تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)