نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: فاجعه ای بنام وردپرس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    311
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    292 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای بنام وردپرس

نقل قول نوشته اصلی توسط lizard.tiny نمایش پست ها
    توجیه شما اینه ؟ برنام نویسان وردپرس بیکار نیستن - فلان سایت از این سیستم استفاده میکنه ؟

شما متاسفانه فقط دارید خودتونو گول میزنید و صورت مسئله رو پاک میکنید

اگه طبق امضاتون واقعاً برنامه نویس هستید پیشنهاد میکنم حتماً این سیستم رو آنالیز کنید اگه به عنوان یک برنامه نویس استانداردهای این سیستم شما رو قانع کرد ازش دفاع کنید

کور کورانه دفاع کردن فقط اعتبار شما رو پیش کسانی بصورت حرفه ای از مشکلات این سیستم آگاه هستند کم میکنه

امید وارم روزی برسه که همه فعالان برنامه نویسی واقعاً برنامه نویس باشن نه برنامه نویس اسمی

یک ارتباط ساده در اسکریپت رو به چندین حالت میشه پیاده سازی کرد اما حالاتی مهم هست که اصولی باشه نه صرفاً کار راه بنداز

عزیز شما چرا جوش میاری بنده برنامه نویسم اموزش های بنده تو انجمن هست ولی بنده کاربری که وردپرس دوس داره رو میگم دوس داره وقت خودمم تلف نمیکنم تاپیک بزنم و فقط اعصاب خودم رو خورد کنم .
    من میتونم جلوشو بگیرم؟ شما با تاپیکی که فقط عقیده های دیگران میگید خوب نیست میتونید جلوشو بگیرید؟
    عزیز این اسکریپت جقدر میخواد پیشرفت کنه؟ نهایتش عمرش تموم میشه ارزششو داره بنده من شما و دوستان برنامه نویس اعصاب خورد کنیم؟ کاربری که اختصاصی بخواد میزنید نخواد وردپرس میخواد یا اسکریپت دیگه.
    حالا چرا وردپرس؟ چرا نمیرید سراغ whmcs?
    چرا نمیرید سراغ دروپال؟ فقط این بد شد؟

2. تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)