قربان این روشی که بنده می خوام هیچ مشکلی درست نمی کنه در واقع هیچ کس نمی تونه آیپی اینترنت رو ببینه بنده عرض کردم اگر راهی هست شما بفرمایید تا بنده با دیتاسنتر صحبت کنم
قربان این روشی که بنده می خوام هیچ مشکلی درست نمی کنه در واقع هیچ کس نمی تونه آیپی اینترنت رو ببینه بنده عرض کردم اگر راهی هست شما بفرمایید تا بنده با دیتاسنتر صحبت کنم
شرکت "داده پرداز آگرین زاب"به شماره ثبت :671 و شناسه ملی :14005984162 "مسئولیت محدود" ZABHOST.NET
ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ ,سرورمجازی ایران,نمایندگی هاست سی پنل ایران ,دارای نماد اعتماد 2 ستاره
مگه میشه همچین چیزی ؟ مستر سرور فلان گیم وقتی از شما داره اطلاعات میگیره با آیپی اون جایی که دارید بش اطلاعات میدید سرور شما رو به نمایش خواهد گذاشت .
شما هر کاری که بکنی اخرش ایپی اینترنت معلوم میشه
نمیدونم به چه چیز خاصی فکر میکنید شما
فقط کافیه یک پورت روی اون ایپی اینترنت باز باشه که هست و بقیش هم خودتون میدونید .
با ضربه خوردن اون آیپی شما از سرور لیست بازی محروم میشید به همین راحتی که توضیح دادم هست
ویرایش توسط alirezakaj : October 27th, 2016 در ساعت 19:57
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews
شرکت "داده پرداز آگرین زاب"به شماره ثبت :671 و شناسه ملی :14005984162 "مسئولیت محدود" ZABHOST.NET
ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ ,سرورمجازی ایران,نمایندگی هاست سی پنل ایران ,دارای نماد اعتماد 2 ستاره
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)