نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

موضوع: دادسرای جرایم رایانه ای

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : دادسرای جرایم رایانه ای

عزیز من بیکارم شما را بترسونم دادسرا ناحیه 31 نه 13 توی پست قبلیم اشتباه تایپی بود که یه سرچ بزنید دادسرای جرایم رایانه ای هست بعدشم اینکه من برای چی شما را بترسونم فقط ازتون راهنمایی خواستم اونایی که این بلا سرشون اومده منو نصیحت کنن نه شماهایی که اینو تجربه نکردید و نظر میدید من چند پست دیگه از دوستان که فتا ریخته بود خونه شون و کامپیوترشون گرفته بود خوندم و دیدم افرادی مثل شماها هم استارتر را دروغ گو خطاب میکردید در کل کمک نخواستم نمیخواد راهنمایم کنید با یه وکیل در میان بزارم بهتره

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط chaishpish نمایش پست ها
    اول از اینکه پرونده که تشکیل میشه برای کسی که خوانده هستش نمیتونه اطلاعاتی باشه، این خودش نقض 100% قانون هستش- البته بازداشتگاه تا 72 ساعت نیاز به دلیل نداره اما گرفتن فیش حقوق نشون از این داره پرونده مختومه و جای اعتراض نداره.اگر انیمیشن مثل فوتبالیست ها و .. که توش یکسری مشکلات هست که اصلا امکان نداره بازداشت بشید. اگر واقعا به خاطر یک همچین چیزی هستش باید برید و وکیل خبره بگیرید و از دولت شکایت کنید ، فکر نکنید چون دولت هستش رسیدگی نمیشه خیر شما اگر دلایلی که اینجا میگید 100% همین باشه باید درخواست اعاده حیثیت بدید .در غیر این صورت شما مجرم میشید . هیچکس قانون رو مثل وکیل نمیدونه شاید شما همه چیز رو اینجا نگید اما پیشنهادمیدم وکیل بگیرید و کوچکترین نکته رو بهش بگید . چون این پرونده مشکلاتی داره انگار از طرف فرد خاصی هستش که نفوذ خوبی داره چون پرونده برای خوانده حتی در موارد امنیتی ملی، اطلاعاتی محسوب نمیشه .
    ممنون از راهنمایتون قراره امروز برم از اطلاعات پرونده عکس بگیرم و برای وکیل بفرستم تا ببینم موضوع چیه و اینکه من تهران نیستم بعضی از دوستان سوال کرده بودن

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Yesmovie نمایش پست ها
    عزیز من بیکارم شما را بترسونم دادسرا ناحیه 31 نه 13 توی پست قبلیم اشتباه تایپی بود که یه سرچ بزنید دادسرای جرایم رایانه ای هست بعدشم اینکه من برای چی شما را بترسونم فقط ازتون راهنمایی خواستم اونایی که این بلا سرشون اومده منو نصیحت کنن نه شماهایی که اینو تجربه نکردید و نظر میدید من چند پست دیگه از دوستان که فتا ریخته بود خونه شون و کامپیوترشون گرفته بود خوندم و دیدم افرادی مثل شماها هم استارتر را دروغ گو خطاب میکردید در کل کمک نخواستم نمیخواد راهنمایم کنید با یه وکیل در میان بزارم بهتره

- - - Updated - - -

ممنون از راهنمایتون قراره امروز برم از اطلاعات پرونده عکس بگیرم و برای وکیل بفرستم تا ببینم موضوع چیه و اینکه من تهران نیستم بعضی از دوستان سوال کرده بودن
    نصف ان مطالبی که جناب براتون صاحب سایتها تعریف کردن دروغ کذب بوده..اطلاعات غلط بهتون دادند..

1 : فتا برای جرایم سازمان یافته و پیشگیری از وقوع جرم هایی هست که منافع ملی رو به خطر بندازه نه اینکه بیاد سایت کارتون رو جمع کنه و براش پرونده ایجاد کنه..

2: شما ادم هم کشته باشید اول میان دستگیرتون میکنند بعد میبرند بازپرسی بعد تشکیل پرونده حالا برای شما مستقیم پرونده دادگاهی زدند کمی جنبه فان داره!!

3 : برای ازادی معمولا وسیقه میزارند ان هم باید ارزش ان رو داشته باشه نه با فیش حقوقیتون!!

4 : فتا نمیریزه تو خونه..فتا اگرم پیگیر پرونده باشه و پرونده ای زده باشند براتون دستور رو ارسال میکنه اماکن..این اماکن هست که میره در مکان و جمع میکنه که ان هم با تعریف شما اگر منزل باشه بدون مجوز قضایی حق ورود به منزل رو ندارند و هیچوقتم برای چند تا سی دی و کارتون حکم قضایی نمیدن.

5 : تو صحبتهای شما کلا ارشاد رو به زبان نیاوردید که برای جرایم سایتی معمولا پرونده به ارشاد ارجاع داده میشه...
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو انجمن chaishpish آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    187
    تشکر شده در
    149 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    نصف ان مطالبی که جناب براتون صاحب سایتها تعریف کردن دروغ کذب بوده..اطلاعات غلط بهتون دادند..

1 : فتا برای جرایم سازمان یافته و پیشگیری از وقوع جرم هایی هست که منافع ملی رو به خطر بندازه نه اینکه بیاد سایت کارتون رو جمع کنه و براش پرونده ایجاد کنه..

2: شما ادم هم کشته باشید اول میان دستگیرتون میکنند بعد میبرند بازپرسی بعد تشکیل پرونده حالا برای شما مستقیم پرونده دادگاهی زدند کمی جنبه فان داره!!

3 : برای ازادی معمولا وسیقه میزارند ان هم باید ارزش ان رو داشته باشه نه با فیش حقوقیتون!!

4 : فتا نمیریزه تو خونه..فتا اگرم پیگیر پرونده باشه و پرونده ای زده باشند براتون دستور رو ارسال میکنه اماکن..این اماکن هست که میره در مکان و جمع میکنه که ان هم با تعریف شما اگر منزل باشه بدون مجوز قضایی حق ورود به منزل رو ندارند و هیچوقتم برای چند تا سی دی و کارتون حکم قضایی نمیدن.

5 : تو صحبتهای شما کلا ارشاد رو به زبان نیاوردید که برای جرایم سایتی معمولا پرونده به ارشاد ارجاع داده میشه...
    دوستمون فکر کنم خیلی جوش اوردی اولا فتا به همه چیز تو نت کار داره نمونش خوده بنده هستم در خدمت بماند برای چی- دوما احتمال داره زنگ زده باشن جواب نداده باشه جرایم اینترنتی پروندش سریع رسیدگی میشه- بعدم عزیزم فیش حقوقی وثیقه ای هستش معادل مبلغ درخواستی دادگاه یعنی اون آقا یاخانم اگر نیاد تمام حقوق اون نفر + حساب های بانکیش به حساب دولت واریز میشه- اتفاقا فتا میریزه بدم میریزه وقتی 6 صبح وارد خونت شدن تو رو کت بسته بردن آبروت تو درو همسایه رفت متوجه میشی، جوری میبرن خودت نفهمی چی شد علاوه بر اون تمام سیستم های اینترنتی جمع میکنن میبرن و میچرخن
    سرو دانلود
    دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

دوستمون فکر کنم خیلی جوش اوردی اولا فتا به همه چیز تو نت کار داره نمونش خوده بنده هستم در خدمت بماند برای چی- دوما احتمال داره زنگ زده باشن جواب نداده باشه جرایم اینترنتی پروندش سریع رسیدگی میشه- بعدم عزیزم فیش حقوقی وثیقه ای هستش معادل مبلغ درخواستی دادگاه یعنی اون آقا یاخانم اگر نیاد تمام حقوق اون نفر + حساب های بانکیش به حساب دولت واریز میشه- اتفاقا فتا میریزه بدم میریزه وقتی 6 صبح وارد خونت شدن تو رو کت بسته بردن آبروت تو درو همسایه رفت متوجه میشی، جوری میبرن خودت نفهمی چی شد علاوه بر اون تمام سیستم های اینترنتی جمع میکنن میبرن و میچرخن
    شما رو چند بار ریختن بردن که اینطور حرف میزنید؟ من تجربه خیلی بدتری دارم که دارم میگم.از رو هوا حرف نمیزنم و بر اساس حدث و گمان شما حرف نمیزنم..بنده بزرگترین مرکز پخش بازی استان بودم و کل ایران رو هم میفرستادم..اخرش اطلاعات امد دنبالم باهاشون رفتم و با زبون خوش حالیم کردند کارو بیخیال بشم..کسی نریخت تو منزلمون!

شما که اطلاعاتت قویه بگو برای ریختن تو خونه چی میخواد؟ فقط حفاظت اطلاعات انم در شرایط خاص میتونه بریزه خونه وگرنه بدون حکم قضایی که گرفتنش هم راحت نیست هیچ کسی حق ورود به منزلی رو نداره..
    تمامی این حرفهایی که زده شده فقط یک امکان داره که ایشون جاسوس بوده باشه!! واسه یک سی دی یا سایت کارتون کسی نمیاد بریزه تو خونه..
    پیدا کردن ایشون برای فتا و... کار سختی نیست که یواشکی تشکیل پرونده بدند براشون.یکی دو بار اخطار میدن بیا نیاد میان میبرنش!جرمش خیلی سنگین هم باشه بازم میان میبرنش بعد بازپرسی تشکیل پرونده میدن نه یواشکی!! ترس از کسی ندارن که بخوان بدون اطلاع طرف تشکیل پرونده بدن..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

داداش فیلم زیادی دیدی درسته ؟

خود بنده سایت فروش فیلم و سریال داشتم

بدون سانسور به کل کشور هم ارسال میکردم یه روز زنگ زدن گفتن مثل بچه ادم بیا پرونده تشکیل شده برات برای فلان چیز

منم مثل بچه آدم رفتم نه ریختن تو خونم نه کت بسته بردنم هیچی

شما یا خلافت دیگه خیلی سنگین بوده عزیز اونم والا کسیو ساعت ۶ صبح نمیان ببرن اونام خواب دارن میزارن ۷-۸ بشه خودشونم از خواب بیدار بشن

یا اینکه فیلم پلیسی زیادی دیدی
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

6. تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    داداش فیلم زیادی دیدی درسته ؟

خود بنده سایت فروش فیلم و سریال داشتم

بدون سانسور به کل کشور هم ارسال میکردم یه روز زنگ زدن گفتن مثل بچه ادم بیا پرونده تشکیل شده برات برای فلان چیز

منم مثل بچه آدم رفتم نه ریختن تو خونم نه کت بسته بردنم هیچی

شما یا خلافت دیگه خیلی سنگین بوده عزیز اونم والا کسیو ساعت ۶ صبح نمیان ببرن اونام خواب دارن میزارن ۷-۸ بشه خودشونم از خواب بیدار بشن

یا اینکه فیلم پلیسی زیادی دیدی
    داداش حكم تو را چي دادن جريمه ؟؟؟؟ بعد يه راهنمايي بكن مثل ما شما را از زندان اينجور چيزا ترسوندن ؟؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)