دیتا سنتر های زیادی هستند باید ببنید کدومشون نیاز شما را برطرف میکینه
من این سرور را بهتون پیشنهاد میدم
cpu : 8400 intel core 2 duo
ram : 2 gig
hdd : 160
bw : 3 Tb
Porte 100 Mbp
ماهانه 75000
دیتا سنتر های زیادی هستند باید ببنید کدومشون نیاز شما را برطرف میکینه
من این سرور را بهتون پیشنهاد میدم
cpu : 8400 intel core 2 duo
ram : 2 gig
hdd : 160
bw : 3 Tb
Porte 100 Mbp
ماهانه 75000
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
این سرور از کدوم کشور و چه شرکتیه؟ وارز هستش؟ امکانش هست که آدرس سایت اصلی ارائه دهنده سرور رو هم لطف کنید . ممنون
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
دوست عزیز سرور مجازی به دردم نمی خوره، مرسی از شما
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
دوست عزیز، قیمت های شما ظاهراً خیلی بالاتر از 70 تومانه با توجه به سایتتون. من اگه میخواستم بالای 100 هزینه کنم سرور فعلیم 105 ، فوق العاده ازش راضیم و عوض نمی کردم. اما مجبورم به دلیل مشکلات مالی هزینه ها رو کاهش بدم.![]()
با سلام خدمت شما،
میتونیم به شما از امریکا " واشنگتون " سرور زیر رو ارایه بدیم.
CPU : Intel Core 2 Duo Processor E6400 2.13GHz 1066MHz 2MB LGA775 CPU
Mothereboard : Supermicro , 2 RAM Slots (4 Gig Max) Core2 Duo
Ram : 2 GB x 1 DDR2
Bandwidth : 2000 GB Capped 100 mbps Value Data Transfer
Ip Addresses : 3 usable IP (per month)
Hard Drive : 500 GB 7200rpm SATA
** Free KVM 24Hours If Needed
Price : 75$ / Monthlyدر صورت تمایل درخدمت هستیم، نصب و راهاندازی سرور مدت ۲ روز کاری طول میکشد.
موفق باشد.
متاسفانه من به سرور وارز نیاز دارم.نمی خوام یه دفعه ببینم همه سایت ها و خانمانمان بر باد رفت
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
این سیستم آخری به نظرم خوب میاد. وارز هستش؟ مال چه شرکت و کشوریه؟ توضیحات دقیق و آدرس شرکت اصلی رو اگه لطف کنید ممنون میشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)