نوشته اصلی توسط
kabook
سلام و درود
من سستم رو تست کردم و در چند فروشگاه و سایت که از این سیستم استفاده میکردند هم تست هایی انجام دادم
به نظرم یکمی اون قسمت پرداخت سریع و عضو شدن از نظر روانشناسی دارای گله هست
اول اینکه با هر تراکنش مالی که در سایت ما انجام میشه
شما یک تبلیغ به اجبار برای مشتری ما نشون میدید حالا به روایتی اسمش رو گذاشتید ثبت تراکنش برای پیگیری های بعدی
ولی در کل شما با این سیستم دارید یک بانک اطلاعاتی از مشتریان جمع میکنید اونم با روشی تابلو و با اعلام که کسی هم بعدا نتونه اعتراض کنه
می تونید به جای ثبت مشخصات کامل یا عضو گیری و .... از مشتری یک ایمیل در خواست کنید تا مانند صفحات تیکت یک رکورد برای هر تراکنش ثبت بشه که یک لینک پیگیری صادر کنه و یک نسخه هم برای مشتری و فروشنده ارسال بشه
مورد بعدی اینکه درسته سایت شما با چند بانک قرار داد بسته و مشتری میتونه یکی از اون درگاه ها رو انتخاب کنه
ولی عملا این یک توقف خسته کننده و یک مرحله اضافه هست چون عملا نه در پورسانت و نه در کارت های عضو شتاب با هم فرق میکنند البته بعضی از درگاه های بعضی از کارتهای عضو شتاب رو قبول نمی کردند که الان رفع شده (این خبر رو در ماهنامه بانک سامان خوندم )
اگه امکانش باشه هر فروشنده بتوونه یک درگاه رو انتخاب کنه تا مشتری دیگه در این مرحله توقف نکنه و مستقیم بره سراغ تائید حساب و پرداخت
من با پیگیری گفته های دوستان و جواب های شما به نتایجی زیر رسیدم .
در حال حاضر پاسخگویی و سرعت عمل شما بسیار خوب هست
توان برنامه ریزی و اجرا کردن اتصالها و قابلیتهای فراوانی در تیم شما وجود داره که لازمه یک سیستم مالی قوی هست
با کاربران در تعامل خوبی هستید
انشالله این رویه به همین نحو ادامه داشته باشه
خسته نباشید
در کل سیستم خوبیه