سلام . فوتر خیلی بهتر شده توی نسخه اول اصلا خوب نبود ... ( نظر شخصیم اینه قالب در کل زیباست به جز اون 4 باکس بالای فوتر )
موفق باشید .
سلام . فوتر خیلی بهتر شده توی نسخه اول اصلا خوب نبود ... ( نظر شخصیم اینه قالب در کل زیباست به جز اون 4 باکس بالای فوتر )
موفق باشید .
Avac
o
فوترتون به نظر من هنوز جای کار داره.
چند چیز رو در طراحیتون لحاظ کنید...
سایت شما تجاریست.
پس یا فردی که وارد سایت میشه (الف)مشتری شماست . یا (ب) قراره مشتری شما بشه.
الف: فردی که مشتری شماست قصد ورود به ناحیه کاربری رو داره یا قصد خرید مجدد داره
اگه قصد ورود به ناحیه کاربری رو داره باید منو لاگین به محیط کاربری در بهترین جای ممکن تعبیه بشه و به راحتی مشتری پیداش بکنه و وارد بشه. ( کمترین زمان برای دسترسی به محیط کاربری ملاک هست در UI )
ب: فردی که وارد وب سایت شما قرار هست جذب سرویس دهی شما بشه و باید محتوای وب سایت قانع کننده جهت جذب یک مشتری جدید باشد.
به مواردی همچون منوی انتخاب محصولات و توضیحات آن بخش توجه بشه
همینطور مشتری جهت خرید ممکن هست نیاز به چت آنلاین یا تماس تلفنی یا ارسال تیکت داشته باشد. کمترین زمان و سهولت دسترسی افراد به راه های ارتباطی با شما امتیاز محسوب می شود.
مواردی که من در فوتر سایت شما یه چیز اضافی دیدم. اخبار و توئیت ها بود که برای یک سایت تجاری زیاد کاربرد نداره. اگه برای سئو دارید این کار رو انجام میدید پیشنهاد میکنم بخش knowledge base وب سایتتون روقوی تر کار کنید و اون رو در فوتر سایت قرار بدید.
طراحی سایت در نگاه اول باید مشتری رو جذب کنه و مهلت استفاده از اسکرول تا انتهای صفحه رو به کاربر نده. در نتیجه تمرکزتون رو روی ابتدای سایتتون بزارید و انتهای وب سایت را ساده و خلاصه طراحی کنید . ( سرعت لود وب سایت رو فراموش نکنید. )
هر چه سایت بیشتر به کاربر برای تصمیم گیری وقت بده و دائم وقت تلف کنه شانس خرید از شما کم میشه . در نتیجه به دید اولیه وب سایتتون از نگاه مشتری توجه ویژه ای داشته باشید...
با آرزوی موفقیت برای شماببخشید زیاد نوشتم خواستم تجربه رو بهتون منتقل کنم
واقعا زیبا شده
خسته نباشید عزیز
فوتر عالی
طراحی زیبا رنگ بندی و کمی استایل شبیه یکی از قالب های وردپرس هستش الگو گرفته از اون هستش و این کار بهترین کار ممکن هست که الگو از رنگ بندی بشه
و طراحی فلت زیبا و شیک می باشد
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
آپدیت : چهارشنبه - ۲۸ مهر ۱۳۹۵
ایجاد صفحه میزبانی وب لازم به ذکر هست در حال تکمیل همین صفحه هستیم هنوز بصورت کامل تمام نشده .
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
اپدیت : جمعه - ۳۰ مهر ۱۳۹۵
2 صفحه جدید ایجاد شد و در پست اول به اشترک در اومد لطفا نظرات و نقطه ضعف را اعلام نمایید ممنون میشویم .
2 صفحه جدید طراحی شد و کامل شد
صفحه اول صفحه بخش میزبانی وب است .
فایل پیوست 33841
صفحه دوم صفحه خدمات هاست لینوکس ایران می باشد . لازم به ذکر است که هر صفحه و هر خدمات طرح خودش رو داره و این صفحه مخصوص سی پنل ایران می باشد .
- - - Updated - - -
خیلی ممنون شما لطف دارید . در این طراحی تا اونجایی که شده بیشتر بومی سازی و شخصی سازی کردیم و تا اونجایی که شده از کپی کردن پرهیز کردیم و در حال مطالعه و دیدن تمام سایت های ایرانی و خارجی هستیم و از بعضی از بخش ها الگو برداری می کنیم .
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از توضیحات که دادید و شرمنده بخاطر دیر پاسخ دادن بنده .
در مورد اعلام که کردید این رو خدمت تان عرض کنم که تا اونجایی که شده قالب رو بصورت فلت در اوردیم و همچنین رسپانسیو 100 درصد سایت و اینکه تا اونجایی که شده ساده همچنین در مورد خدمات پشتیبانی آنلاین و ورود به ناحیه کاربری بصورت باکس لوگین در بالا ایجاد شده و همچنین در حال آسان سازی و ساده کردن طرح هستیم همچنین این رو خدمت تان بگم که در حال طراحی و صفحات جدا گانه برای طرح ها هستیم هر صفحه طرح خاص خود را دارد و بسته به نوع بخش طرح ها متفاوت و سلیقه ای می باشد .
ویرایش توسط ourweb : October 21st, 2016 در ساعت 03:23
واقعا قشنگ شده
اما نمیدونم چرا اپدیت قبلیتون بیشتر نظرمو جلب کرد
بازهم عالیه موفق باشید
خیلی ممنون از نظر تان در تحقیق هستیم برای این باکس ها شاید به یک شکل دیگر طراحی شود .
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از نظر تان در تحقیق هستیم برای این باکس ها شاید به یک شکل دیگر طراحی شود .
- - - Updated - - -
خیلی ممنون صفحه اول بوده فکر کنم این صحات بخش میزبانی می باشند .
دوستان منتظر دیدگاه تان هستیم ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)