یه مشکلی برای سیستم بنده پیش اومده پدرمون رو در آورده ! یه فایلی هست به نام svchost.exe که من هر وقت به اینترنت وصل میشم اینم از پهنای باند استفاده میکنه.
یه بار که نمیدونستم همچین چیزی دیدم در عرض یک ساعت 2 گیگ اینترنت به باد رفت ، بعدش که چک کردم دیدم این فایل این حجم رو خورده !
تو گوگل و سایر جاها هم سرچ کردم هر کی یه چیزی میگه ، بعضی ها میگن فایل سیستمی هست و نباید پاک بشه کلا ویندوز رو این فایل میچرخه ، بعضی میگن ویروسی شده و باید پاکش کنی و ...
راه هایی که من انجام دادم تا الان :
1-با آنتی تروجان سیستم رو اسکن کردم یه بار ، 100 تا تروجان پیدا کردپاک کردم ، یه مدت درست شد ولی الان بازم که اسکن میکنم هیچ تروجانی نیست ولی بازم داره از نت مصرف میکنه
2-تو فایروال نود32 این فایل رو بلاک کردم، اما بعد اینکار کلا دسترسی به نت قطع میشه ونمیتونم صفحه ای رو باز کنم ! با کسپراسکای هم امتحان کردم ولی جواب نداد
3-اخرین راه هم که همیشه میگن ، ویندوز رو مجدد امروز نصب کردم ، یه دو سه ساعتی مشکلی نداشت ولی الان بازم داره حجم رو مصرف میکنه !
حتی به این پشتیبانی های رایانه ای مثل رایانه کمک هم زنگ زدم ، یکیش گفت بذار تو فایروال یکیش گفت ویروسه یکی دیگشم میگه نمیدونم چیه !
خواهشا هر کی کمکی میتونه بکنه دریغ نکنه !
در ضمن این عکس رو هم مشاهده کنید ، میگن این تعداد scvhost.exe که در حال اجرا هست زیاده،درسته این موضوع ؟ Snap1.png
شما لطف کنید ببینید در قسمت Services ، سرویس wuauserv استارت هست یا خیر ، اگر استارت بود آنرا غیرفعال کرده و نتیجه را اعلام کنید.
میزبانی وب مطمئن را با سامی هاست تجربه کنید.
Info [at] samihost [ dot ] com - TG : @samihost - Skype : samihost - 044-35676715