من از این مراجع دفاع نمیکنم اما منم خیلی دوست دارم منبع اون حرفی که مسلمون ها بعد جنگ می رقصیدن رو بدونم چون تا اون جایی که تو احادیث به ما میگفتن یه حدیث داریم یاران پیامبر پس از جنگ شاد و مسرور بودن و گفتم ای پیامبر دیگه جنگی در کار نیست شاد باش اما پیامبر بهشون میگه جنگ واقعی هنوز مونده جنگ واقعی با نفس و هوس های خود انسان است و بالاترین جهاد جنگیدن با نفس خود انسان است.اینو الان سند دقیق براش ندارم اما حاج آقا محله مون هم میگفت ولی خب اون سند دقیقش که تو کدوم کتاب احادیث آمده و با جلد و صفحه دقیقش هم بلد بود ولی خب من که طلبه نیستم.
درباره کنسرت اکثر آخوند ها کنسرت رو مجلس پارتی لهو و لعب که معمولاً دختر ها و پسر ها قاطی هستن و احتمال بروز فساد بالاست می دونن و احتمالاً اینو حرام کردن نه اونی که مثلاً قانونی و زیر نظر وزارت ارشاد خواننده با مجوز مثلاً رضا صادقی کنسرت میده و بعد مردونه زنونه جداست!
درباره کشمش من نشنیدم حرام باشه اما شنیدم که دکتر های حتی خارجی گفتن که کشمش و حتی خرما (که امام علی پیشنهاد هم میکرد) باعث افزایش حس شهوت در انسان میشه و معمولاً فقط خوردن اینا رو به جوون عزبی که حاله حاله ها شرایط ازدواج نداره منع میکنن.
آهنگ حرام رو یادمه فقط یه مرجع تقلید میشناختم کلاً همه نوع آهنگ رو حرام کرده بود که خب هیچ کس هم اونو مرجع اش قرار نمیده! باقی شون هم حرام میکنن اما مثلاً اونی که از سبک آهنگ حالیش میشه میگه مثلاً سبک Rock حرامه اونی که حالیش نمیشه میگه آهنگی که باعث از خود بی خود شدن انسان (یه جورایی که انگار قرص روان گردان مصرف کرده باشه) حرامه وگرنه همه آهنگ ها رو خدا رو شکر حرام نکردن.
آستین کوتاه هم حرام نیست ولی بعضی مراجع جهت اطمینان بیشتر گفتن نپوشید بهتره چون طبق گفته اسلام شهوت زن چندین برابر مرد هستش و چون زن ها تو زمینه شهوت خیلی باهوش تر از مرد ها هستن دقیق نمیشه گفت که آیا دست باز یک مرد هم می تونه شهوت آمیز باشه یا نه چون متاسفانه زن ها برعکس مرد ها که فقط چشمشون به مناطق خاص هست می تونن تقریباً با تمامی مناطق بدن حس شهوت داشته باشن برای همین حرام نکردن نه ولی گفتن جهت اطمینان بیشتر نپوشید بهتره وگرنه من حاج آقا هم دیدم روز هایی که لباس آخوندی تنش نیست پیراهن آستین کوتاه تنش هست.البته خب متاسفانه این موضوع طی سالیان اخیر تو کشور ما خیلی داره به چشم می خوره نه که آمار ازدواج همینطوری داره میاد پایین دختر های جوون کشور ما که یه زمانی از حیا و عفاف حتی تو چشم پسر جوون ها نگاه هم نمیکردن الان تو خیابون به چشم این و اون خیره و زل میزنن تا مثلاً دل یکی رو بالاخره ببرن! به قول یکی که میگفت آخونده خودش 2 تا زن و 3 تا صیغه ای داره بعد به جوون ها پیشنهاد میکنه برای دوری شهوت هر روز حموم آب سرد کنید!
این پست من صرفاً مطالبی بود که طی این چندین ساله متوجه شدم و هرگز قصد طرفداری از هیچ قشر خاصی رو ندارم.
هویت جدید من گریگوری چخوفزاده فرانسه و ساکن آمریکای جنوبی!