نقل قول نوشته اصلی توسط alirad نمایش پست ها
فکر نکنم شرکت هایی مثل ریسلو بخوان دامنه کسی رو بالا بکشن که اگه بخواد بالا بکشه میشه د ز د.و واسش فرقی نمیکنه از طلاهاست یه دامنه بد ز ده یا از یه آدم معمولی. ولی اگه سرویسشونو به ایرانی ها قطع کنن بازم ربطی نداره به طلاهاست و شخص معمولی.قانونو برای همه اجرا میکنه.
اتفاقا اگه قراره منفی فکر کنیم باید از شرکت های واسط بترسیم که هیچ موقع نمیشه اعتماد 100% بهشون کرد.آدم خودش توی ریسلو ثبت کنه حداقل بخشی از نگرانیش در مورد این کم میشه
نه عزیز اشتباه متوجه شدید من هرگز به کسی تهمت د.زدی نزدم و نمیزنم.
اگه دقت کنید گفتم اتفاق ResellerClub بخواد دوباره رخ بده (درسته آمریکایی نیست اما شما 1 درصد احتمال بده Resello هم آمریکایی بشه و یه رجیسترار داغون تر برای ما پیدا بشه) خب اگه همون اتفاق انتقال های ریسلر کلاب رو یادتون باشه حتی برای شرکت های غول یکی دو هفته ای دامنه ها رو هوا بودن چه برسه به مردم عادی و اشخاص حقیقی.تقریباً اکثر هاستینگ های معروف ایرانی هم تو بخش اخبار whmcs خودشون چندین خبر درباره انتقال ریسلر کلاب به ریسلو دارن.

منظور من اینه این وسط اگه قرار باشه چنین اتفاق هایی یا مشابه (نه د.زدی) بیفته شما خودتون جای مسئولین ریسلو اول اقدام به انتقال و سر و سامون دادن مشتری های گنده میکنید یا مثلاً منی که فقط 2 تا دامنه تازه IN. دارم؟ مسلماً اولویت همیشه با مشتری های بزرگ هستش.
حتی تو ایران هم اینطوریه تو همه جای دنیا بایدم اینطوری باشه چون کار هایی که نیاز به ترتیبی انجام دادن داره مسلماً اولویت مشتری های بزرگتر بیشتره مثل شانس های قرعه کشی که برای کسی که خرید بیشتری داشته همیشه بیشتره.