باسلام
بله قربان فرمایش شما کلا صحیح و متین هست و شکی در اوامر شما نیست
ولی اجازه بفرمایید بنده توضیحات و عرض کنم
تمام تلاش بنده برعکس اتفاقاتی هست که تصور می شود و شک نکنید که به ثمر نیز خواهد نشست
درسته شاید کلاه برداری صورت نگیره ولی این کستردگی شاید به صلاح فضای مجازی نباشه ولی اجازه بفرمایید از این طرح دفاع کنم
مورد اول بهش پشتیبانی فنی و کدنویسی می باشد که بر عهده شرکت ماست و اسکریپت پس از راه اندازی به امان خدا راها نخواهد شد برعکس موارد مشابه
مورد دوم با سیاست گزاری و ارائه خدمات پایداری بهترین نوع ارائه خدمات برای کاربر نهایی را فراهم خواهیم کرد
مورد سوم بدون تردید این خدمات به افراد معتبر وبا تایید هویت انجام خواهد شد
در مرحله آخر باید عرض کنم این خدمات برای افراد زیادی در نظر گرفته نشده است و در واقع نامحدود نیست
نهایتا به 6 عزیز ارائه خواهد شد ولی شک نکنید اعتبار بنده و قدرتی پیشت این پروژه خواهد بود که به همت عزیزان کاربر نهایی به مشاهده این اسکریپت حس امنیت و تجربه کنه
نه اینه بگه از این اسکریپت که...
برعکس حتما مطلع خواهد شد که فردی که داره از این سیستم استفاده میکنه فردی قابل اعتماد می تونه باشه
که صحت کن صحت عدم کلاه برداری اون مجموعه در حال بررسی هست و قادر نیست هرجور که مایل باشه رفتار کنه
همچنین وجود 6 درگاه واسط جدید باور بفرمایید اختلالی در سیستم کاری دیگر عزیزان به وجود نمیاره
برعکس دراین بازار آشفته 6 درگاه معتبر دیگر می تواند باعث ثبات این عرصه بشه چرا که خودتون اطلاع دارید روزی چند درگاه افتتاح میشه اما نتیجه اصلا مطلوب نیست
ولی عزیزی که این اسکریپت و تهیه می کنه داره پرداختی و ماهیانه برای پشتیبانی ها انجام میده
این یعنی پایداری و کیفیت کار مطلوب تر
سوالی داشتید بنده درخدمتم