نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: درخواست راهنمایی (از چه وب سروری برای سایت دانلود و آپلود استفاده کنم)

عضو جدید mahdi20 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    123
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    49 پست

پیش فرض درخواست راهنمایی (از چه وب سروری برای سایت دانلود و آپلود استفاده کنم)

سلام

این تجربه قدیمی بنده هست ولی تخصصی نیست

قدیم یک سرور اختصاصی از هتزنر داشتم و مجازی ساز کردم و سیستم ویندوز سرور 2008 64 بیتی نصب کردم و وب سرور IIS و مورد استفاده سرور مجازی سایت دانلود بود

مشکل که بعدا بوجود اومد:

1- درخواست های دانلود زیاد بود و وب سرور کم میاورد و اطلاعات 6 ترابایت به بالا داشتم که نمیتونستم سرور جدید تهیه کنم و از ویندوز برم به لینوکس
    2- وب سرور iis کم میاورد و یک وب سرور پولی هم خریدم الان دقیقا یادم نیست اسمش رو ولی مشکل سر این بود وقتی محدودیت برای سرعت دانلود یوزر قرار میدادم و باز هم افت سرعت دانلود لینک ها بود و....

سوال بنده :

الان دارم یک سایت مستقیم کننده راه اندازی می کنم

سرویس رایگان و پولی در سایت هست که پس از مستقیم شدن فایل ها کاربر فایل مستقیم شده رو میخواد بلافاصله دانلود کنه

اما فعلا که درخواست دانلود زیاد نیست و اول راه هست ولی پس از یک سری تبلیعات برای سایت کاربرا میان و استفاده مداوم دارن و کم کم و حتما وب سرور آپاچی کم میاره

میخواستم بدونم وب سرور litespeed رو پیشنهاد می کنید یا وب سرور nginx

البته با یکی از دوستان حرف زدم و گفتن سرور اول فایل ها رو مستقیم کنه و در حین مستقیم شدن رو سرور دوم آپلود بشه فایل ها و کاربر از سرور دوم که مخصوص فایل هاستینگ هست فایل هاش رو دریافت کنه

محدودیت سرعت دانلود و آپلود برای کاربر میخوام قرار بدم وقتی کاربرا زیاد شدن و همزمان درخواست دارن میدن که سرور کم نیاره و مشکلات دیگه بوجودنیاد

لطفا بگین 2سرور باشه یا اگر یک سرور باشه در اول کار از چه وب سرور استفاده کنم ؟

2. # ADS

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی (از چه وب سروری برای سایت دانلود و آپلود استفاده کنم)

ببينيد ، به نظر بنده اسن كار رو انجام بديد بهتر هست ولى اگر كار اول براتون مقرون به صرفه نبود كار دوم رو پيشنهاد مى كنم :
    كار اول - تهيه دو سرور ، يكى با مشخصات قوى تر و ديگر ضعيف تر
    سرور قوى تر ( براى دانلود پولى )رو اگر كاربر ها قراره زياد بشن دايركت ادمين با انجين ايكس كانفيگ كنيد
    سرور ضعيف تر هم هر كدوم راحت تر هستين ( پيشنهاد من بازم دايركت ادمين هست )
    خوبى اين كار ، كيفيت بالاس ، بدى اون هم هزينه زياد

كار دوم - تهيه يك سرور با مشخصات نسبتا خوب و كانفيگ دايركت ادمين و انجين ايكس توسط يك شخص حرفه اى كه اگر خواستيد درخواست بديد در انجمن ، دوستان آفر مى دهند و مى تونين از بين اون ها ، يك نفر رو كه بهتر هستن انتخاب كنين ( ميتونم كسى رو هم بهتون معرفى كنم كه طبيعتا در امر كانفيگ سرور آقاى سنجرى رو پيشنهاد مى كنم )

استفاده از لايت اسپيد اصلا پيشنهاد نميشه ! بهتيرن وب سرور ها همين انجين ايكس و اى اى اس هستن كه خود بنده ترجيحم دايركت ادمين + انجين ايكس هست.
    با آرزوى پيروزمندى
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

4. تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)