نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 75

موضوع: معرفی سایت خدماتی اس ام اس ... ؟!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سایت خدماتی اس ام اس ... ؟!

در ادامه صحبت های محسن جان
    با توجه به اطلاعاتی که در دست دارم و مشتریانی که داریم! سه اپراتور اصلی پیام کوتاه به نام های راهیاب(1000) آتیه داده پرداز(2000) مگفا (3000) وجود داره! در مورد اینکه شماره های 4000 که مربوط به شرکت چهار نسل امواج میشه که هولدر رهیاب بوده ! این شرکت در حال حاضر شماره های 972 که ارائه میشه مربوط به خدمات ارزش افزوده پیام کوتاه تالیا هست.یه سری شماره ها هستن که مربوط به خود دولت و شرکت مخابرات هستند.البته تا جایی که اطلاع دارم چندتا ارگان بزرگ دولتی دارن از رهیاب استفاده میکنند.قیمت رهیاب به نسبت مگفا بالاتره ولی چندسالی دارم باهاش کار میکنم که اصلا مشکلی باهاشون نداشتم! کیفیت عالییییییی!!! مگفا هم بدلیل اینکه انعطاف پذیری هزینه ای و کیفیتی اون بالا بوده و هست مشتری زیادی رو تونسته جذب کنه ولی بعضی اوقات پایداری نداره و حتی شده هر پیامک بعد 30 دقیقه به دست دریافت کننده میرسید ولی من از رهیاب و آتیه امتحان میکردم بین 3الی 60 ثانیه طول میکشید تا بدست کاربر برسه!
    یه سری پیامک با نام هست که فعلا یه جورایی فعلا باید بیخیال بشی چون بعد انتخابات محدودیت هایی گذاشته شده که کلا سمت این قضیه نرو!
    جدیدا هم مد شده یه سری کلاهبردار پیرو کارهای هاستینگ های نامحدود دارن اس ام اس نامحدود ارائه میدن که با دریافت هزینه سالیانه 10-16 میلیون تومن به شما اجازه میدن که ارسال نامحدود داشته باشید ولی کلاهبرداری بیش نیست.
    اگر قراره خدماتی راه اندازی کنید به نظر من بهتره از رهیاب و مگفا سرویس بگیرید حال چه مستقیم چه با واسطه!کیفیت رهیاب رو من بیشتر قبول دارم! حالا نه اینکه نماینده رسمیش هستم کلا تو عمل بهتر نتیجه گرفتم ازش!
    در مورد آتیه هم بگم که کلا پول خوب بدی کیفیتی عالی بهت میده!!!! نمونه کارشم برنامه 90!
    در مورد پنل هم نمیدونم از چی بگم ! اطلاعاتی که مورد نیاز هست رو بفرما که کامل واست شرح ودمو بدم!

2. تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)