سلام;
جهت سرویس دهی CentOS 6.8 پایدارترین نسخه بوده که پیشنهاد میشود از این نسخه استفاده نمایید. کانفیگ سرور باید با توجه به نیاز های شما برای سرویس دهی باشد و نمیتوان یک کانفیگ جامع برای این کار گفت.
موفق باشید.
سلام;
جهت سرویس دهی CentOS 6.8 پایدارترین نسخه بوده که پیشنهاد میشود از این نسخه استفاده نمایید. کانفیگ سرور باید با توجه به نیاز های شما برای سرویس دهی باشد و نمیتوان یک کانفیگ جامع برای این کار گفت.
موفق باشید.
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
1- چه پارامترهایی مد نظر هست که خدمتتون عرض کنم؟ تعداد مشتریها کم هست و نمایندگی هم قرارنیست بدم.بحث بکاپ گیری با امکان بازیابی راحت واسم مهمه. بیشتر سایتها وردپرسی هستن و سایت دانلودی خاصی ندارم. ممکنه *** هم پشتیبانی بشه. dns server هم هست. وبپنل پلسک قرار هست نصب کنم که فکر کنم بیشتر کارها رو خودش انجام میده (تا بحال نصب نکردم و روی سرور قبلیم که CentOS 6.8 هست آماده نصب شده بود). شاید بعدا به WHMCS هم متصلش کنم ولی فعلا پلنی در این زمینه ندارم. آنتی ویروس میخوام داشته باشه و امنیتش هم طبیعتا مهمه. سرور هم هتزنر هست. اگه بپرسید بهتر میتونم نیازهامو بگم.
2- با 6.8 مشکلی نداشتم ولی بالاخره ورژن 7 مدتهاست که اومده و به نظر الان به وضعیت مناسبی هم رسیده. آیا دوستانی که پیشنهاد 6.8 رو دادن با 7 هم کار کردن و مشکلی داشتن؟ خودم با توجه به اینکه بالاخره در آینده باید به 7 سوئیچ کرد نظرم روی 7 هست مگر اینکه بتونم Performance خوبی نسبت به 6.8 نداره یا باگ داره.
3- هرگونه پست و آموزش انگلیسی جامع هم که بتونید لینک بدین و از نظر فنی تائیدش میکنید مشکلی از نظر خوندنش ندارم.
4- آیا پیشنهاد تبدیل CentOS به Clould Linux رو میدین؟ چه مزایای کاربردی ای داره؟
سپاسگزارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)