-
August 29th, 2016, 17:39
فروش سرور مجازی ssd از آلمان شروع قیمت ها از 16 هزار تومان با کیفیت بالا و پورت 1 گیگابیت گارانتی
ویرایش توسط mizban97 : August 29th, 2016 در ساعت 17:43
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها ازmizban97 به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2016 17:39
# ADS
-
September 4th, 2016, 12:39
پاسخ : فروش سرور مجازی ssd از آلمان شروع قیمت ها از 16 هزار تومان با کیفیت بالا و پورت 1 گیگابیت گارانتی
-
September 4th, 2016, 14:21
پاسخ : فروش سرور مجازی ssd از آلمان شروع قیمت ها از 16 هزار تومان با کیفیت بالا و پورت 1 گیگابیت گارانتی

نوشته اصلی توسط
tak--host
موجوده؟
سلام
بله موجود هست.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
September 16th, 2016, 19:02
افر شماره 2 ازشون خریداری کردم
خیلی ممنون بابت کیفت خوب سرویس و پشتیبانی عالیشون 😊❤
-
تعداد تشکر ها از Amy به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2016, 02:20
درود
لایسنس دایرکت ادمین هم روی سرور ها ارائه میشه یا خیر؟
-
تعداد تشکر ها از yozar30f به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2016, 14:49
به علت عدم پاسخگویی شفاف من محبور هستم اینجا فیدبکم رو قرار بدم
من چند وقت پیش از این شرکت سرویس گرفته بودم که اوایل تقریبا پشتیبانی خوبی داشتن (مخصوصا موقع خرید !)
برای آخرین باری که خواستم تمدید کنم بعلت مسافرت در پرداخت اینویس تاخیر ایجاد شد که ایشون هم هزینه دیرکرد رو به فاکتور اضافه کرده بودن بعد از پرداخت هزینه فاکتور وی پی اس قابل استفاده نبود و ایشون غیر قابل دسترس بودن
من درخواست لغو سرویس و بازگشت هزینه رو داشتم که جواب تیکت من در اتچ قابل مشاهده است. البته من منظور ایشون رو متوجه نشدم ولی به هر حال وقتی سرویسی خریداری میشه و هنوز استفاده نشده درخواست لغو داده میشه باید هزینه اون مقدار کاری که انجام شده مثل نصب و راه اندازی کسر و ما بقی عودت داده شود که فعلا از طرف ایشون این کار انجام نشده است.
1.png2.png
-
-
October 1st, 2016, 21:26

نوشته اصلی توسط
mornabo
به علت عدم پاسخگویی شفاف من محبور هستم اینجا فیدبکم رو قرار بدم
من چند وقت پیش از این شرکت سرویس گرفته بودم که اوایل تقریبا پشتیبانی خوبی داشتن (مخصوصا موقع خرید !)
برای آخرین باری که خواستم تمدید کنم بعلت مسافرت در پرداخت اینویس تاخیر ایجاد شد که ایشون هم هزینه دیرکرد رو به فاکتور اضافه کرده بودن بعد از پرداخت هزینه فاکتور وی پی اس قابل استفاده نبود و ایشون غیر قابل دسترس بودن
من درخواست لغو سرویس و بازگشت هزینه رو داشتم که جواب تیکت من در اتچ قابل مشاهده است. البته من منظور ایشون رو متوجه نشدم ولی به هر حال وقتی سرویسی خریداری میشه و هنوز استفاده نشده درخواست لغو داده میشه باید هزینه اون مقدار کاری که انجام شده مثل نصب و راه اندازی کسر و ما بقی عودت داده شود که فعلا از طرف ایشون این کار انجام نشده است.
1.png2.png
سلام و عرض ادب
بهتر هست نکاتی خدمت شما یادآوری کنم همانطور که اطلاع دارید شما پرداخت صورتحساب حدودا دو هفته طول کشید تا پرداخت کنید.
در صورتی که قوانین ما این نکته ذکر شده است :
در صورت عدم پرداخت بموقع هزينه ها ، سرویس شما مسدود خواهد گرديد و فقط تا 72 ساعت پس از تاریخ تمدید سرویس اطلاعات شما نگهداری می شود و پس از آن تمام اطلاعات حذف می گردد و میزبان سرور هیچگونه مسئولتی در قبال از دست رفتن اطلاعات سرور ندارد
ما اطلاعات سرور برای شما طی این مدت نگه داری کردیم و منتظر پرداخت شما بودیم و به کسب و کار شما اهمیت دادیم.
اگر صرفا اینکه نتونستید به سرور لاگین کنید یا مشکلی در این زمینه داشتید ما کاملا پیگیر مشکل شما بودیم ولی متاسفانه شما سریعا درخواست بازگشت وجه دادید که این برای ما قابل قبول نیست.
اگر همچنان مشکلی دارید میتونید تیکت بفرمایید ما کاملا در خدمت شما هستیم مشکل برطرف خواهیم کرد کافی هست تیکت بزنید.
باتشکر
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
October 1st, 2016, 22:00

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام و عرض ادب
بهتر هست نکاتی خدمت شما یادآوری کنم همانطور که اطلاع دارید شما پرداخت صورتحساب حدودا دو هفته طول کشید تا پرداخت کنید.
در صورتی که قوانین ما این نکته ذکر شده است :
در صورت عدم پرداخت بموقع هزينه ها ، سرویس شما مسدود خواهد گرديد و فقط تا 72 ساعت پس از تاریخ تمدید سرویس اطلاعات شما نگهداری می شود و پس از آن تمام اطلاعات حذف می گردد و میزبان سرور هیچگونه مسئولتی در قبال از دست رفتن اطلاعات سرور ندارد
ما اطلاعات سرور برای شما طی این مدت نگه داری کردیم و منتظر پرداخت شما بودیم و به کسب و کار شما اهمیت دادیم.
اگر صرفا اینکه نتونستید به سرور لاگین کنید یا مشکلی در این زمینه داشتید ما کاملا پیگیر مشکل شما بودیم ولی متاسفانه شما سریعا درخواست بازگشت وجه دادید که این برای ما قابل قبول نیست.
اگر همچنان مشکلی دارید میتونید تیکت بفرمایید ما کاملا در خدمت شما هستیم مشکل برطرف خواهیم کرد کافی هست تیکت بزنید.
باتشکر
مسئله دو هفته ی یک سال نیس
شما برای دیرکرد هزینه میگیرید و این هیچ گونه ربطی به اهمیت کسب و کار ما ندارد !
خوب چرا هزینه رو بازگشت نمیزنید ؟
-
-
October 1st, 2016, 22:05

نوشته اصلی توسط
mornabo
مسئله دو هفته ی یک سال نیس
شما برای دیرکرد هزینه میگیرید و این هیچ گونه ربطی به اهمیت کسب و کار ما ندارد !
خوب چرا هزینه رو بازگشت نمیزنید ؟
دیر کرد توسط سیستم بصورت خودکار هست دست ما نیست.
ما مدارا کردیم و به شما اهمیت دادیم میتونستیم همان لحظه سرور حذف کنیم.
شما بفرمایید تیکت بزنید تا مشکل شما حل بشه.
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2016, 02:09
گفتن در این مورد دیگه تیکت نزنم
شما چه راهی پیشنهاد میکنی؟
-